Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
22 lipca – dzień zdrady narodowej |
Poprawialny ale niepoprawny , poprawiam Cię więc bo obiecałaś poprawę. A co to jest masło maślane :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 22 lipca – dzień zdrady narodowej |
ototo, dobrze Się ujęłaś :D. Tylko nie bij !. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Przepraszam Moja Droga, ale chodziło mi o używanie kija wobec "męskich szowinistycznych świń" :) Nam mężczyznom kij kojarzy się z "piwem z kija", albo... z golfem. Ale żebyś się nie gniewała, to Especially 4 You, Madame (a propos kija): Czterech żonatych mężczyzn w niedzielne przedpołudnie gra w golfa. Przy 3-cim dołku jeden z nich mówi: - Nie macie pojęcia co musiałem przejść, żeby dzisiaj z wami zagrać. Musiałem obiecać żonie, że w przyszły weekend pomaluję cały dom. Na to drugi: - To jeszcze nic, ja musiałem obiecać, że wykopię w ogródku basen... Trzeci: - I tak macie dobrze... ja będę musiał przejść całkowity remont kuchni... Czwarty z graczy nie odezwał się ani słowem, ale oczywiście pozostali nie dali mu spokoju: - A ty czemu nic nie mówisz? Nie musiałeś nic obiecać żonie żeby cię puściła?? - Nie - odparł czwarty - ja po prostu nastawiłem budzik na 5:30 rano, gdy zadzwonił, to szturchnąłem żonę i spytałem: "Seksik czy golfik ??" W odpowiedzi usłyszałem: "Odp....ol się, KIJE są w szafie..." Dziękuję i dowidzenia (za spam bijcie)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdyby ów pan ostatni widział coś więcej niźli czubek własnego nosa i kije golfowe, sugestia jego małżonki byłaby najzupełniej zbędna...:D
|
|
Alli!Na forumach różnego rodzaju wszyscy sa na Ty.Jak się to może komuś niepodobac to niech tu nie zagląda! P.S.K.I.Gałczyński zalecal jednemu z bohaterów Zielonej Gesi napalenie w kominku na co on odpowiedział "cholernie mokre drzewo".Nic dodac nic ująć!
|
|
W pełni popieram protestujących związkowców. Walczą o swoje. Pana Ochryciuka można śmiało porównać do Putina i Chodorkiewicza. Chodorkiewicz podskoczył za wysoko, Putinowi było to nie na rękę, więc popisowo dostało się Chodorkiewiczowi (grozi mu 15 lat za kratami), tak żeby inni nie próbowali. W PKS obserwujemy przykład identycznego, chorego myślenia, z tym że Ochryciuk rzuca wymówieniami. Drogi Panie Ochryciuku, nie tędy droga do porozumienia ze strajkującymi. Dziękujemy Panu bardzo, swoją głupią decyzją zaostrzył Pan tylko protest. Proponuję o 4:00 rano w czwartek stawić się na dworcu PKS prywatnym samochodem i rozwozić ludzi... Pamiętajcie, że przekręty najlepiej robi się tam, gdzie jest dużo kasy. Jak wskoczysz między wrony to musisz krakać (czyt. "kraść") tak jak one... Czekamy na rozstrzygnięcie prostestu i wymówienie dla Pana Ochryciuka (cześć jego pamięci).
|
|
Nie bende se darować bo ja nie Ksiądz, więc bende pisać co chce
|
|
ŁAŁ
|
|
Dlaczego tak musi być ? rudy błazen z druhem
|
|
Szkola jak szkoła ja to bym olał bude :P
|
|
> W okresie letnim lepsza jest opja jazdy rowerem... Taa? Nie ma jak to wpełni uzasadniona opinia :D Rowerkiem też jeżdze, a mp3player dobrze radzi sobie i na nim i podczas biegania. ptysiu91 napisał(a):
|
|
no no wescie..chodze do slusarza, jak mi klucze dorobić potrzeba, a ten do mojego serducha, to jest juz dawno wyrobiony=P hehehe... może dociągniemy do 100-wki komentów..tylko trzeba pisać i pisac.. Ryska, nie przesadzaj, nie jest z Tobą az tak źle, zobaczysz za jakies 30latek co to strarość, wiec narazie niemartw siem=P =]
|
|
ptysiu91: apeluję do Ciebie - skończ z pisaniem postów, które nie mają kompletnie nic wspólnego z tematem. Rozmawiamy o zemście Ochryciuka na strajkujących związkowcach z PKS a nie o tym w jaki sposób biedny ptysio wróci od dziadka. Wątek został rozpoczęty i każdy dokłada jakieś informacje i własne przemyślenia a nie głupie pytania, które na zawsze pozostaną bez odpowiedzi.
|
|
heh..wybieram sie także do Ekonomika..heh..chyba jakaś niedobra babka..słyszałam że tam tylko jeden facet jest nietego, a reszta spoko... Może nie bedzie aż tak źle=P
|
|
Misiek-2LO..to że pierwszy to zauwazyłam, ale nie znaczy że lepszy=P=P=P=P
|
|
Tak łatwo nie ma, nie można zwolnić szefa związków zawodowych,chroni go prawo,jeśli sąd nie udowodni mu ,że złamał prawo to mogą mu ...,a jeśli coś kombinowal z kasą związków to pogratulować związkom szefa ,niestety to jest wojna i wszystkie chwyty są dozwolone Pozdrawiam związkowców w prywatyzowanych firmach
|
|
Taka mi myśl się przypomniała a propos Waszych przykładów Panowie (wyłaczając dowcip adamusa - hahahi). Jeślibym miała męża ukochanego, który by mnie zdradzał nie chciałabym o tym wiedzieć. Bo gdybym się dowiedziała, wtedy okazałoby się, że nasze wspólne szczęśliwe życie było oszustwem - a tego bym nie zniosła. Chociaż....? A co do głównego wątku to generalnie mogę rozmawiać o wszystkim, tylko nie ze wszystkimi. Najczęściej tematem "tabu" jest dla mnie to co się dzieje w mojej rodzinie i wszelkie sprawy intymne. Jestem egoistką i moje jest moje, ale ogólnie prosze bardzo. Co do prawdy i fałszu to w swojej naiwności zawsze zakładam, że inny mówi do mnie prawdę. No chyba, że podpadł mnie juz parę razy, wtedy mogą być problemy z uwirzeniem co "takowy" do mnie baja. pozdrowionka
|
|
aaaaaa....no fakt, juz zapomniałam o tym Ty-kaniu, bo mnie w dzień tylko zegarek tyka. pozdrówko.
|
|
Bo to napewno nie jest wina Vectry bo inne strony dziaŁają bardzo dobrze tylko te ... pierdóla
|
|
Powtarza się historia ze zwolnieniem związkowców z PEPEESU i z Browaru parę lat temu.Mam nadzieję że finał będzie podobny. Związkowcy wygrali wszystkie sprawy sądowe i wrócili do pracy a zarządy obu spółek dostały kopa.Dziwię się Ochryciukowi pierwszym który będzie zwolnionym przez nowego właściciela będzie właśnie ON ,chyba że..........
|
|
No niestety, u nas w I LO nie ma takiego ksero, tylko jest bardzo miły i sympatyczny Pan, i ogólnie luzik, a jak nie tam, to obok szkoły :D:D
|
|
A ja myslę, że wiele osób myli w tym wątku tabu z sekretem, czy tajemnicą. Pozdrawiam!
|
|
ryskago nie narzekaj... ja mam 17 lat, problemy z koscmi i ukladem krwionosnym wiec nie narzekaj :P i wcale nic wrodzonego.. no tylko z ukladem po mamie :P a kosci to przez te sporty.. ekstremalne.. :P
|
|
skad to sie wzielo? male dzieci pala trawe - jak ich idole na teledyskach. nieraz widzialem nawalonych 10 latkow albo dzieci 1.20m wzrostu palacych trawe pod rampa na skateparku.. to nie jedyna rzecz jaka zawdzieczamy tej muzie...
|
|
Dokładnie Kazik, samo drewno. Dlatego szukam w innych okolicach, np. Mielca. Wydało się, teraz juz wiesz, czemu nie mogę sypiać - myśli o "drewnie" niepokoją. pozdrowionka Zbych
|
|
bigi nie myl RAPu z HipHopem bo to rozne rodzaje muzyki. Te dzieciaki naogladaja sie teledyskow i pozniej chca wygladac jak ich idole, zajarac skreta, wyrwac laske itd... Zaczynaja sie tematy.. sex bez zobowiazan itd.. do czego to prowadzi?? Moze jak tak dalej pojdzie, to nie bedzie deficytu na pracownikow fizycznych, nie kazdy musi konczyc studia, bo inzynierek sam bedzie musial kopac rowy, stawic sciany itd. jesli cos zaprojektuje a nie bedzie komu wybudowac:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A tak już jesteśmy w temacie nauczycieli, to panie, które zapadły mi w pamięć jako sprawiedliwe i bez uprzedzeń to p.Grużewska i p.Jastrzębska.
|
|
Muzyka?.... bo ja wiem Proste "bity" lecące w kółko i rymowane "mówienie" tekstu przy intensywnym machaniu rąk w przód i tył. Jeszcze, żeby teksty były jakieś głębokie,a tu nic, idiotyczne. Że niektóre mają "głęboki sens"? Dzieciak, który widzi "głęboki sens" w jakiejś HH muzie, nie potrafi zrozumieć o co chodzi w jakimś-tam-bodajże-wierszu Mickiewicza. Sztuka bardziej się cofa niźli idzie do przodu. A demoralizacja młodzieży wynika z po części tej muzyki, która jednak promuje takie zachowania, trochę ze środowisk zbujeckich, dzierżących lśniące dresy i przejrzyste łysiny, którzy są jednak w pewnym sensie idolami dla młodych "idiotów" oraz z mniejszego zainteresowania dzieckiem przez rodziców ( co jest głównie społeczną przyczyną wprowadzenia rent, zasiłków i emerytur - ale to nie temat na dziś). PS: Rzeczywiście, żeby nie HH to wszyscy bylibyśmy sztywni i smutni i nie znalibyśmy sensy życia... Czy ktokolwiek przyjął ten argument. 200 lat temu ludzie się nudzili i byli smutni bo nie mieli telewizji.(dooh) Ale przynajmniej sztuka była sztuką dla sztuki, a nie sztuką dla sztuki zarabiania pieniędzy.
|
|
nemo: DSL opiera się na innej sieci szkieletowej, poczytaj sobie w Internecie. Zbych
|
|
Autobusy stoją, ciekawe kiedy wojewoda się skruszy... He..Czy wy sobie to wyobrazacie? Ilu ludzi jest dziś zdenerwowanych bo rano nie mieli "pks-a" ?? Przeciez wiekszosc uczniów własnie rannymi autobusami dojezdza do szkoły...masakra...hehe.. Kierowcy się raczej nie ugną...bo co maja do stracenia?
|
|
Sami zobaczcie jakie dochody ma PKS ŁOMŻA...60 tys dziennie, wiec po co prywatyzować tak dobrze prosperującą firmę... gdzie sens -- gdzie logika...
|
|
sura popieram. Dla mnie Hip-hoppolo jest żenujące, jednak musze przyznać, że to świetny produkt marketingowy, tani w produkcji i znajdujący wielu nabywców, dlatego jest tak silnie promowany.
|
|
poczytajcie nawet na necie co ?gdzie ?i kiedy z hip-hopem i rapem sie zaczęło!a swoją drogą znam ludzi co słuchają muzy z przekazem i jakoś są normalni -a co do wierszy to też im nieźle to wychodzi więc nie osądzajcie ludzi jako stada,bo nie tędy wiedzie droga!!w tej kulturze nie trzeba godzinami stać w kolejce po autograf gwiazdy-bo nikomu tak nie zależy na tym autografie-za to można pogadać na luzie z czlowiekiem którego muzy słuchamy:D!!nie potrzebny zaden rozgłos ani tym podobne!!a tv z muzyka robią wszystko żeby sie podłączyć i zarobić troszke kasy!!tak było jest i bedzie zawsze!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|