Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pewna śpiewająca Pani, której marzy się kariera w polityce próbuje nachalnie zdobywać wyborców? |
robciu - to było ironiczne jeśli chodzi o ten link. Chodzi o to jak "ciekawie" mówi o tych krowach ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pewna śpiewająca Pani, której marzy się kariera w polityce próbuje nachalnie zdobywać wyborców? |
jest drugi link.:TEN: http://www.funiaste.net/3868,75624,filmik.html
|
|
Re: Pewna śpiewająca Pani, której marzy się kariera w polityce próbuje nachalnie zdobywać wyborców? |
albo jestem pesymistą albo po prostu za długo żyję w tym chorym kraju dla mnie 6 zl to nie jest kwestia czy tylko kiedy, początek wakacji 2012 i mamy 6 zl oby nie bo to masakra co się dzieję , pierwszy raz chyba w historii ON jest droższy od PB, gaz tak samo leci w górę, nie tankowanie na tych np 2 stacjach to dobry pomysł
|
|
coscie sie tak do innych ras religii itp wrogo nastawili... czeczeni,muzulmanie,czarni itp oni zawsze winni..a biala rasa niewinna... leczcie sie... polak polaka tez zapie...i za nic..
|
|
a no ten kasia982 to katastrofa ..... ;(............. Autor: kxxn (---.adsl.inetia.pl) Data: 01-11-11 01:20 robciu - to było ironiczne jeśli chodzi o ten link. Chodzi o to jak "ciekawie" mówi o tych krowach ;-) hmmm no tak ...... ;)
|
|
Czemu piszecie ze szajse.Przeciez napisalem ze dobry dla nie wymagajacych. Dla malolata wlasnie super co byscie nie napisali.
|
|
oj dzieci dzieci znowu to samo zacznijcie troche sie interesowac tematem a dostrzezecie co sie dzieje nie tak dawno naglosniono temat ze orlen zaczal trzymac ceny ponizej 5zl i co okazuje sie ze zaczynaja sie protesty malych stacji paliwowych bo sprzedaja paliwo taniej niz jest ono w hurcie dlugo nie trzeba bylo czekac jak podniesli ceny w obawie o kare ze strony odpowiednich organow pierwsze co to nie protest w strone stacji a troche zacznijcie rozumoac podczas wyborow kogo wybieracie a nie lecicie jak stado baranow i wybieracie miedzy pis i po jakby nie bylo innych parti
|
|
ja myślę że git majonez ten sprzęt a tak na marginesie to jest wiele osób których nie stać na kupno zajebistego sprzętu i na pewno z kusiły by się na te cacko przeczytajcie dokładnie co autor tego tematu pisze i do kogo go kieruje .... Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 31-10-11 22:26 Jesli ma ktos kogos znajomego kto pracuje w Biedronce a nosi sie zamiarem kupna laptopa to od 7 listopada (pisze od bo na pewna bedzie to chwila jesli przed rzutem nie ,rozkradna' pracownicy) bedzie laptop Acer 17",win7 i parametrami dla mniej wymagajacych za 1300 zyli.Mysle ze warto. DiDi
|
|
ja popieram taką akcje bo to już się w głowach nie mieści żeby tyle paliwo kosztowało .......
|
|
Nie zapomnij o liscie szczepien wlasciciela.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |