czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
M.N. pomiędzy prawdą a ekranem

szpenio, Ty tak to odebrałeś, ja inaczej, ale nie chcę się wypowiadać publicznie - jak. Ale żyjemy w PL, to się domyśl co mam na myśli?
Pozatym, takie zaje.biste kwoty idą na telewizję, której chyba jeszcze nigdy nie oglądałem i na gazetki, w których jest pełno reklam, a na ŁKS nie ma wcale pieniędzy, gdzie poprzez pomoc klubowi, można na prawdę miasto rozreklamować. Jeżeli nie wiesz o czym mówię, to jeszcze nie dawno graliśmy w Gdyni, Gdańsku, Wrocławiu, Warszawie, Poznaniu, Katowicach itd. itd. ŁKS jeździ puki co po wioskach i mniejszych miastach, bądź większych (Białystok 3 drużyny) i jest na ustach wielu ludzi jako

ŁOMŻYŃSKI

Klub Sportowy, tylko jak jest na ustach z powodu kłopotów finansowych, to to każdy z nas wie doskonale. Niedawno jeszcze był na ustach całej piłkarskiej Polski i to dopiero była reklama miasta! Więc moim zdaniem a zapewne i wielu, zamiast ładować takie pieniądze w śmieszne gazetki lokalne, czy śmieszną telewizję też lokalną, którą mało kto ogląda, można by te pieniądze na ŁKS przeznaczyć i skorzystali by z tego i miasto i ludzie chcący zobaczyć fajną piłkę na stadionie. A jak ktoś ma coś przeciwko drużynie seniorów i zaraz pojawią się głosy że prezydent nie ma obowiązku sponsorować dorosłej piłki, to spytajcie kto płaci i organizuje wyjazdy dzieciaków z ŁKSu w tym mieście, tych młodych rozwijających się talentów? - ułatwię Wam - ich rodzice z własnej kieszeni...
To jest prawdziwy demot!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: M.N. pomiędzy prawdą a ekranem

Jeśli telewizje i inni nie oznaczają tego jako materiały płatne wówczas łamią prawo. Tylko poinformować KRRiT o takim procederze.
Ostatnio okazało się, że Gazeta Wyborcza dostała pieniądze z ministerstwa środowiska, po ujawnieniu, jak można było przeczytać, oddała.

szczebiotka a kogo to obchodzi..? A , i wyrazy współczucia dla męża..

dodam
ten z Francji -dobrze sie miwa :)

mózg sobie przetop.

Bulwary na pewno uatrakcyjnią Łomżę, a przede wszystkim zbliżą Łomżę do Narwi. Wiadomo, że ciężko jest pozyskać pieniądze, ale jeśli Ełk dał radę znaleźć kasę na Promenadę nad jeziorem to Łomża też powinna ;)

Jeśli powstaną, to na pewno będą się cieszyć dobrą frekwencją.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Praca dla fachowca do elewacji.
tel. 608311961
nieruchomości
Kawalerka do wynajęcia dla dziewczyn pracujących. Centrum, parter. Wygodny parking. Umeblowana, sprzęt AGD. Dostępna od stycznia.
tel. 668117227
nieruchomości
Do sprzedania mieszkanie w centrum Łomży o pow. 53,26 m2, III piętro, 3 pokoje. Cena 410 000 zł.
tel. 698506416
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org