Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zastam godnym następcą Parkera!!! |
baltazarku : Szkoda mi na ciebie zdzierać klawiaturę bo sporo kosztowała. Ale tak w skrócie ci powiem i na ucho :):) JESTEŚ ZWYKŁYM CIOTOWATYM DUPKIEM , ŚMIERDZĄCA KUPA GÓWNA KTÓRE CHCE POKAZAĆ JAKIE TO JEST BYSTRE. Dla mnie jesteś zwykłym szmaciarzem i nie tylko dla mnie zresztą :):):) Żal ci mojego freda ????Nie dam ci go do pyska bo nie chcę złapac parcha . Skończyłem z toba palancie :):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zastam godnym następcą Parkera!!! |
Podałem tylko przykład. zamiast tej KII to już bym wolał b5FL. Po co pakować 50tys w cos co się za rok popsuje nie rozumiem....
|
|
sluchaj ty zjeba...y kurw...szonie prujesz sie przy jak to okresliles swojej drogiej klawiaturze.dla mnie to ty kondonie jestes tylko przychlastem ktory mocny jest tylko przed szklanym ekranem.zmywaj gary ty w morde jeb...ny cwelu.I nie wypowiadaj sie za innych kuta...e tyle do ciebie ty bura suko...dolacz do rodziny slynnej z forum tam twoje miejsce palancie....
|
|
Co powiesz na to, żebyśmy się tak, w tych poduszeczkach, jak dwa króliczki.
|
|
camelon bystra jestes ;) Activia bdobra siłownia jedna z najlepszych w lomzy moim zdaniem
|
|
Bylam gosposia dziadka ,tak mnie lubie nazywac, czekam az wrocisz z pracy Twoja i bij i zabij, i nie daruj, i wiecznie zabraniaj,jestem posluszna pa milosci
|
|
ja gdzies mialem taki magnes jak znajde dam znac
|
|
mi już dwie anteny rąbneli... zapłacisz za dobrą antenkę parę stówek a taki cymbał potem sprzeda za dwa wina.. Kraj piękny tylko ludzie ku...wy
|
|
ale gdzie, w Berlinie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |