czwartek, 10 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Watykańczyk.

tylko 4 a reszta co dalej święte ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Watykańczyk.

W google poszukaj są widok jest lipny , szkoda patrzeć

nie wiem, czy jeszcze są. były vis a vis Gazpolu, tam gdzie bar mleczny.
jeszcze chyba na skrzyżowaniu wojska polskiego i sikorskiego, na przeciwko salonu oświetlenia powinny być.

rudy błazen z druhem

WITAM CIEKAWA JESTEM PRZEDEMNA TAKIE WYZWANIE?BEDE OBSERWOWALA CO KTO POWIE NA TE PYTANIA????

Zastanawiam sie ile popapranych malolatek dalej bedzie stawac w ich obronie ;] jak dla mnie taka sytuacja to przegiecie. Niedlugo bedzie strach wyjsc do klubu bo czeczency beda stali z klamkami i palami ;] ale wedlog niektorych to my jestesmy rasistami ;] zalosne!!!!!!!!

To zaley jakia masz rodzine. Bo jezeli sa to ludzie ktorzy lubia tańczyc i skakac to tylko przy Disco Polo. chyba od tego jest wesele. A Disco POlo to nie tylko przeboje ,, Majteczki w Kropeczki" ale rowniez takie pisenki jak Żono Moja... no a chyba ta piosenka jest adekwatna do uroczystosci no nie > ;'-)

Organizuję w tym roku komunię,
wybrałem obiad, deser i ew 1 dodatkowy poczęstunek - 2-3 godziny siedzenia.
Za osobę wyszło mi 85 pln - odpada sprzątanie w domu, mycie garów i ścisk w dużym pokoju.... Przyjęcie w elegenckim lokalu w centrum Łomży ( miałem chyba szczęście ), zależało mi aby nie było w tym miejscu i czasie żadnych innych komunii, żeby było kameralnie. Wyszło mi 22 osób. Słyszałem, że można taniej, ale o 10-15 pln. W tej sytuacji nie narzekam na koszta.

Wiem, że n.p. w Retro w tym roku, chyba jak i w poprzednim na raz są 4-5 komunii, albo i lepiej. Sale pooddzielane parawanami, jak znam życie będzie jeden wielki harmider, jak od stołu wstaną wszystkie dzieci.. Podobnie jest w innych miejscach - Labirynt, Piątnica/Marianowo itd...

Prezent ?? - PS3 + gry. Uważam, że jak na taką okazję nie wygórowany i niedrogi. Wiem, że rodzina też nie przesadzi z prezentami bo ich o to prosiliśmy.
Uważam, że dobrze wychowaliśmy dziecko i nie jest rozpuszczone. Było by zadowolone z każdego drobiazgu, no ale to nie jest w sumie w tym dniu najważniejsze. Widzę po nim, że rozumie wagę wydarzenia i z pewnością stojąc w kościele nie będzie myślał jakiego quada, czy laptopa dostanie za 30 minut....

Reasumując - Komunia jak wesele (??) może i tak, jak ktoś wyznaje zasadę "Zastaw się, a postaw się" i sprasza członków rodziny piata woda po kisielu i musi się popisać dając dziecku prezent za 6-8 tysięcy to tak... Idiotów i prostaków nie brakuje...

pzdr..

Vampire a Ty skad wiesz,że Czeczenii sie nie myja? spalaś p[ewnie z połową która tu jest w Łomzy he he he.

Takos

dolary

Jak przyjdą nowi, to jest szansa na "nową jakość" a po 2. to ewentualni nowi śledzą napewno poczynania tego MOSiR'u i to co widzą i wytykają im ludzie czyli my, więc za pewne nie będzie powtórki z rozrywki. Zmiany są zawsze mile widziane w różnych kategoriach życia.

rudy błazen z druhem

Autor: kitejumper (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 23-04-10 09:23

Uważam, że dobrze wychowaliśmy dziecko i nie jest rozpuszczone. Było by zadowolone z każdego drobiazgu, no ale to nie jest w sumie w tym dniu najważniejsze. Widzę po nim, że rozumie wagę wydarzenia i z pewnością stojąc w kościele nie będzie myślał jakiego quada, czy laptopa dostanie za 30 minut....

Nie traktuj mojego posta osobiście, PS3 to tylko przykład, nie związany w tym przypadku z Twoim prezentem. Bardzo szanuje tę część Twojej wypowiedzi zacytowana przeze mnie;)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Pomoc Drogowa, transport samochodów i maszyn, holowanie.
tel. 517602315
praca
Praca na budowie.
tel. 602746220
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu. Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org