poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zgrzywa jedynym właściwym kandydatem na prezydenta Łomży!

u mariana na tym skrzyzowaniu bez kolizyjnym jazysz? tam jak sie jedzie do ekonomika

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zgrzywa jedynym właściwym kandydatem na prezydenta Łomży!

cip cip cip cip, cip cip cip

szcebiota od zawsze miała coś z głową , ale teraz całkiem oszalała!

już ją widze w paryżu jak biega i woła cip, cip cip, cip

sciagawa

ok wyjaśnie to w inny sposób. Ci co zostali zesłani do ZSRR to i tak już wieksza wiekszość nieżyje a Ci co uważają się za Polaków to tylko zruszczone pokolenia a Polacy którzy wyjechali na emigracje w poszukiwaniu chleba zostali zmuszeni do tego przez polski ustrój i polskich polityków bo co to za życie gdy dziecku na obiad śniadanie i kolację daje się zupke chińską bo na nic innego nie stać, gdy dziecko nosi ciuchy po starszym bracie bo rodziców nie stać na nowe, gdy opłaty przekraczają 2000 a mąż zarabia 1500 bo żona od roku nie może znaleźć pracy a na utrzymaniu 2 dzieci i gdzie Ci ludzie mają się teraz podziać jak wszędzie kryzys a Polska wypieła na Nich du.... i jedynym określeniem na to jest że jak masz łeb to kombinuj, tylko powiedzcie to tym dzieciom

cip, cip ,cip
widziales ja;???????????

Do: ktoś_coś
--------------------------
Po prostu -głosy niektórych forumowiczów świadczą o ich ograniczonych móżdżkach, podejrzanej prowieniencji zainteresowaniach i bezideowości. Że o jakichś zasadach nie wspomnę. Trudno. Ale uważam, że wrażliwość nie powinna objawiać się tylko w ciągłym jęczeniu, w wyrażaniu postaw roszczeniowych i -a może - beznadziejności. Jednak miał rację G. B. Shaw mówiąc , że " Ludzkość nie cierpi na niedostatek wody, ale na nadmiar idiotów". Niemniej jednak moim naprawdę skromnym zdaniem warto czasami coś zrobić . Nawet pod prąd. Wtedy prąd stanie się przyjacielem. Pozdr.

Normalnie _nienormalny pisze : ...
-----------
W twoim poście wyraża się ból, rozpacz i ... bezsilność. Może wiele spraw zależy po prostu od nas ? Warto się nad tym zastanowić, a nie tak, żeby dramat osobisty przekładać na innych . Bez krzty nadziei nie ma życia. Ktoś na tym forum dywagował niedawno, co znaczą kolory na fladze Łomży. Żółty-czerwony-niebieski. A Ty jak myślisz , co? Warto wziąć to pod rozwagę.
Padło w tym temacie zdanie o zruszczeniu(nie od Ciebie). I tu problem: od czasów wojen szwedzkich przez nasz Kraj przeczołgało się multum wojska. Ze wschodu na zachód. I odwrotnie. Po Polkach również . Czyli - kim jesteśmy ? A przy okazji - jeszcze bardzo niedawno temu dzieliłem się kanapkami z dżemem z rówieśnikami- repatriantami. Tak. W Łomży. Stąd moja wrażliwość . Pozdr.

Do ktoś_coś :
---- Sądzę, że nie do mnie kierowałeś ostatni post. Jakże - ich rodzice uczyli i uczą te dzieci Polski!
W wigilię Bożego Narodzenia 2007 na parkingu przy naszym manhattanie stał samochód. Czarny ford mondeo z 1998 r. Na ruskiej rejestracji. Powybijane szyby. W tym aucie małe dziecko- dziewczynka ok 11 -12 lat. Płacze. Jest zimno. Pytamy : gdzie mama? - Na policji- odpowiada. . Mija pół dnia. Policja łomżyńska odwozi tych ludzi i stwierdza, że nie jest w stanie znależć napastników. Samochód nie ma szyb - a jest zima! Jakimś cudem udało się poratować tych biedaków. Okazało się, że przyjechali z ... Nowogródka, aby zarobić na święta dla dzieci. To też Zydzi
Ja się z tym nie godzę. Czasami jestem wściekły. Stąd również moja - być może- nadwrażliwość . Pozdrówka.

witam szczerze nie polecam rysia tylko i wylacznie ze wzgledu na szefowa. to prawda co pisza obiecuje wiele a puzniej jest inaczej. kiedy ktos probuje walczyc o swoje to pokazuje swoje prawdziwe oblicze a dokladnie ze jest osoba wulgarna bez grosza rozumu potrafi nawyzywac klijenta za to ze chce powiedziec to co mysli . Dla mnie jest to osoba wogole bez kultury i klasy ktora powinna siedziec w domu a nie prowadzic interes . Co do jedzenia i obslugi wszystko na najwyzszym poziomie . jedzenie bardzo smaczne gorace i podane w odpowiednim czasie .

Ktoś_coś
----
Tak myślałem. Sorry za zakłócenie niektórym forumowiczom spokoju samouwielbienia. Idę do krainy, gdzie łomżyniacy nie kłócą się, są do przodu. Są asertywni. I w to wierzę . Apropos- niepasteryzowane +wrażliwi przyjaciele (Łomża) to wspaniała sprawa. Dobranoc.

Mam ochotę ujawnić jej tożsamość, ale szkoda mi jej, bo wiem co się będzie w internecie działo.

nie wiem jak mam do Twojego.. filmu podejsc,
przemysle i Ci odpowiem

będę czekał :)

Kurs masażysty..? Myślę że to za mało aby wogóle wykonywać ten zawód. Skończ minimum studium medyczne, znajdź robotę w tym zawodzie, nabierz wprawy i wyrób sobie tzw renomę i dopiero myśl o prywatnych pacjentach/klientach.. Nie takie to proste.. Ale spróbować możesz

takie sobie :) po 4-5 skeczach dalem buta

Oni razem?
Ciekawie?
hahah nie sądzę.. :D
Tłoku a Dziku to dwie inne bajki.. Nie było by ciekawie..

ul. Sikorskiego 121 (naprzeciwko wejścia na cmentarz) , woj. podlaskie, Polska , unia Europejska.

Można. W Piątnicy na głównym skrzyżowaniu skręcasz w lewo (zakładając, że jedziesz od strony nowego mostu). Potem skręcasz w prawo i jedziesz wzdłuż mleczarni, aż do końca asfaltowej drogi. Potem wchodzisz na wał po prawej stronie i masz już widok na nasze miasto.

lomzanin

proponuje zajsc na stary Rynek :) ten komputerowy :)

dobre sobie!!!!!do bio style w tym tygodniu nie trzeba się zapisywać!tylko ciekawe kto zagląda do kalendarza fryzjerki ha ha ha!-pseudoreklama!!!

A mi to lotto skąd jest i kim jest jasiu .

Jasiu na tym forum jest jedyny i nie zastąpiony. :)

A w duecie ze szczebiotka to sa prawdziwe perełki.

Właśnie przejechało 14 wozów strażackich, jeden oznakowany wóz policyjny,1 nie oznakowany wszystko jedzie w kierunku Ostrołęki... I dalej jadą kolejne... Wie ktoś coś ???

KKS Lech Poznań ... lokomotywa się rozpędza!

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

nie lubie gigantow , wole male ,filutarne

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org