Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wróżka na usługach CBA |
ABC lub Rafaello
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wróżka na usługach CBA |
Zazdroszczę tym którzy tu pisali i zostali przyjęci...mam za sobą zdane testy sprawnościowe za pierwszym podejściem z czego bardzo się cieszyłam bo koleżanka podchodziła trzy razy i niestety nie udało jej się. Jednak radość z zaliczonych testów tak naprawdę trwała krótko bo teraz oczekuję na testy psychologiczne w połowie czerwca które z tego co słyszałam są najgorsze. Ale cóż...należy uzbroić się w cierpliwość i mieć pewność, że skoro sama uważam, że będę dobrym policjantem to testy to właśnie wykażą :)
|
|
Bartók - dopiero żeś mnie oświecił, że od wyników drużyny, zależy przyznanie euro jakiemuś miastu. - dziękuję. mistrz418 - a to na takiej imprezie jak EURO, na mecz jeździ się w dniu meczu? - też dziękuję, żeś mnie uświadomił, bo do tej pory myślałem, że wyjeżdża się conajmniej, powtarzam conajmniej dzień wcześniej! ( Wiesz, wyspać się trzeba, jakieś śniadanko zjeść, spacerek i wyluzowanym na mecz się udać), ale Ty wiesz lepiej! ZielonySmerf - o Twojej wypowiedzi, to najchętniej nic bym nie pisał, ale nie mogę... zakładasz, że ŁKS już do końca świata i jeden dzień dłużej będzie grał tymi samymi piłkarzami, odnosił takie same wyniki, spadał z roku na rok do niższej ligi, nawet wtedy kiedy już nie będzie gdzie spadać i nigdy ale to nigdy nie będziemy już mieli dobrej piłki w naszym mieście? Że w tej chwili nie ma drużyny, to już nie budujmy stadionu, bo jej nigdy nie będzie i po co ma w Łomży powstać nowy obiekt nietylko piłkarski? To idąc Twoim tokiem rozumowania, to ja jestem za przestaniem budowy pływalni miejskiej, bo na bank nie wszyscy w Łomży potrafią pływać i czemu za pieniądze tych co nie potrafią, ma być budowany basen? Ludzie, czy jak Wam tam, siedzicie w domu? - To siedźcie i się nie odzywajcie, bo nic nie wnosicie swoimi wypocinami. D****Z18 -(powyższy akapit się Ciebie nie tyczy)- w większości (prawie we wszystkim) się z Tobą zgadzam, ale nie możesz mówić, że arek111 nie ma racji. To że Ty czy ja Wyborczej czy Faktu nie czytamy, to nie znaczy że wszyscy się na nas oglądają i robią to samo, a na pewno jakaś codzienna wzmianka na temat Łomży by się tam znalazła i zresztą nie tylko w tych gazetach, więc jakaś to promocja by była. Zawsze coś. Też bym chciał, żeby było tak jak napisałeś, żeby z czym nas kojarzono i do czego powinni nasi rajcy dążyć, ale prawda jest okrutna, bo My to wiemy , a oni nie.
|
|
stefanek1, nie, ta sprawa nie dotyczy kazdego mieszkanca Lomzy, bo wieksza czesc nigdy nie miala stycznosci z zadnym z tych chlopakow i pewnie, gdyby ich zobaczyla na miescie, to nawet nie wiedzialaby, ze to oni. Interesowac, owszem, ma prawo kazdego, co nie znaczy, ze kazdy powinien sie w tej sprawie wypowiadac. Uwazam tez, ze osoby, ktore wlasciwie wiedza tylko tyle, ile wyczytaly w gazetach i w internecie, lub ile uslyszaly z plotek, a zadnego z chlopakow nie znaja osobiscie i nigdy nie zamienily z zadnym z nich ani slowa, nie powinny wypowiadac sie na forum o tym, kto jaki wyrok powinien dostac, albo ile szacunku ktoremu z chlopakow sie nalezy. A czy proces utajnili? Nie sadze. Podejrzewam, ze po prostu spadlo zainteresowanie mediow sprawa, bo ostatnio w sadzie bylo wiecej mowy o reszcie chlopakow, a nie o samym Generale.
|
|
Bez wątpienia U Cendrowskich Najlepsze ciasto!
|
|
Moja żona robi najlepsze torty
|
|
protosopa nie mam i nigdy o nim nie slyszalem... oj chyba komuś angielski się kłania buahahaha zdjęcia nie muszę umieszczać, wystarczy, że podam odpowiedni link, ale skoro sam nie chcesz się żoną pochwalić, to tylko świadczy o tym jaka rzeczywiście jest piękna... i jeszcze jedno, coraz ambitniejsze te twoje porównania, najpierw doda, teraz bob budowniczy - uśmiałem się normalnie jak nigdy. i chyba masz jakąś paranoję odnoszącą się do wyglądu, najpierw śliczna żona, teraz dzieci. czemu nie chwalisz ich inteligencji... no tak, dla ciebie to sprawa drugorzędną. szkoda mi ciebie pusty człowieczku i nie chce mi sie już z tobą dyskutować, bo nie dyskutuje się z ludźmi drugiej kategorii... siedź sobie na tej swojej poczcie, "pierdź w ten stołek", udzielaj się na forum w godzinach pracy i rób syna (powodzenia)... bo na nic innego Cię nie stać
|
|
http://www.torty.octet.pl/
|
|
hej, pisałam jakiś czas temu tutaj. ja jestem już po zdanym multiselekcie prawie miesiąc (jutro minie) kazali mi czekać na telefon na WZ i komisje. zaniosłam ankiete ale coś długo to trwa. jest tu ktos z wielkopolskiego ? i jest na podobnym etapie? albo jak to wygladalo u innych?
|
|
chesapeake אלה יצורי אבל את עותק של מה שאתה במיוחד כי אני לא מבין את המונחים
|
|
chesapeka won cweluchu do heystoku albo na chiny,byle nie do polski. Robisz lipe naszemu miastu! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
noł-nejm a wlasnie ze pod grusza to piiiizda jest, najlepsza knajpa jest pod semaforem (byla??) :PP
|
|
Jak torty to tylko od Cendrowskich.
|
|
Ja ścinałam włosy u Mileny i wyszłam tak samo zadowolona jak spod ręki Pani Ani :)
|
|
najlepszy jest marek ma zaklad kolo babtystow dizla kazdego zna na pamiec polecam „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Panie (jak o tym świadczą męskosobowe formy przymiotników i czasowników) pabloz4, Co prawda, poza Pańskim wpisem, nie zauważyłem tu innych ataków, dlatego moje uzupełnienie nie było, jak Pan to nazywa "obroną", ale ponieważ wywołał mnie Pan po nazwisku- odpowiadam. Radio Białystok nie jest rozgłośnią miejską: białostocko- łomżyńsko- suwalską działającą w myśl zasady "kogo więcej na antenie" tylko, jak napisałem, stacją regionalną. Dlatego z Łomży obsługujemy (jak to się nieładnie określa) we dwóch teren całego byłego województwa łomżyńskiego (pięć powiatów i prawie 50 gmin). Jeśli więc w przykładowych Wnorach Wiechach dzieje się coś ciekawszego niż w Łomży, nie będziemy na siłę "robić tematu" miejskiego tylko dlatego żeby zaistniała nazwa Łomża. A to dlatego, że w Klukowie, Grabowie czy Radziłowie ludzie też mają swoje problemy, o których chcą opowiedzieć w radiu. (Było kiedyś Radio Łomża, więc niby miejskie, ale... nie ma.) Jeśli chodzi o nazewnictwo geograficzno- administracyjne, w pełni się z Panem zgadzam. Zdradzę Panu nawet, że od Zarządu naszej rozgłośni wyszło wewnętrzne pismo, aby nie mówić na województwo podlaskie- "Podlasie". Jeśli nadal słyszy Pan takie określenie, to muszę się zgodzić, że jest to ignorancja albo sabotaż poleceń władz firmy. Ponieważ odpowiedź na wszystkie pozostałe Pańskie zarzuty zajęłaby zbyt wiele miejsca, proponuję- jesli ma Pan także uwagi MERYTORYCZNE, a nie tylko emocjonalne- kontakt mailowy na adres: adabrowski@radio.bialystok.pl, albo osobistą wizytę w studiu przy ul.Sadowej 8 (w tym wypadku lepiej umówić się wcześniej telefonicznie: 216-49-72, bo może Pan nikogo nie zastać) i wówczas postaram się Panu, w miarę możliwości, odpowiedzieć na wszystkie wątpliwości. A jeśli Pana wystąpienie miało na celu tylko "zaistnienie na tym forum" to życzę zdrowia i pozdrawiam. Adam Dąbrowski
|
|
Yo, ja moge pyknąć w tego mobilnego co ostatnio wyszedł
|
|
คืออะไร?
|
|
Mogę polecić ze swojej strony osobę, która oprawia prace najtaniej w Łomży. Przy kilku egzemplarzach to ważna kwestia. To jest twarda oprawa, ilość stron druku nie ma znaczenia. To mail sylw_ia1@wp.pl
|
|
Juz mozna się zgłaszac. W biurze TKKF Farna 1 od 10 do 15. Sobota i niedzila nie czynne.
|
|
ożeń się chłopie z normalną babą :-))
|
|
Napiszcie do kiedy maja dotrzec decyzje...? Czy wogle jeszcze decyzje sa przesylane jesli do komisji sie ktos dostanie? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
|
gang bang
|
|