Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prześwięcony 3 maja |
Lepiej by wyszło te forum bo ja z ptysiem gadałem i on mówi że czasu na dziewczyny nie ma i nie chce ... więc nie wypali a nowe forum tak :) ja napisałem ten list do 4lomza :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prześwięcony 3 maja |
Nie wiem, co z helem, ale za to możesz używać podtlenku azotu zawartego w bitych śmietanach :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Niektórzy chcieliby mieć to forum tylko do swojej dyspozycji i dyktować, kto może się na nim wypowiadać, a kto nie. Panowie i Panie - lata cenzury dawno się skończyły. Może przestaniemy tu jeszcze wpuszczać: osoby do lat 18, osoby po drinku i osoby robiące błędy ortograficzne? Co Wy na to ??
|
|
Dałem się podpuścić i zadziałałem emocjonalnie, za co przepraszam. Do admina - można to zdjąć.
|
|
pyś ptyś czy tam ptysio potrzebuje widowni. Forum to jego scena. Albo nie jest tolerowany w szkole na podwórku(w towarzystwie). Albo gorzej. To szeroko pojęta wina jego rodziców. Brak zainteresowania z ich strony itd. Ewidentnie poszukuje odsłuchu. Współczuje. Dzieciak ma problem.
|
|
Ech. I wylozyc tu takim wszystko jak kawe na lawe, co musi byc spelnione a oni swoje :). Widze duch Leppera nie ginie w polskim narodzie :). Co Wam przepisy i prawo? W sumie wszyscy omijaja to i Wy sie postarajcie. Zalatwcie to nie w 2 tyg. a w miesiac, a nie tylko Wam przyklasne ale i piwo postawie :) W przeciwnym wypadku spodziewalbym sie odstawki tego piwa, a spieszcie sie bo przy -5 C kabli klasc w ziemie juz nie wolno :). Pozdro!
|
|
Nie trzeba sobie wyobrażać tylko przygotować się do sytuacji gdy nasi starsi bracia w wierze wrócą do nas by z nami żyć na tej ziemi gdy zbudują tu synagogę i będą z nami mijać się na ulicy a to jest tylko kwestią czasu Przecież Araby złożą dopiero broń gdy wyrzucą żydów do Polski i Rosji takie są ich najważniejsze hasła które konsekwentnie realizują a gdzie oni się podzieją jak nie u nas przecież jesteśmy najbardziej tolerancyjnym narodem na świecie mimo że czasami jesteśmy oskarżani o nie tolerancje a my lubimy tylko czasami dać komuś w mordę.
|
|
Witam, sprawa nie jest tak prosta jakby się niektórym mogło wydawać. Po pierwsze - wieża ciśnień jest wydzierżawiona przez prywatnego inwestora a konkretniej przez spółkę Multimedia FM czyli właściciela stacji RMF Maxx Łomża - wieża została odkupiona od stacji Radio Bab. Także kwestie dotyczące obiektu ma prawo podejmować dzierżawca. Po drugie - na wieży ciśnień jest pełna instalacja elektryczna, ponieważ służy ona (wieża) jako swoisty "maszt" na którym znajduje się nadajnik stacji. A po trzecie - z tego co mi wiadomo - koszty inwestycji o jakiej tu mowa, nie są bagatelnymi sumami wobec czego szczerze wątpie czy spółka Multimedia byłaby zainteresowana podświetlaniem swoich nadajników i "odkrywaniem wszelkich tajemnic" przed URTiP-em. pozdrawiam serdecznie Zafir
|
|
Macku tez o tym mi sie przypomniało ze jest mało drzew w Łomzy ale topole powinni scinać ! -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Często wracając do domu, jak człowiek zabaluje to nawet nie wiadomo - gdzie sie jest. A tak bendzie działać jak latarnia morska ! Zuberto: Nie wiem czy to był kabel czy przewód, ale gruby był. A służyło to do ruchu 3 dmuchaw, spawarki i młockarni. Ale nie wiem, morze kabel był to. Nie namierzą bo w nocy robilim, hehehe. A oni sie boją nocą chodzić ! Państwowe to niczyje - tak wujo muwi !
