poniedziałek, 30 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kim jest Kaczyński.

Niemało nam naszych problemów?? Po Cholere przygarniać cucoziemców.
Na dodatek płacimy na nich z własnych podatków i to nie małe pieniądze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kim jest Kaczyński.

Witam jade w niedziele ok 17-18 do olsztyna. Mogę zabrać jedną osobe. tel 0798472281

Czeczeni Robią ale dzieci i kasę na nich !!!

Treść jest ukryta

W sumie dobrze, w koncu zacznie sie cos dziac.Rozumiem, ze klubowka?

żal mi was bekarty swoich matek,niegodziwce,świat nie jest dla was to wy jesteście dla świata.Jak czytam was mieniących sie łomzyniaki to mi wstyd po raz wtóry,dla takich łomzyniaków,ludzi,nie dałbym nawet centa,nie zasługujecie po prostu na to.Zakompleksione memluchy,polska dla polaków?!!co za chłystek to napisał.Nie macie honoru,testosteronu w jąderkach.Ale w sumie sie nie dziwie to jacys kibice łksu pewnie pisali bojący się własnego cienia.Popieram pana babiela i kamińskiego.

400zł za jedną, robiłem je 2 lata temu.
zadzwoń i spytaj dokładnie.

Mafi p.Kami.....

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Fedor
Człowieku ja nie jestem przeciwnikem obecności Czeczenów w Łomży ,tym bardziej nie jestem rasistą..ale dopóki w naszym kraju uchodzca bedzie traktowany lepiej niż obywatel - Polak z dziada pradziada to dopóty będą takie spory...Zrozum w końcu tych ludzi którzy we własnym kraju rządzonym przez ludzi którym ufali i których wybrali są pozostawieni sami sobie i jak wyzej napisałem gorzej traktowani niż nasi "gośćie".

Może ktoś wie jaka jest praca w multipharmie słyszałam że przyjmują do pracy, chciałabym się tam zatrudnić ale różne słyszałam opinie o tej firmie

Dziękuje pracownikom zus za wyczerpujae odpowiedzi,to bylo do przewidzenia wy wogole wiecie że żyjecie??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

W Mątwicy masz kute nie żadne odlewy i tym podobne.Przyjedź i zobacz jest duza wystawa.

jak te porsze czerwone to zajefajnie bo jeden taki palant po łomży się takim wozi 20 na godz i korki za sobą robi, pajac...

buahahaha prezes chyba resorakiem;-]

mario

Panowie ... ale nie można wpisywać kodów w Need For Speedzie...wpierw przejdźcie tryb kariery....

Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta...- Dentysta , ale który ??

Dobranoc

wiec pozostaje nam w dalszym ciagu emigrować

eee tam ;]

szukam osób z zarządzania na UW, I rok MSM zaoczne - jest ktoś z Łomży?

tutaj masz linka do dobrej stacji rockowej
http://utica.krock.com/wp-content/themes/krock/listen.html#Main

a tu jeszcze kilka radyjek
http://player.play.it/player/player.html?v=4.3.10&id=155&onestat=wxrk-fm

w kontener i na moskwe

3 października :) godz 10:00 stary rynek !!!

ziomex haha zbawicielu, napisz se lepiej jakiegoś rapa na ten temat, może gimnazjalistom namotasz , ale nie ludziom starej wiary

Elio :)

14/88

Musisz zainwestowac jeszcze 4-5tys zł. Nie w kazdej firmie bedziesz mogl jezdzic (w niektorych poprostu nie przyjmuja). Musisz liczyc sie tez z kosztami jakie ponosi taxowkarz. Ale zycze powodzenia.

To lepiej sprawdź datę poprzednich postów ;)))

jp ty sie nie udzielaj chamie a jak juz to pisz oglednie bo jak narazie prezentujesz zerowy poziom

1.na rybakach w łomży ?
2.ile jesteś po operacji ?
3.czy przechodzilas rehabilitacje ?
4.jesli tak to gdzie ?

Gdyby ta droga znajdowała się na terenie województwa mazowieckiego to na pewno problem byłby dawno załatwiony. Jest to przejaw nie kompetycyjności urzędników województwa podlaskiego ,nie wykorzystują pieniędzy gdzie
najbardziej wymaga
sytuacja lecz tam gdzie im się podoba. Byłem w Białymstoku i widziałem, że jest tam prowadzonych dużo remontów ulic, które przecież nie wymagały natychmiastowej poprawy. Wynika z tego, że nie traktuje się jednakowo obywateli obrzeżnych regionów województwa podlaskiego. Należało by przeprowadzic plebiscyt, w którym obywatele zdecydowali by do którego województwa chcą przynależec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.whitecoats.webplus.net.pl

Zobaczyłeś, że pakistańce ostrzą nożyczki? Coś ty pił chłopie? Chyba Cie Czeczeny swoją herbatką z baraniego łajna napoiły.

http://nasza-klasa.pl/profile/17966854 ciekawy profil na NK

Hehe coraz weselej...........

W naszej kulturze ten atak powinien znaleźć potępienie. Nawet jeśli wcześniej spotkała go przykrość od czeczenów to takie prymitywne zachowanie naruszające zasady polskiej - europejskiej kultury nie powinno znaleźć żadnego usprawiedliwienia. To był jakiś buraczany prymityw, który powinien być odizolowany i zaprzegnięty do jakiejś roboty.

No moze nie był jeszcze taki stary.............A tak się składa że ta historię z szybka opowiadał mi pan który widzial tę akcje i sam sie zdziwil ze policja nic wiecej nie zrobila,taka prosba więcej wyrozumienia bo czasami to jest wszystko bezsensu................

Pytam czy jest gdzieś takie miejsce, a nie z czego się teraz pije.
Wiem, że na wymianę przyjmuję, ale to mija się z celem bo kilkadziesiąt butelek mi się uzbierało i chciałbym się tego pozbyć w jakiś pożyteczniejszy sposób niż wyrzucić to śmietnika.

Jeśli ktoś wie, z chęcią skorzystałbym z tej informacji.

Lotki może pogubił :):):)
I musiał zejśc na ziemie z wysokich lotów :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Głodny? Chcesz się przekonać jak smakują owoce morza w Pizzerii Caro Gowanni w Miastkowie i ile to kosztuje? Zadzwoń a może Cię zaskoczy?
tel. 539160625
nieruchomości
Sprzedam działkę budowlaną w Starych Kupiskach ul. Słoneczna nr 49/19 o pow. 1554 m2, cena 149 tys. zł (96 zł/m2).
tel. 502123922
auto-moto
Tani blacharz - lakiernik w Łomży. Dzwoń zapytaj, to nie kosztuje.
tel. 518065650
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org