środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kler prowadzi ludzi do boga..?!

Pokaz sukien ślubnych możecie znów zobaczyć w sobote o 12:00 w salonie bellissima na wojska polskiego 38

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kler prowadzi ludzi do boga..?!

geal

Vindov

http://www.oknoserwis.pl/art,541,,okna,czytelnia.html

http://energiaidom.pl/jak-madrze-wybrac-okno

keno - debilne pytanie i debilna odpowiedź - proste, jasne i na temat

Treść jest ukryta

A ja wstawiałam okna z firmy Markal i jestem zadowolona ;)

www.markal.com.pl

a do mondeo to **** :) to jest temat o escorcie

Mileczeniezłotem jego numeru nigdzie się nie znajdzie w necie sam szukałem;) Jego zona pracuje w Goku w Śniadowie więc jesli chcesz to tam zadzwoń i powiedz o co chodzi:)

Rząd Polski opodatkowuje kościół, przepraszam chodzi o pracowników w kościele czyli księży. Te święte krowy oczywiście że trzeba objąć podatkami, ich dochód musi być objęty podatkiem dochodowym a i wszelkie ubezpieczenia społeczne oraz zdrowotne muszą płacić.
http://finanse.wp.pl/gid,14008524,galeria.html?T[page]=1

A co za różnica?
Idzie się tam, gdzie dokładnie obsłużą, zaproponują cokolwiek, gdzie jest wybór i gdzie można "pomacać" (byt fizyczny, a nie tylko z katalogu). Gdzie sprzedawcy wykażą się wiedzą na temat sprzedawanych produktów, a nie tylko wcisną produkt.
Teraz okno wszędzie prawie takie samo i cena zblizona. Liczy się coś więcej jednak. Podejście do klienta, późniejszy ewentualny serwis i opieka gwarancyjna.

Aha, i to dotyczy nie tylko okien, ale i każdego rodzaju zakupów. Od Agd, po zwykłą rybkę;)

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=7NsFfxc65fg&feature=fvwp

to jest prawdziwa miłość i oddanie

rudy błazen z druhem

Ja też niedawno przygarnęłam suczkę, błąkała się na KS. Anny, potem poszła dalej. Ale ją znalazłam, dzięki pomocy eliny. dwa dni po tym znalazłam dwa małe kociaki przy drodze, zabrałam do domu, dałam ogłoszenie i oba w ciągu tygodnia znalazły domki.
elina, byłam z Dianą już dziś na spacerku, ale tego pinczerka nie widziałam.

Widziałam już ten filmik :( Kiedyś to była bardzo głośna historia.
Zwierzęta starsznie się do siebie przywiązują. Gdy moja chora na raka frecia pobiegła z TM, pies przez dwa tygodnie nie mógł dojść do siebie, a drugi frecioch zmienił się diametralnie.

Dziewczyny a nie da się zadzwonić w sprawie tych piesków do UM? Przysłali by schronisko, tylko trzeba by przypilnować, żeby te psiaki nie oddaliły się za bardzo od bloku.

Czy jest jakaś osoba jeżdżąca do schroniska posiadająca samochód z przyczepką? Mogłabym załatwić trochę słomy do wypełnienia bud, ale nie mam czym jej przewieść. Może znalazłoby się też trochę ludzi z jakimiś kołdrami itp na zbyciu?

rudy błazen z druhem

piszesz bzdury jak mało który

A co to jest ten Mastor jakis zespol disco polo

Roberta

Dzięki za informacje już wybrałam jutro do biura i będe mieć nowe okna dzięki jeszcze raz.

moim zdaniem kosciol powinien dostawac tylko kase od wiernych, ktorzy chca dac na kosciol, ten 1 % to tez kto chce dac. ja przykladowo nie chce wspierac ksiezy i ich zachcianek, to dlaczego z moich pieniedzy to idzie?
na slub 2500
za pogrzeb 1500
niech placa podatek za nich ludzie ktorzy kochaja ksiezy

w domu posiedź

Sorry za tyle wpisów o tej samej treści ale nie wiem dla czego tak się powieliło, nie zrobiłem tego umylśnie

Kto studiuje na tej uczelni zaocznie lub robi studia podyplomowe i jeździ autem ewentualnie chciał by się zabierać ze mną? Kolejny zjazd 10-11 grudnia.

Bo ma też w hój pozytywów

Mam pytanie do tych Pań, które przedłużają rzęsy wyżej wymienioną metodą. Który salon kosmetyczny na terenie lmz wykonuje ją najlepiej i jak mniej więcej kształtują się ceny?

mam niewielkie ryski zrobione przez kotka i sa one na całym aucie a auto jest w sedanie
a kogo polecacie do tego ?:PP

Artykuł napisany tendencyjnie jak widać zawsze działa na owieczki....

Marianko, tu nie chodzi o artykul tylko o sam fakt ile zarabia ten czlowiek i ze jeszcze do tego dostanie podwyzke.
Kur*wa naród bankrutuje, a te pajace chapią sie ile tylko moga. Kurwica bierze. Tak jak napisal limo, pewnie im do pierwszego nie starcza... JA P IERDOLE...

Za darmo ? Ja mam dużo zeszytów do przepisania ...

a nam szarakom podwyżka sie nie należy..? na nas jedynie czekają podwyżki ale opłat...

salon kia 200zł

a na zawadzkiej jeszcz jest drugi mechanik, ma ktos na niego namiary?

oo, bardzo fajny sposób na zarobienie paru groszy :))

akurat

Pamiętajcie przede wszystkim, że JEŚLI Pan Prezydent odniósłby jakieś spektakularne sukcesy w walce z tą beznadziejnością otulającą Łomżę, m.in. przyczyniłby się do spadku bezrobocia itp. to wówczas za dobrze wykonaną pracę, chyba nikt nie ma wątpliwości, że podwyżka by się należała, no ALE właśnie... czy jest ktoś w stanie wymienić te spektakularne sukcesy ???? Pytanie oczywiście retoryczne.

Nigdzie nie ma informacji na temat tego wypadku. Powinno się takie sprawy nagłaśniać, może to by poskutkowało poprawą bezpieczeństwa. Kierowcy zaczęli by może trochę wolniej jeździć.

Jeśli nie chcesz byc zrobiony w balona to lepiej omijaj szerokim łukiem tych tandeciarzy i zdzierców!!! Lepiej poszukaj innego mechanika.

Biadolenie.
Też nie mam kokosów, ale nie przesadzajmy.
Facet ma najważniejszą funkcję w mieście, do tego faktycznie próbuje coś ruszyć (w przeciwieństwie do poprzedników).
Nie zmienia to faktu, że ponad połowę urzędników ratusza to bym wy.jebał stamtąd na pysk, gdybym mógł.
Ale Czerniawski nie wyczerpał jeszcze kredytu zaufania jako gospodarz. Poczekajmy z ocenami jeszcze minimum rok.

Czy według was to uczciwe, że ludzie, którzy uczciwie pracują, oszczędzają grosz do grosza, by kupić własne mieszkania są zmuszani do sponsorowania mieszkań leniom i pasożytom, którzy dostają mieszkania za darmo a mimo to nie potrafią tego docenić?

Czy uczciwe jest to, że pijaczki wybijają szyby w tych mieszkaniach a za remonty muszą płacić uczciwi ludzie?

http://nowysacz.naszemiasto.pl/artykul/1170833,plaga-wandali-w-mieszkaniach-socjalnych-w-nowym-saczu,id,t.html#3ebe90594490837b,1,3,6

woźnym był zanim awansował na nauczyciela wf.

W Klinice piękna Cosmeo Plus na Sybiraków za 99zl do końca listopada :)

Gdzie można w Łomży zapisać się do szkoły tańca? Nie chodzi mi tu o tańce towarzyskie... Chodzi, któraś z Was?

A ile u tego wieśka za sylwester? co w tym jest?

raczej myślę o wykonaniu zabiegu w sezonie urlopowym czerwiec/lipiec, może oprócz cen jakiejś opinie? za argumenty też się nie pogniewam ;)

a jaka jest cena m2 ułożenia płytek ściennych i podłogowych?

jesli nawet, to znaczy ze sie staral i uczyl czegos. a niektorzy jak zaczynali od bycia woznym to na emeryture z tego 'stanowiska' poszli. czyba ze woznych zlikwidowano, to z zasilku............

Wedlug mnie to nieuczciwe. Wedlug mnie jesli ktos sobie kupi mieszkanie z czego dochody wskazuja ze je na te mieszkanie niestac, to zus nie powinien sie przypieprzac do tego.

witam tak jak w temacie chce sie dowiedziec ile kosztuje wynajecie stanci na terenie Łomży ( jakas kawalerke ) no i namiary na jakas najlepiej zeby byla w miare w dobrym stanie

z góry dziekuje

cos gdzies slyszalem dzis w radiu, ze wlodarz miasta postanowil dac przyklad oszczedzania i zrezygnowal z podwyzki czy nawet zmniejszyl sobie pensje........................
ale to w Kolnie chyba bylo, a nie w Lomzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rudy błazen z druhem

kiedys cena polozenia metra glazury byla porownywalna z cena metra glazury w sklepie. ale tak bylo kiedys. i wtedy dobrzy fachowcy mieli takie kolejki ze nie mogli wziac roboty od razu. trzeba bylo poczekac. jesli glazurnik ci powie ze moze zaczac przce od jutra tzn. ze nie ma klientow = nie jest zbyt dobry!!!!!!!!!

Kasia..

Dokładnie, Naród musi wyjść na ulicę i zrobić z tym porządek inaczej nas utopią, każdy myślący człowiek widzi jaką mamy sytuację, rząd każe zaciskać pasa społeczeństwu, podczas, gdy prezydent takiego miasteczka jak Łomża dostaje 1750 zł PODWYŻKI, przeciętnemu Polakowi równowartość tej podwyżki musi starczyć na miesiąc życia (a nawet mniej niż te 1750 zł) Tu nie chodzi o jakąś zazdrość absolutnie, ale o prawo do godnego życia i o to, aby nie dać się ruchać w dupę. Prezydent Polski tym czasem dostaje 2tys podwyżki, ceny idą w górę, zarobki przeciętnego zjadacza chleba stoją w miejscu, cofnijmy się o jakieś 10 lat, ile zmieniły się zarobki a ile ceny? Dla porównania głupie papierosy-kiedyś paczka L&M-ów 4zł dziś 11, paliwo 3 zł dziś ponad 5, do tego opłata za prąd i cała masa innych... Ciekawe jak szybko admin usunie ten temat.

Powinni to kierowcy zdjąć nogę z gazu przed przejściem dla pieszych. Tym bardziej jak jest ciemno i pada. Mam nadzieję, że z tym potrąconym dzieckiem jest wszystko w porządku...

Może ktoś wybiera się do Pragi 29 listopada, bo muszę jechać na pogrzeb.

Konsul2 a co jeśli nawet kompetentni a i tak kobieta w sklepie odzieżowym zarobi sporo więcej a ma naprawdę święty spokój jeśli chodzi o warunki pracy...

Witam

czy w Łomży lub najbliższej okolicy znajduje się PACZKOMAT? Na stronie www.paczkomaty.pl podana jest lokalizacja na ul. Poznańskiej, w którym to jest miejscu?

na strażaka heh
jak jeszcze dopakuję... to może może

prawda jest taka, ze kosciol rządzi, chcesz slub musisz sie usmiechac, chcesz chrzest musisz, bo jak nie ochrzcisz albo slubu nie wezmiesz to jestes cale zycie napietnowany z tego powodu, bo odstajesz od wiekszosci nie jest tak? Kosciol do wszystkiego sie wpiepsza a najbardziej do polityki i naszego zycia

ok, dziękuję :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Do wynajęcia tylko 24 miejsca parkingowe niedaleko jednostki wojskowej. Liczy się kolejność zgłoszeń. Blisko, niedrogo, bezpiecznie i na wyłączność. Nie chcesz codziennie szukać parkingu to zadzwoń.
tel. 509094086
usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
auto-moto
Chcesz szybko sprzedać Auto? Zadzwoń, wycena i oględziny są bezpłatne a płacimy najwięcej nawet do 50 000 zł! Kupujemy samochody w każdym stanie za gotówkę!
tel. 511199666
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org