Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RIO de Janeiro czyli samba przy śmieciach!? |
Ja polecam sale weselna Biała Dama
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RIO de Janeiro czyli samba przy śmieciach!? |
http://www.nhdtv.pl/forum/showthread.php?t=5117 a wystarczyło wpisac w google "Błąd HDCP"
|
|
ja to zawsze moge zlapac ...mieszka w tej samej klatce, to jak ktos chce????
|
|
Tede ;D fuckTEDE ;P WFD!
|
|
Dzięki wielkie za podpowiedź! Franek życze Ci aby jechali po Tobie jak po szmacie! Jeszcze raz dzięki wszystkim za rozsądną podpowiedź:)
|
|
można by było tedego zaprosić z molestą to napewno troche ludzi by się zeszło
|
|
Jakie masz książki do sprzedania?
|
|
To prawda,że w piątek 9tkę otwierają ? Coś się tam w ogóle zmieniło ?
|
|
poddzwignie sie z pomoca rodziny, lub dobrego przyjaciela, siostry , brata, kuzyna, milosc swoje robi..
|
|
jkh
|
|
wes ty na tym polega hip-hop nie ma siły fizycznej najważniejsze są słowa a nie wiejskie mordobicie.....RPS IX
|
|
makulatura teraz to nic niewarta ale wiem że w pewnej firmie EKOCENTRUM się nazywa to biorą za darmo obiła mi się wizytówka to nawet przyjeżdżają po to bo jak pojedziesz samochodem to więcej na paliwo wydasz niż zarobisz :D
|
|
Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego organizują wyjazd na mecz Gryf Gródek - ŁKS Łomża! 14 sierpnia gramy w Gródku z miejscowym Gryfem i jak wiadomo jest to pierwszy nasz wyjazd, który kończy obecny sezon ogórkowy Gródek to miasto leżące prawie przy samej granicy z Białorusią (115 km) czyli jak można się domyśleć kibicują tam również Jagielloni Zostało wysłane pismo do Gródka o 200 miejsc dla nas tak więc WSZYSCY ruszamy dupy i jedziemy wesprzeć naszych piłkarzy aby jak najszybciej uwolnić się z tych wioskowych "klimatów"! Sięgając pamięcią troszkę wstecz można sobie przypomnieć jak "miejscowi kibole" ładnie nas nazywali... W najbliższym czasie pojawi się więcej informacji dotyczących wyjazdu! źródło: lks.4lomza.pl JA JADE! A TY?
|
|
Kania - restauracja ma jedno najważniejsze zadania - NAKARMIĆ. Wygląd , obsługa, inne sprawy to dodatki umilające pobyt i oczekiwanie na jedzenie. Jak jedzenie jest do bani to żadnym wystrojem tego nie nadrobisz. To nie muzeum. Nie chodzisz tam dla ogladania ladnie pomalowanych scian tylko zjesc! Nie obrażaj więc ludzi tylko dlatego ze uwazaja jedzenie tam podawane za porazke. Zauwaz ze nie krytykuje lokalu, obslugi itp. ale JEDZENIE! Tak wiec proponuje nie spinac sie, panie Kania, jako ewidentny przedstawiciel ludzi od tego biznesu tylko wziac sobei ludzka krytyke do serca i zaczac lepiej gotowac. Ja temu lokalowi zycze powodzenia. Za jakis miesiac, moze 2 pojde jeszcze raz i sprawdze,
|
|
jakie uszanowanie moderatora, fiu fiu
|
|
macdonaldzie to luz, o tym retrotechniku slysze same pogloski, w sumie restauracja retrotechnik wynajmowana jest na wesela, a jak sie nie jest zapraszanym..powsciaglowosc w wypowiedzi jest wzgledna rudy błazen z druhem
|
|
http://www.freepdfconvert.com/
|
|
bo jeszcze oslepne, dziwne ze jak bylam w lomzy to mnie nikt nie zapraszal
|