Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto na to pozwala i dlaczego brak reakcji? |
nudna łomża Autor: lolek1234 (83.238.5.---) Data: 29-07-11 21:59 Nie mogę się podszywać za twojego alfonsa. Może napiszesz gdzie jest ci lepiej w Łomży czy w innym mieście? Bez podpisu a co cie to obchodzi gdzie mi jak? jestes alfonsem i tyle. i nawet pedofilem ktoy zbiera foty dzieci bez owlosienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto na to pozwala i dlaczego brak reakcji? |
pamietasz jak chciales drugi raz? ja nike to ze nie nie nie tylko jestes kiepski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gadasz tylko,
|
|
Andrzej w Jarnutach zakładał mi gazy już do kilku samochodów w żadnym nie miałem problemów, montuje instalacje BRC jedne z najlepszych. Pozdrawiam
|
|
nudna łomża Autor: lolek1234 (83.238.5.---) Data: 29-07-11 21:59 Nie mogę się podszywać za twojego alfonsa. Może napiszesz gdzie jest ci lepiej w Łomży czy w innym mieście? Bez podpisu moze napiszesz jak ci jest jak nie jestes nacpany?
|
|
marudo jak to się cieszyć???ja się zamartwiałam,włosy z głowy rwałam,a Ty tylko tyle???
|
|
nudna łomża Autor: lolek1234 (83.238.5.---) Data: 29-07-11 22:08 Weś sie ogarnij, i pokaz jaka to ty piENkna jesteś a może się wstydzisz???? Pisałas i piszesz bzdety. Bez podpisU ty jestes piekny komun ty sie podobasz komu? jak placisz prostytutce >? to kazda ci powie ze jestes piekny ja jestem extra a cos chcesz jeszcze? TO WAL DO MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 JAK MYSLISZ Z KASA CZY BEZ ALFONSIE? NO JAK?
|
|
nudna łomża Autor: lolek1234 (83.238.5.---) Data: 29-07-11 22:08 Weś sie ogarnij, i pokaz jaka to ty piENkna jesteś a może się wstydzisz???? Pisałas i piszesz bzdety. Bez podpisu JA N A TWOIM MIEJSCU WSTYDZILABYM SIE POKAZYWAC NA MIESCIE JUZ JESTES TAKI SLAWNY JAK ALFONS ZDZIWIONY ? PAWELKU? DAWAJ DO MNIE TO CI POWIKEM W TWOJ SMIESZNY RYJ JAKI JESTES PIEKNY CZY BRZYDKI BO ZAWSZE BYLES BRZYDKI I DOBRZE O TYM WIESZ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |