środa, 11 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdyby Wybory Miały Coś Zmienić, To Już Dawno Byłyby Zakazane

Zgadzam się z pan_be... Też tam pracowałem ale z tym czlowiekiem (Pan "T") nie da sie pracować, a raczej dla niego pracować...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdyby Wybory Miały Coś Zmienić, To Już Dawno Byłyby Zakazane

Jak wszyscy widzimy (a przynajmniej mi się tak wydaje), zima i mróz jest już dziś faktem i wypadałoby aby drogi były odśnieżone i posypane, ale chyba nie w Łomży. Ktoś sobie chyba robi jaja. Drogi nie widziały odśnieżarek ani piasku lub soli, nie mówiąc o chodnikach na których można połamać nogi. Co jest nie tak? Czy tak trudno odśnieżyć drogi w Łomży? Czy to wymaga aż tak wielkiego wysiłku? NIE!!! Jest to zwykłe legactwo i olewatorstwo osób za to odpowiedzialnych. Jeśli dalej się nic nie zmieni, chyba trzeba będzie napisać gdzieś pismo o odwołanie budowy obwodnicy Łomży, gdyż nie robi się obwodnicy wiosek w których nie ma komu odśnieżyć ulic. Kolejna sprawa to wywalanie śniegu na drogę. Czy wy ludzie nie macie rozumu? Za takie coś powinien być mandat. Oczywiście najłatwiej pierd***nąć śnieg na drogę i niech kierowca się martwi. Na to wszystko mam jedno słowo - "współczucie", dla osób które nie myślą. To tyle...

Macie namiary na dobrego pediatre w naszym miescie??Pilne!!!!!!!!

Poje.....prezydent i rada miasta i te inne szmacieze patałachy łachy i kureskie scierwo! Dawno było wyadać pozwolenie a nie szukają dziury w całym

łomża- Wiocha na potęgę, z tego wiem to tutaj ptaki latają do góry nogami bo na łomże to nawet nasrać nie warto. Takie jest moje zdanie Zero perspektyw na rozwój zero pracy zero a może i mniej niż zero wszystkiego. Niech budują te markety to może chociaż drogi sie poprawią i może będą odśnieżone. A ja do multipleksu sobie skocze z dziewczyna i furę pod dachem postawie. a zresztą to i tak dalej będzie mniej niż zero- wiocha,

lepiej mieszkać w takiej "wiosce" niż w amerykańskich slumsach,nie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Złota Rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org