|
|
Przyjmuje ten argument z zabalowaniem :) Niech swiatlo wskaze droge kazdemu zmeczonemu czlowiekowi!!!
|
|
Maciek - podawaj
|
|
To może być ciekawe. --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Ja też mam fotki ptysia :D ale zamiescic tu ich nie moge, bo ptysiu będzie mnie paragrafem o opublikowaniu fotek bez zody autora scigał, ale jak chcecie je obejrzeć to napiszcie do mnie Ciapek20@poczta.fm a je wam prześle. Pozdro :D naprawde warto obejrzeć Buhehe :D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Witam. Niecały rok temu, u nas na parkingu (połdunie, jeden z pierwszych bloków Ks.Janusza) miał miejsce podobny incydent. Zostało wtedy porysowanych bodajże 5 lub 6 samochodów, oczywiście sprawa została zgłoszona na komende, jeszcze tego samego dnia co właściciele zauważyli rysy na swoich samochodach. Parking znajduje się dokładnie pod kamerą jeśli wogle można to tak nazwać, mieszkańcy oczywiście zarządali nagrania z kamery, aby można było zidentyfikować sprawców, ale co się okazało?! Że przemiły pan oświadczył z ironicznym uśmiechem, że ,,kamera jest troche zepsuta" i na tym nagraniu nic nie widać poza czarnym ekranem i kilkoma białymi obiektami, jeżeli wogole to są jakieś obiekty tzn. bloki, ławki i właśnie te felerne samochody. Bezradnie rozłożyli ręce i odesłali z wilczym biletem. Dobrze chociaż, że właściciele mieli ubezpieczone swoje autka i z wypłaceniem odszkodowania nie było już takich problemów jak z ustaleniem jakichkolwiek szczegółów z nargania. Możesz spróbować zobaczyć nagranie z tego monitoringu, ale wątpie żebyś cokolwiek sobie nim rozjaśnił. Polecam, żebyś popytał się może sąsiadów, może ktoś widział i akurat zna tych huliganów. Pozdrawiam Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
...a tera Moorgan się cieszy, że ma autko we szlaczki..:D
|
|
Jantar też sądziłem, że tylko na patelnię lub na grilla i już - zdziwiła mnie ilość przepisów w necie :) Taka zwykła a jednak niezwykła KASZANA - i jak to się ma do np. kaszaniarskich spodni :D ? hehe Miłego dnia wszystkim smakoszom kaszanki Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Martwisz się ?? bo ja nie :-) apostata
|
|
śledczy nie dość, że ma samochod w ryski - to jeszcze mieszka na Jantarze .... Ok już się nie odzywam temat poważny a mnie się żarty trzymają pozdrawiam Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Kto z Was wybiera się na jutrzejszy koncert naszego...Ziomala (Panie Grzegorzu, Pan wybaczy..:))?? Ufam, że Szanowny Ktosiu podzieli się wrażeniami swemi na forum łomżyńskiem...:)) apostata
|
|
A no właśnie może Tiger mi porysował auto hehe... no na Jantarze mieszkam tutaj to juz wogóle nie ma kamer ale policja działa hahaha... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Śledzczy ten temat tyczy sie Ciebie rudy błazen z druhem
|
|
No i jaka reakcja Tigera na te PSEPLASAM?? :D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
jakoś tak....chyba... a może nie :)
|
|
ja jadam tylko ze sklepu , wówczas nie wiem co tam jest , kiedyś usiłowałam zrobić , nawet mi wyszła , ale jak pomyslałam o tej krwi co ją wlewałam bbbrrrr , chociaz psinka miała wyżerkę:-)
|
|
chińską
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |