Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
mateuszred no i niestety nie dodasz koleżanek do listy kontaktów do nk czy pacebóka , masz problem straszne :) jak będą chciały to Cie same odnajdą ,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
no ba ;) Omania właśnie, wysyłaj szybciutko, raz raz ;p
|
|
algeroth Dzieje się ,dzieje odkąd Banda tu się panoszy ;) hehehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
czarnasukaczarna wyluzuj ! przecież potrafisz być miła i urocza
|
|
Kalesony zaraz będą następne;-) A do savany można sie zawsze wybrać;-)))mniammm aż głoda dostałąm;-(
|
|
Zawsze znajdą się ci, co im się coś nie podobało, było bardzo fajnie, Doda chyba większość ludzi zaskoczyła swoja bezpośredniością i dobrym koncertem:) Koncert sie udał i nie jest to tylko moja opinia:)
|
|
DOKLADNIE MINI C
|
|
PAWLE Z NAVARY KTO CI POZWOLIL LUDZI ZABIJAC OKRADAC GWALCIC ITD. KTO? PISZ CO CHCESZ MORDERCO .ZE MNA NIE WYGRASZ NIGDY.
|
|
DO ZEZA JA JESTEM TAKA JAK MI SIE PODOBA NIE ROBIE NIC NA POKAZ
|
|
IDE GOTOWAC OBIAD UMIERAM
|
|
PAWLE Z NAVARY PAZNOKIETKI WYLECZ SOBIE BO NAWET JAK POLICJA ZATRZYMUJE CIE DO KONTROLI JAK PODAJESZ DOKUMENTY TO TAKI POLICJANT JAK WIDZI TWOJE PAZNOKCIE TO OD RAZU WIE ZE JESTES NARKOMANEM I TE OCZY-JEDNO MNIEJSZE DRUGIE WIEKSZE.
|
|
Byłem widziałem tak samo jak inni którzy tam byli a co tu chłopkom tłumaczyć;)
|
|
NIE ZAPOMNE TEGO JAK SWOJE DANE ZAKRYWAŁ PALCEM I JAK NAZWISKO SWOJE ZMIENIŁ TO OSZUST TERAZ OSZUST Z NAVARY MA
|
|
http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0711/imag0152297c.jpg Źle nie było :)
|
|
firefoxem
|
|
I TO MA BYC SEXY? Z GOLA DUP1 NA SCENIE
|
|
z tego co wiem, kolegium (przynajmniej kilka lat temu, teraz nie wiem) miało bardzo wysoki poziom, ale jak napisała kelly, niestety wkrótce tego typu placówki zakończą działalność, więc nie wiadomo jak to będzie. Jeśli chodzi o PWSiP to fakt, uczelnia nowa, ale dobrze wyposażona, dofinansowana i dająca spore możliwości oraz, z tego co wiem, także współpracuje z uczelniami z Wawy. Jak by nie było, powodzenia :) Kasia
|
|
I CO PAWLE Z NAVARY PAN ADMIN USUNĄŁ TWÓJ POST.
|
|
ale na Lipowej w niedziele niestety nie czynne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |