piątek, 09 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dyrektor szpitala zawieszając oddziały mógł popełnić przestępstwo - twierdzą str

Ja mialem wtedy 7 lat, lol, ale moja siostra tam byla.. mam jeszcze plakat z autografami.. :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dyrektor szpitala zawieszając oddziały mógł popełnić przestępstwo - twierdzą str

no co ty ja z lomzy jestem jakby ktos pytal :P

Re: Dyrektor szpitala zawieszając oddziały mógł popełnić przestępstwo - twierdzą str

cytuje ptysia (zjeba) :" niestety ci nie pomoge...poszukaj w www.google.com"

Re: Dyrektor szpitala zawieszając oddziały mógł popełnić przestępstwo - twierdzą

Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl)
Data: 08-05-05 15:06

czekalismy w "korku" 15 (!!!) min

dopiero o 15 uslyszalem syrene...nie wiem czy policyjna czy pogotowia

taki dokladny jestes ze patrzyles na zegarek a nie widziales co jedzie policja czy cos innego? kiepski z ciebie obserwator.
Pieniacz zwykly ktoremu znowu cos nie pasuje

Re: Dyrektor szpitala zawieszając oddziały mógł popełnić przestępstwo - twierdzą

nic nie pisze...tylko kopiuje jakies z je bane teksty co sa na tym forum potrzebne jak k u r wie dziecko !! przejzalem histoprie tematow i znalazlem tylko jeden temat autorstwa czeslawa na ktory byla tylko jedna odpowiedz ...zgadnijcie czyja .....BRAWO !!! chodzi o ptysia (zjeba)

Widzieliscie reklamę Złotego Kura (czyli Łomży w innym opakowaniu dla niewtajemniczonych) w TVP 3? Moim zaniem jest do bani!! Pokazali w niej swojego docelowego odbiorcę: gościa na deskorolce. Gdyby nazwa była inna to by pasowała ta reklama..... Moim zdaniem powinni pokazać jakiegos dziadka jak zsiada z traktora i pije z gwinta kura:)) Bo z tym koloeżką to piwo przestaje być "w dechę" :/ .Słyszałem że na wioskach najlepiej sie sprzedaje.... Juz reklama Łomży jest bardziej profesjonalna:D

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Polecam http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=31921&t=31921

no chyba nie.

.

markac cycka i MrS-a usuń

cycq EROTOMAN

czeslaw,
Czy chcesz cos osiagnac pisząc to co piszesz czy tam kopiujesz??Swoim postem zwracasz na siebie uwage ale dla mnie tylko uwage,bo mnie nie interesuje to ale i nie tylko mnie jak widze po wypowiedziach innych forumowiczow!Moze czas sie zastanowic czy warto pisac cos kogo to wogole nie obchodzi?!

Salon prowadzi Pani Jakubowska (stomatolog) w swoim mieszkaniu. Zaprasza tam niektórych, ale ja zaproszony nigdy nie byłem... może to i dobrze!
Mam wrażenie, że to Ona wypowiada się na forum jako "madaman".

a ja mam akrtte telefoniczna z ktorej mzoan dzwonic z budek w calym miescie ale jak bys nie mial/a karty takiej telefonicznej to nigdzie nie zadzwonisz a policha dopiero wtedy wlepi ci mandat jak urwiesz sluchawke (polecam kupienie karty telefonicznej kazdemu kto jej jeszcze niema )

jsb2

Bigl.
Policja nie ma nic do puszczania przestępców. Policja aresztuje przestępców, doprowadza do aresztu i czy zwolnić czy zatrzymać decyduje prokurator i sąd.

Pozdrowienia.

ja też nie mogę zapomnieć. była fajna przyjaźń, ale niestety chyba zapomniała ta osoba, że sama chciała być w przyjaźni. wypady poza miasto gdzie ma się dobrych znajomych dobrze robią, ale jak się wraca do domu to ten fakt u mnie powraca.

Mam :

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
usługi
PHU MODZELEWSKI oferuje w sprzedaży: kotły C.O. na pellet, palniki pelletowe, wkłady kominowe, kominy izolowane, pellet drzewny. Zapewniam montaż i serwis. Łomża ul. Browarna 5.
tel. 508233425
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org