Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dyrektor szpitala zawieszając oddziały mógł popełnić przestępstwo - twierdzą str |
Ja mialem wtedy 7 lat, lol, ale moja siostra tam byla.. mam jeszcze plakat z autografami.. :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dyrektor szpitala zawieszając oddziały mógł popełnić przestępstwo - twierdzą str |
no co ty ja z lomzy jestem jakby ktos pytal :P
|
|
Re: Dyrektor szpitala zawieszając oddziały mógł popełnić przestępstwo - twierdzą str |
cytuje ptysia (zjeba) :" niestety ci nie pomoge...poszukaj w www.google.com"
|
|
Re: Dyrektor szpitala zawieszając oddziały mógł popełnić przestępstwo - twierdzą |
Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 08-05-05 15:06 czekalismy w "korku" 15 (!!!) min dopiero o 15 uslyszalem syrene...nie wiem czy policyjna czy pogotowia taki dokladny jestes ze patrzyles na zegarek a nie widziales co jedzie policja czy cos innego? kiepski z ciebie obserwator. Pieniacz zwykly ktoremu znowu cos nie pasuje
|
|
Re: Dyrektor szpitala zawieszając oddziały mógł popełnić przestępstwo - twierdzą |
nic nie pisze...tylko kopiuje jakies z je bane teksty co sa na tym forum potrzebne jak k u r wie dziecko !! przejzalem histoprie tematow i znalazlem tylko jeden temat autorstwa czeslawa na ktory byla tylko jedna odpowiedz ...zgadnijcie czyja .....BRAWO !!! chodzi o ptysia (zjeba)
|
|
Widzieliscie reklamę Złotego Kura (czyli Łomży w innym opakowaniu dla niewtajemniczonych) w TVP 3? Moim zaniem jest do bani!! Pokazali w niej swojego docelowego odbiorcę: gościa na deskorolce. Gdyby nazwa była inna to by pasowała ta reklama..... Moim zdaniem powinni pokazać jakiegos dziadka jak zsiada z traktora i pije z gwinta kura:)) Bo z tym koloeżką to piwo przestaje być "w dechę" :/ .Słyszałem że na wioskach najlepiej sie sprzedaje.... Juz reklama Łomży jest bardziej profesjonalna:D Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
|
no chyba nie. .
|
|
markac cycka i MrS-a usuń
|
|
cycq EROTOMAN
|
|
czeslaw, Czy chcesz cos osiagnac pisząc to co piszesz czy tam kopiujesz??Swoim postem zwracasz na siebie uwage ale dla mnie tylko uwage,bo mnie nie interesuje to ale i nie tylko mnie jak widze po wypowiedziach innych forumowiczow!Moze czas sie zastanowic czy warto pisac cos kogo to wogole nie obchodzi?!
|
|
Salon prowadzi Pani Jakubowska (stomatolog) w swoim mieszkaniu. Zaprasza tam niektórych, ale ja zaproszony nigdy nie byłem... może to i dobrze! Mam wrażenie, że to Ona wypowiada się na forum jako "madaman".
|
|
a ja mam akrtte telefoniczna z ktorej mzoan dzwonic z budek w calym miescie ale jak bys nie mial/a karty takiej telefonicznej to nigdzie nie zadzwonisz a policha dopiero wtedy wlepi ci mandat jak urwiesz sluchawke (polecam kupienie karty telefonicznej kazdemu kto jej jeszcze niema ) jsb2
|
|
Bigl. Policja nie ma nic do puszczania przestępców. Policja aresztuje przestępców, doprowadza do aresztu i czy zwolnić czy zatrzymać decyduje prokurator i sąd. Pozdrowienia.
|
|
ja też nie mogę zapomnieć. była fajna przyjaźń, ale niestety chyba zapomniała ta osoba, że sama chciała być w przyjaźni. wypady poza miasto gdzie ma się dobrych znajomych dobrze robią, ale jak się wraca do domu to ten fakt u mnie powraca.
|
|
Mam : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |