poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
łomża zakupy na telefon

takie komentarze "słyszałem" "znajomy mi mówił" "ktoś mi powiedział" to żadne komentarze, szybciej antyreklama, dobrze że od maja zacznają się wesela i mam nadzieję że któraś par młoda napisze jak bylo :)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: łomża zakupy na telefon

idz do opieki i tam powiedz a co ci się nalezy

a sory pomylilem sie ja powiedzialem na kurs na kat b

Odnośnie kluczyków do samochodu do własciciel już je odebrał w klubie,zaostały tylko jeszcze klucze od domu

to taką kasę trzepią i ubrać lepiej się nie mogą??

tylko dlatego nie poszedłem tam na sylwka, gdyż moja żonka stwierdziła, jaki wygląd taka obsługa, jak widzę miała rację, gdyż, też myślałem , że rozmawiam z obsługą sprzątającą

Kasia..

babiinstynkcie ,
paplik to miał na myśli te pięć dachowców , które śpią z tobą w jednym barłogu , a którym matkujesz

facmen

nic tylko mężulek musi zapierniczać :)
powodzenia

Kasia..

ok. dowiem się właśnie tam... a np. jeśli chodzi o zwolnienie l4 to jakieś chorobowe z Zusu się dostaje dodatkowo czy nic ?i na jakiej to zasadzie jest?

facmen

ta baba i na karczmie nieźle pomiata dziewuchami, właściciel, fakt spoko, choć kiedyś był bardziej ludzki
jedzonko, rewelka:)

Kasia..

dostajesz 80% wynagrodzenia, w szkole chyba Ci za nauke nie placa?

facmen

Na poznańskiej pajace chowają go często za słupem a dalej sami sie chowają za jakąś posesją samochodem.

OJOJOJ zezowaty już nie masz co wymyślić, a gdzie te twoje stadko co zaadoptowałeś ze schroniska, mierzysz innych swoja miarką.Te moje niby dachowce to nic w porównaniu ze twoim stadkiem. I myślisz , że się przy nich wykarmisz z jednej michy. Nie ma się czym zająć to sobie stadko przysposobił, chociaż.A dobrze ci chociaż płacą, bo straszne masz kompleksy i jesteś bardzo zdesperowany.

Kasia..

ta przysługuję 80% wynagrodzenia z wyjątkiem zwolnienia lek. w czaasię ciąży lub na skutek wypadku, ale to chyba jej nie dotyczy ponieważ się uczy, no chyba, że dostaje jakąś pensje za to ;p

http://www.forumprawne.org/ - zajrzyj tu na pewno otrzymasz konkretną i rzetelną odpowiedź. Przepisy się tak zmieniają, że naprawdę trudno nadążyć jeżeli ktoś nie jest na bierząco z tym.

A i opisz temat swój konkret od razu, że się uczysz i masz praktykę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org