poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
głosujmy na Platformę

Dzięki ADALL poprawiłeś mi humor :)))))

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: głosujmy na Platformę

Widzę, że niektórzy z forumowiczów pachną rasizmem, jeden z nich nie zatrudniłby do pracy kolorowego , bo nie będzie patrzył się na odmieńca, drugiemu nie podobają się geje na przejściach, może ci "ODMIEŃCY " są bardziej myślącymi ludźmi, jak ci co na nich krzywo patrzą.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Nie mają naco kase inwestować !! unas tego nie zrobio bo ledwo ich stać na nowe światła z facetami.

... Kurdwanowem...

Płatki śniegu z rzadka leniwie ścieliły się po okolicy, pokrywając cienką kołderką nagie gałązki brzóz...
Na prawo – wróbli trele radosne,
Chyba nieboraki poczuły już wiosnę...
Na lewo – radosna dziecięca wrzawa,
Jazda na sankach to świetna zabawa :)
Na dachu śmietnika sopelków moc,
Można by na nich w księżycową noc
Odegrać Roku Pory Cztery...
Obok przemknęły ze dwa renifery... (renifery??? Bzdura! To jest ściema dla celów „poetyckich” :))

- Tutaj jesteśmy w ciepłych krajach – rzecze Dziadzio do wnusi (pod spodem biegła rura ciepłownicza)
- A tutaj mamy Alpy... – oto dziadkowe kształtowanie wyobraźni u wnusi.
Malec w wózku zaniemówił – w niemym zachwycie kontempluje urbanistyczny krajobraz.... A może to przez ten leciutki mrozik???

Tigerku,

Oprócz brązowego, kłusującego wyżła i czarnego kota, który w zuchwałości swojej przebiegł mi drogę (na szczęście jak sądzę :), żadnych bengalskich ani mandżurskich żem nie uwidziała.
Pomyślałam sobie że to przecie ciepłolubne stworzenia, toteż bliższa im zapewne Afryka dzika, a nie nasza mroźna kraina, toteż siedzą doma i futra o kaloryfery grzeją... :)

Ach jo! Westchnęło się, gdy wzrok spoczął na pn-wschodzie...

Ryskago

Wracając do Warty.... to ja znam inne przysłowie: "Warta hawno warta!"

ADALLku, Robaczku jeden,

Założę się, że po Łomży poruszasz się wyłącznie w lektyce z napędem na cztery damy przecudnej urody...
:)

Kurczak pieczony!
Ale tęskniłam za Wami!
MR

Ano grypa Panie Em..., hmm, Maćku...

Witam!p

Musisz psuć humor ludziom z samego, " kto nic nie robi to i błędów nie robi", zdarzyło się zapomnieć wstawić jednej literki, a tu taki problem, czy tobie nie zdarzają się takie błędy. Nie ma ludzi nieomylnych.

Pozdrawiam.

Czy chcieć to móc???
Jak robote kończe o 15 to na 15:30 nawet helikopterem bym nie dotarła...

Z tego co mi wiadomo to żona Pana Prezydenta już nie pracuje w Szkole Nr 9 tylko w ogólniaku a córka to i owszem w PG NR 1 ALE OPRÓCZ TEGO WYKŁADA W JAŃSKIM I TO EKONOMIĘ PO SZKOLE HUMANISTYCZNEJ, DOBRE CO?

Zazdroszczę Ci ADALLku...
Ale przyjdzie kryska na matyska i jak doczekasz się potomstwa to bedziesz miał za swoje, Pieronie jeden!!!
Gocha

U mnie net chodzi bez problemów (ul. Śniadeckiego). Kilka razy miewałem problemy na które pomagało odłączenie na chwilę zasilania modemu. Samo wyłączenie przyciskiem "power" nie pomagało.

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

ADALL,

Ty Chłopie uważaj tera na siebie i bez ochrony nie wychodź na ulicę...

Shai,

Jak równouprawnienie to równouprawnienie, więc to "Panowie" to pewnie i nas "niewiast" się tyczy :))

Pozdrawiam

abstrakcjii nigdy nie za duzo: po co nam tramwaje ilotnisko... ja stawiam na HELIKOPTER

Zastanawiam się co w naszej Łomży porabia straż miejska chyba tylko potrafi stać z radarem.Zastanawiające jest to także w jaki sposób odbywa śię nabór do naszej straży testów sprawnościowych to pewnie niema widząc po ludziach którzy tam pracują(inwalidzi czy co) to nie są kpiny a nasza młodzież jak nie miała pracy tak dalej nie będzie miała.Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na forum

Jeszcze siedzą w swoim jakimś pokoju i popijaja kawke i po miesiacu dostają za to wypłate.

U mnie net dziala jak dziala raz na jakiś czas serwer resetują (Bawełna)

Ma zowsze Łomża

A bardzo ładny wierwszyk.

To jak z tymi tramwajami ?

Jestem porażony małością celów, jakie my, łomżanie sobie stawiamy: tramwaje... Temat tramwajów w naszym mieście był już poruszany przez radę miejską jeszcze przed pierwszą wojną światową. Idźmy z postępem, sięgajmy, dokąd wzrok nie sięga i wybudujmy w Łomży KOSMODROM!

ryskago masz talent - marnujesz się w banku :)

Masz rację - kocury mojego pokroju uwielbiają ciepełko.
Jak śpiewał Twój ziomek Zbysio Wodecki:
Afryka dzika dawno odkryta, sun of Jamaica blues
Polish Barbados i Galapagos

a ja dodam Łomża welcome to

:D

Pozdrawiam

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

TiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGeeeeeeeeeeeeeeeer,

Weź nie przeginaj, bo ja przecie w poważnej instytucji pracuję i nie mogę się co chwila trząć ze śmiechu :DDDDDDDDD

PS. A repertuar? Może "Partita na patefon"? :D

SxxxK ja nie pisze tu o tym czy ktos szaleje czy nie, tylko o zasmiecaniu forum kilkoma takimi samymi tematami, a jak wystartujesz w tylu kjs-ach co ja to bedziemy mogli pogadac, zreszta jak chcesz podyskutowac to mozemy sie umowic

Ups. Właśnie - pisząc rocznik '77 miałem na myśli rocznik urodzony w 77 :)
pozdrawiam,
marcink

ADALL, czy ty mnie zazdrościsz zasiłku przedemerytalnego, darmo go nie dają, trzeba na to zapracować, ja to już go mam, ale ty to jeszcze możesz nie doczekać, bo zamiast pracować to zabawiasz się zakładowym kompurerem, jak by szefostwo wiedziało że ich pracownik zajmuję się bzdetami w godzinach pracy to widocznie to nie ma ciągu do pracy i będzię kopa w du,,, i na bruk, i do dziadka emeryta ,,,postaw piwo, daj daj zapalić! Moich wnuczków to proszę nie mieszać do tego, bo to są istoty niewinne i nic tu nie zawiniły, a zostać dziadkiem czy babcią to jest zaszczyt a nie powód do kpin i drwin, nie wiecie co to być dziadkiem. Czy Wam sprawia to przyjemność? Wy tymi głupimi żartami to sami się zadławicie.

Pozdrowienia.

A to jak nie powiesz to się nie pytamy :)

Witam

Może wcale nie musisz spadać z tych obłoczków swych bujanych :) ?. Może się uda ...

Ma zowsze Łomża

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org