Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
plan unijny znszczenia polskiej wsi? |
Fox spoko dzieki za info jutro sie przejde ciekawe tylko czy jeszcze mozna ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: plan unijny znszczenia polskiej wsi? |
Masz racje. Super, ze takie osoby sie znalazly :) Trzymajmy za nich kciuki :)
|
|
Najcudowniejsze lata! Studiów nie da się już do nich porównać! Lata ogólniaka na Bernatowicza. Stare i tak niedawne dzieje. Klasa matematyczno - fizyczna - E. Wych. - E. Burzymowska. Cudowna klasa - cudowni ludzie- zgrana ekipa, która potrafiła spotykac się w wolne dni, spędzić razem Sylwestra. Klasa tak zintegrowana - że mamy klasowe małżeństwa!! I to bardzo fajne. Szkoda - że brak już dwóch osób - ale Ci którzy zostali - niech pamiętają o pozostałych - kochani - odezwijcie się - szczególnie Ci - którzy są poza Łomżą - Marek, Zbyszek, kto jeszcze- ludzie tak szybko odchodzą - może nie będziemy czekać na następne ..lecie i spotkamy się w tym roku w karnawale? No IV E - co Wy na to?
|
|
Lablaja, czy to było w czwartek przed Wszystkich Świętych? Chol..., mi dopiero koleżanka w autobusie (wsiadała na Broniewskiego, szczęściara) powiedziała, że ta Cyganka tak zawsze się wpycha i że tylko do Włocławka. Gdybym to wcześniej wiedziała, to bym się z kierowcą więcej powykłócała. Kurcze, ja byłam ostatnią osobą, którą zabrał, i nie dało się z facetem ugadać, żeby wziął jeszcze jedną dziewczynę z Łomży. A przecież tej Cygance do Włocławka łatwiej dojechać niż komuś, kto następny autobus ma następnego dnia (bez pewności, że wejdzie).
|
|
spotykamy się ze znajomymi z roku -> spotykamy się ze znajomymi ze studiów :)
|
|
Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Przeciętna cena szczenięcia: 2250 złotych Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
I o to chodzi! Pozdrowienia.
|
|
Nom :) przy moim stoliku bylo wyjatkowo wesolo tego wieczoru:)
|
|
Do Złotowłosy: obstawiam tak samo jak Ty co do kibic0, chyba klasa E.
|
|
W Warszawie skoczyłem do Auchana i tam też leciały kolendy. Żal dupę ściska, szczególnie gdy babaka drze się przez mikrofon do wtóru: "Promocja 50% na kurtki zimowe, zapraszamy również do działu zabawek, plecak taki-śmaki tylko 19.99 " - i tak w kółko. To jest wszędzie, ale myślałem że Łomżę ominęło.
|
|
Grek_Zorba: no to nie miałeś matury w 1975. Chyba, że źle zrozumiałem Twoją wypowiedź i chciałeś powiedzieć, że w 75 zaczynałeś w I LO ??!! Ja uczyłem się z Ewą G. - córką Pana Dyrektora
|
|
hmm ja też nie czytałem ale chyba widać to na końcu gdzie :P hehe
|
|
petardy w d*** i po problemie wysadzimy ich :) tylko kto później posprząta to :) Zbych
|
|
No co najwyżej można się domyśleć, że w Śledz...pardon w Białymstoku :)
|
|
A ja już w domu :))) No rzeczywiście marny dojazd z tego cholernego Torunia...
|
|
Co do tych z wawy to dla nich my jeździmy jak ślimaki u nich wcinanie się i łamanie przepisów to normalka bo inaczej nie zdążyli by nigdzie takie realia niestety
|
|
No przydało by sie cos takiego :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wiedziałęm gdzie to jest ale Malachit był pierwszy
|
|
za to ty też nie komętuj bo ty też nie przeczytałes jak w większości sytuacji , nawet jeśli przeczytałeś to milcz bo nie zrozumiałeś :)
|
|
2 liceum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |