Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
ja nie jestem dziewczyną le zaliczyłem tam 1 panienkę niezła laska ;p pozdrawiam Magdaleno !! :* Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Da Grasso i Diavolo. wg. mnie najlepsze. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
hu*a wiecie damian to przepiękne imie ..... hu*e WŁODKI CWELE!!!! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
wtf?
|
|
Co myslicie o hoinse ze swierka mi sie podoba? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Tapeta fajna, tylko piłkami Pumy Ekstraklasa teraz gramy, a nie Nike. Zmień piłkę i będzie dobrze. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
tibja jest fajna
|
|
wsadz dupe na to najwieksza i poczujesz jej zapach Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
kolega zgubił jakiegoś psa to dam mu te namiary
|
|
krety pogadajcie ze mnoł Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
111
|
|
skaczes i bijesz jezu borskukowaty palo zatruta!!!!!!!!!!!!!!! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
nie namierzajcie mnie plx... ja tylko żartuję ! Tata mojego taty miał brata co był piekarzem i u niego kupował Policjant !! Mam wtyki więc Ciiiiiii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |