wtorek, 06 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LSM ciepla woda mozna inaczej .

U nie ma rybek, bo warszawska mafia "wydzierżawiła" Narew prywaciarzowi, a "dzierżawca" wybił ryby prądem i większe wywiózł do Warszawy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LSM ciepla woda mozna inaczej .

Cos czuje ze juz nie jeden z was sie do niej wybral :P

Gdzie można kupić najtaniej łaty, murłaty z góry dzięki/???????

ZGUBIONO KLUCZE NA UL. CHOPINA 1 PRZED BLOKIEM NA LAWCE. ZNALAZCE PROSZĘ O KONTAKT NA NR 502546348. DLA ZNALAZCY JEST NAGRODA PIENIEZNA. DZIEKUJE Z GORY

W sumie bardzo dobra reklama dla tej tak zwanej pani, która ma spore stado jeleni , ktorzy wspomagają słowem i utrzymują.

Możliwe że trzeba prezczyścić zamki w drzwiach, prawdopodobnie jeden stwarza problemy, jeśli masz troche pojecia to dasz rade sobie sam poradzić ztym problemem.

666 razy gorzej się zachowuje czarna
http://i56.tinypic.com/5d2t21.gif

Forum jest bardzo czesto odwiedzane. Wcześniej nie miała adresu e-maila a teraz to pewnie ma sporo ,, pracy" troszke zaniedbała forum ahahaha

A to zazdrośnik :)

widzisz sam Andy C jak jest

pawel nawet chce miec ze mna dzieci

bardzo

Nocą też.

A co się dziwić jak dopiero się wykluł:)

paweł dlaczego osmieszamy sie?

ludzie sie z nas smieja?

nie za duzo tego?

moze real bedzie lepszy?

co pawel?

miales dzisiaj ze mna spac.

wie ktos ale w Wawie
http://www.youtube.com/watch?v=OgV4iBQVNyU

hahah

ja zadko jezdze do tego brzydkiego miasta wiec mnie nie interesuje wogole

PAWEŁKU MÓJ

pawel rano pisz do mnie jak bede jechac bo bedzie mi sie nudzic do wieczora od rana do wieczora pisz do mnie ze mna kochanie

a pozniej wiesz co

chłopaczyna ma pewnie kompleksy z powodu że ma krótki spiczasty nosek,
ale wścibski :)

Donald tyto fanstasta jesteś. A może jeszcze ma na dachu kukuryku? Patrz bardziej realniej na życie;)) Myslisz, że jak ktoś zrobił generalny remont dwa lata temu to teraz chce sprzedawać? Zazwyczaj remonty generalne się PLANUJE. Bo to nie 2 tyś w taki włożysz:) Śmieszny jesteś. Kto mówi o sprzedawaniu działki 2 arowej? Ja mówie o jej wartości, którą ewentualnie możesz doliczyć do ceny sprzedawanego domu, albo dać w gratisie te dwa ary:))))

Piszę wyraźnie że nie znamy stanu tego domku - i możemy sobie gdybać. A ty się tak wzruszasz, jak gdyby to Twoja posiadłość była;)

Autor: Donald (---.elomza.pl)
Data: 26-07-11 20:37

są szeregówki i na 5,6,7,8 arach i to ceny generalnie nie zmienia.

No to gratulacje, jak dla ciebie nie robi różnicy czy masz 2 czy 8 arów;)))))))) Nigdy nie sprzedawałeś nic chyba.

siwysiwy-popieram! niech wejdą se na gg lub jakiś czat a nie chcą pokazać światu jak się fajnie znają i dogadują-a co to nas interesuje...

Protagoras do somali jedz lub zaciągnij się do legi cudzoziemskiej jako najemnik zrób coś ze sobą a nie tylko szczekasz aż pyska piana leci.
Od razu cie uprzedzę bo tu od czasu do czasu fazapy i Monisia chrzan się pokazuje to od razu ci mowie nie jestem gayem ,lewakiem , poprano politycznie czy jakoś tam . Widzę że masz problem "Sam być może przygarnąłbym taką 18-letnią Himbę " że masz problem w relacjach damsko męskich , kup sobie w sex-szopie lale dmuchano ona spełni twoje oczekiwania będzie słuchać twoich ******* .

Kurczę, a to nie jest tak że jak ktoś ci roi stronę, płacisz za nią i to ty sobie dalej administrujesz a nie firma która robiła?? Nie znam się, tylko tak byłoby logiczniej haha. No bo zdjęcia wstawić co za problem?

no wlasnie na umb to naprawde byla porażka.....nie spodziewalam sie takiego czegoś :( alejeszcze tylko jeden dzień i już wszytskiego się dowiemy;) bedzie pozytywnie napewno;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
praca
Zatrudnię kierowcę C+E brak doświadczenia nie jest problemem, mile widziane uprawnienia dźwigowe, praca na miejscu, 8 godzin dziennie. Stawka od 25 zł na rękę. Dzwonić w godzinach 9-14.
tel. 602367846
mj@mj.com.pl
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org