Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomża zakupy na telefon |
takie komentarze "słyszałem" "znajomy mi mówił" "ktoś mi powiedział" to żadne komentarze, szybciej antyreklama, dobrze że od maja zacznają się wesela i mam nadzieję że któraś par młoda napisze jak bylo :)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomża zakupy na telefon |
idz do opieki i tam powiedz a co ci się nalezy
|
|
a sory pomylilem sie ja powiedzialem na kurs na kat b
|
|
Odnośnie kluczyków do samochodu do własciciel już je odebrał w klubie,zaostały tylko jeszcze klucze od domu
|
|
to taką kasę trzepią i ubrać lepiej się nie mogą?? tylko dlatego nie poszedłem tam na sylwka, gdyż moja żonka stwierdziła, jaki wygląd taka obsługa, jak widzę miała rację, gdyż, też myślałem , że rozmawiam z obsługą sprzątającą Kasia..
|
|
babiinstynkcie , paplik to miał na myśli te pięć dachowców , które śpią z tobą w jednym barłogu , a którym matkujesz facmen
|
|
nic tylko mężulek musi zapierniczać :) powodzenia Kasia..
|
|
ok. dowiem się właśnie tam... a np. jeśli chodzi o zwolnienie l4 to jakieś chorobowe z Zusu się dostaje dodatkowo czy nic ?i na jakiej to zasadzie jest? facmen
|
|
ta baba i na karczmie nieźle pomiata dziewuchami, właściciel, fakt spoko, choć kiedyś był bardziej ludzki jedzonko, rewelka:) Kasia..
|
|
dostajesz 80% wynagrodzenia, w szkole chyba Ci za nauke nie placa? facmen
|
|
Na poznańskiej pajace chowają go często za słupem a dalej sami sie chowają za jakąś posesją samochodem.
|
|
OJOJOJ zezowaty już nie masz co wymyślić, a gdzie te twoje stadko co zaadoptowałeś ze schroniska, mierzysz innych swoja miarką.Te moje niby dachowce to nic w porównaniu ze twoim stadkiem. I myślisz , że się przy nich wykarmisz z jednej michy. Nie ma się czym zająć to sobie stadko przysposobił, chociaż.A dobrze ci chociaż płacą, bo straszne masz kompleksy i jesteś bardzo zdesperowany. Kasia..
|
|
ta przysługuję 80% wynagrodzenia z wyjątkiem zwolnienia lek. w czaasię ciąży lub na skutek wypadku, ale to chyba jej nie dotyczy ponieważ się uczy, no chyba, że dostaje jakąś pensje za to ;p
|
|
http://www.forumprawne.org/ - zajrzyj tu na pewno otrzymasz konkretną i rzetelną odpowiedź. Przepisy się tak zmieniają, że naprawdę trudno nadążyć jeżeli ktoś nie jest na bierząco z tym.
|
|
A i opisz temat swój konkret od razu, że się uczysz i masz praktykę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |