Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chyba wybory się zbliżają? |
Dj. wituś ha ha ha ha haaaa MASAKRA!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chyba wybory się zbliżają? |
ja ci wydrukuje samav po 4 zeta
|
|
|
No nie obelix-ie nie zlinczuję , bynajmniej nie ja, a to za sprawą tego( wyjasniać szerzej nie bede) http://www.youtube.com/watch?v=izJWp5414iM
|
|
No, ale nieźle liczysz wpm, kartka kartonu (dodam ozdobnego)koszt ok 70 gr z czego mamy 2 zaproszenia, to ładne za niedrogo :)) No chyba ze na foto papierze, ale tu tez liczymy a4 na pół :))))
|
|
nie lepiej wydać troszkę więcej i mieć z głowy 2 lata?
|
|
Brzeczyszczykiewicz , zgoda , właśnie o tym pisałem : " wg Ciebie, jak podniesiesz ceny , to zwiększysz obroty ? - nie chodzi o kasę a o ilość sprzedanego towaru, " , czy to nie to samo ? Zysk/obroty, można osiągnąć przez zwiększenie sprzedaży, a nie podniesienie cen, bo to sztuczka na krótką metę , Pisałem w podobnym temacie obok , że " w sklepach nie ma ruchu, koszty własne rosną , a właściciele-sklepikarze handlują tanim badziewiem i podnoszą ceny, żeby wyjść na swoje i tu koło się zamyka, " dodałbym jeszcze, że próbują właśnie na kupujących przenieść te obciążenia a podnoszenie ceny NIE zwiększy sprzedaży, wręcz przeciwnie. " jest drogo, bo po prostu nie ma popytu" KTO tak myśli : będę sprzedawał towar drożej , bo nie ma popytu ? Nie, oni przyjmują takie założenia na samym początku , z lenistwa i braku wyobrażni o przyszłość , jest drogo, bo po prostu nie chce im się przyłożyć do interesu, chcą mało robić a dużo zarobić , nie idą na jakość i ilość a na cenę, podnoszą marże z premedytacją nie myśląc o kliencie a tylko o tym , żeby jednostkowo wyciągnąć z towaru jak najwięcej. Dobry handlowiec zysk robi obrotem, a nie zawyżoną ceną jednostkową . U nas , odwrotnie, idą na łatwiznę i głupio myślą, że będą mniej robić - podniosą cenę a utarg się zwiększy.
|
|
kmedia.com.pl www.zaproszenia-lomza.pl :-) ***** ***
|
|
Jacek i Agatka, Gąska Balbina, Przygody koziołka Matołka, Krecik, Rumcajs, Bolek i Lolek, Pszczółka Maja, Smerfy, cała gama DISNEY'a,
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mwzeESMsjrM&feature=related Rocznik '80. Nikt nam tego nie zabierze co przeżyliśmy. Nie słyszałem tego kilkanaście lat, nadal mnie powala na kolana a wspomnienia wróciły w jednej chwili. Bajka nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |