Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdyby Wybory Miały Coś Zmienić, To Już Dawno Byłyby Zakazane |
Zgadzam się z pan_be... Też tam pracowałem ale z tym czlowiekiem (Pan "T") nie da sie pracować, a raczej dla niego pracować...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdyby Wybory Miały Coś Zmienić, To Już Dawno Byłyby Zakazane |
Jak wszyscy widzimy (a przynajmniej mi się tak wydaje), zima i mróz jest już dziś faktem i wypadałoby aby drogi były odśnieżone i posypane, ale chyba nie w Łomży. Ktoś sobie chyba robi jaja. Drogi nie widziały odśnieżarek ani piasku lub soli, nie mówiąc o chodnikach na których można połamać nogi. Co jest nie tak? Czy tak trudno odśnieżyć drogi w Łomży? Czy to wymaga aż tak wielkiego wysiłku? NIE!!! Jest to zwykłe legactwo i olewatorstwo osób za to odpowiedzialnych. Jeśli dalej się nic nie zmieni, chyba trzeba będzie napisać gdzieś pismo o odwołanie budowy obwodnicy Łomży, gdyż nie robi się obwodnicy wiosek w których nie ma komu odśnieżyć ulic. Kolejna sprawa to wywalanie śniegu na drogę. Czy wy ludzie nie macie rozumu? Za takie coś powinien być mandat. Oczywiście najłatwiej pierd***nąć śnieg na drogę i niech kierowca się martwi. Na to wszystko mam jedno słowo - "współczucie", dla osób które nie myślą. To tyle...
|
|
Macie namiary na dobrego pediatre w naszym miescie??Pilne!!!!!!!!
|
|
Poje.....prezydent i rada miasta i te inne szmacieze patałachy łachy i kureskie scierwo! Dawno było wyadać pozwolenie a nie szukają dziury w całym
|
|
łomża- Wiocha na potęgę, z tego wiem to tutaj ptaki latają do góry nogami bo na łomże to nawet nasrać nie warto. Takie jest moje zdanie Zero perspektyw na rozwój zero pracy zero a może i mniej niż zero wszystkiego. Niech budują te markety to może chociaż drogi sie poprawią i może będą odśnieżone. A ja do multipleksu sobie skocze z dziewczyna i furę pod dachem postawie. a zresztą to i tak dalej będzie mniej niż zero- wiocha,
|
|
lepiej mieszkać w takiej "wiosce" niż w amerykańskich slumsach,nie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |