czwartek, 24 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
niedobrze mi się robi jak słysze Smoleńsk

Tak jak zauważyłem markowe ubrania w galeriach w mieście Białystok są droższe niż w Łomży...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: niedobrze mi się robi jak słysze Smoleńsk

oj buraki buraki .Szxczyt marzeń połazić po sklepach i kupic bułkę kajzerkę . Kuu...wa gdzie się podziałi ludzie na poziomie w łomzy ?????????

Czy wszyscy musieli wyjechac do większych miast by nie zarazić sie takim myśleniem ?

A MOŻE LEJĄ WODĘ ???

Na pewno nie leją wody . W piątek będzie Sokol a w sobotę Jay Delano wszystkiego dowiecie się jutro . Impreza start 20 :) zapraszam

masakra zamknij dupę .Tu nie chodzi o zazdrośc . Tylko jako klient który zapłaciłem za rozrywkę mam prawo byc zadowolony ?? Chyba nie ??

Max malina PRZEPRASZAM :D

Po pierwsze primo to masz 15 lat :P he z tym bratem zakonnym OFMCap to ja nawet niewiem co to xD . Powodzenia życze :D

sivy ja WZ mialem jakos 8 kwietnia i badania zaczalem 15 kwietnia (Poznan) no i sie pochwale bo dzisiaj uslyszalem zdolny i czekam tylko na telefon

Powodzenia!!!

Pawle ! pomimo , że masz 16 lat masz więcej serca i rozumu od niejednego dorosłego człowieka ! Nie zwracaj uwagi na komentarze - niektóre osoby nigdy nie dorosną ..Życzę Ci wiele szczęścia w życiu .

robert1976
wiec badania to ogolnie loozik tylk trzeba sie nabiegac :)
w Poznaniu za bardzo sie nie czepiaja ja mam astygmatyzm i to przeszlo :)
jesli chodzi o krew to glownie patrza na ob i cholesterol a reszta jak dermatolog neurolog stomatolog chirurg itd bo juz nie pamietam to jest spox no chyba ze masz naprawde jakies problemy ze zdrowiem

Witam!
Może mi ktoś napisać jacy są psycholodzy w Krakowie tzn. czy bardzo sie czepiają i o co mniej więcej pytają? 29 kwietnia mam MS i bardzo sie boje:(.
Pozdrawiam wszystkich zdajacych i tych którzy już zdali!

***** powiem mi ktos czy to od 18 lat wjazd??

Dajcie mu spokój ! Niech robi co ma zamiar lepiej niech pomaga innym niż ma kogoś w papę walić czy okradać. Wiem że dla wielu ludzi jest to ewenement ale są jeszcze tacy którym się chce !

Powodzenia

Ale Pijagin przyjmuje tylko prywatnie czy na NFZ też??

Santreo

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha pozdro wszystkim więcej usimiechu i radosić z życia

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Dlaczego nie ma dla rodzin naprawdę potrzebujących pomocy by mogli się wyrwać z marginesu i żyć normalnie??

Przyzwoite M , ale nie za 10 lat tylko kilka miesięcy !!!

ciekawe...z tego co jest mi wiadomo to Sokół i Pono są nominowani na Eska Music Awards w kategorii Video Roku Polska ,a Gala odbywa się właśnie w piątek od 20...chyba ,że nie liczą na wygraną i przyjadą do Łomży. Więcej lektury na www.ema2009.eska.pl ;)))

Pewnie ta ,,boska obsługa'' to leydis pisząca sama o sobie . Niezbyt oryginalna reklama . Wymyśl coś innego, bo to typowa prowincjonalna tandeta .

prywatnie nic mi nie wiadomo o NFZcie

jest tylko tech. budowlane, albo po plastyku na architekture uderzać.

A mi sie podoba potupaja bo potupaja tak ja w każdym klubie tylko dziwna rzecz ze nikomu sie nie podoba a ciezko jest znalezc wolne miejsce na parkingu, tyle osób przyjeżdza.Jak masz zgraną grupe gotową do zabawy to w każdym miejscu bedziesz sie dorze bawił.

Ten sklep na światłach się Lotos zwał koło 4plus

a ja w rzeszowie zdawalem na maj i jestem po badaniach wiec z tymi ludzmi z grudnia to cos nie tak!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Złota rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe od A do Z. Łazienki, glazura, terakota, malowanie, szpachlowanie, tynki, parkiety, konstrukcje i wiele innych. Wieloletnie doświadczenie, dokładność.
tel. 536065419
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org