Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niewinność Tuska |
odnośnie testu multiselect :) http://samorzad.infor.pl/wiadomosci/61523,Policja-nie-potrzebuje-zbyt-inteligentnych.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niewinność Tuska |
to samo co po turystyce i rekreacji:P czyli przebranżowić się
|
|
WK podobnie jak Ty ja również nie pracuję w tej firmie. Tylko nie mogę już czytać o tym ciągłym narzekaniu. I zapomniałam, że czepiacie się literówek zamiast uchwycić sedno sprawy. WK :"Jestem jednak zdania,że wszyscy ludzie są potrzebni i wszystkich trzeba w jakiś sposób szanować" Jeżeli jesteście tego zdania to po co te bzdury wypisujecie??? Ptysiu 80: "A kim TY jesteś, że próbujesz oceniać innych forumowiczów ???" A Wy kim jesteście, że ciągle to robicie????? Krysia212 ma rację: załóżcie własne firmy, zainwestujcie własne pieniądze i zatrudnijcie nas. Widzicie jakiś problem??? Concilio123: Niegdzie nie jest wspaniale. Tylu ilu ludzi pracuje, tyle jest poglądów. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Znacie te przysłowie? Ile można pisać ciągle o tym samym. Na tym forum pisze się tylko jak jest źle, albo jak ktoś coś złego zrobi. A może by ktoś wymyślił jakiś wspólny cel. Może kilka osób by się zjednoczyło i pomogło dzieciom w domu dziecka, albo wolontariat dla dzieci niepełnosprawnych. Adalbert: Idą święta. Mnie stać na słownik ortograficzny. Ale czy pomyślałeś ile dzieci nie ma kurtek na zimę, albo ile dzieci nie jadło ciepłego obiadu w tym tygodniu? Może skierujecie swoją energię w innym kierunku? Może byście komuś pomogli? Starszej sąsiadce zrobili zakupy lub wynieśli śmieci, bo sama nie ma siły? Myślicie czasami o kimś słabszym lub starszym? Zastanówcie się nad tym? Firm łomżyńskich nie zmienicie swoimi postami, na pewno nie w ten sposób. Ale moglibyście komuś pomóc.... Forum udowodniło jedno: czyta go bardzo wiele młodych osób, które jeżeli chcą szybko się jednoczą, ale niekoniecznie idą w dobrym kierunku. Przemyślcie to. W powyższych postach nie chciałam nikogo obrazić, ale udowodnić powyższą tezę. Życzę wszystkim dobrej nocy. PS. WK Ty szczególnie się tutaj marnujesz.
|
|
iPhone? Odradzam! GrubyLKS: Bluetooth jest, natomiast brak GPS (pozycja jest ustalana wylacznie na podstawie nadajnikow sieci GSM). Poza tym calkowity brak kompatybilnosci i mozliwosci modyfikacji. Mialem, uzywalem 2 tygodnie i sprzedalem. Teraz uzywam dwoch Samsungow: i900 (Omnia) i INNOV8 (i8510) i jestem baaaardzo zadowolony. Szczegolnie z GPS'a w Omnii (TomTom chodzi jak zloto) i aparatu w INNOV8 - 8mpix.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zapomnialem dodac, ze INNOV8 ma naprawde potezna moc muzyczna, nawet przy sluchawkach dolaczonych do zestawu. Ponadto, posiada wyjscie mini jack wiec mozna podlaczyc go praktycznie pod wszystko.
|
|
![]()
|
|
Patrycja313 napisał(a): > zapomniałam, że czepiacie się literówek zamiast uchwycić sedno sprawy. Nie czepiam się literówek. Udowodniłem Ci tylko, osobo ponoć wykształcona i o wielkim ego, że nikt nie jest doskonały. Nawet najlepsze studia nie zrobią z byle kogo osoby na poziomie. Znałem ludzi po kilku klasach szkoły podstawowej znacznie bardziej godnych szacunku niż profesorowie uniwersytetów, np. z Wrocławia. A poziom obecnych studentów widać najlepiej w teleturniejach - panowie Sznuk i Urbański mają pewnie wiele śmiechu... > Adalbert: Idą święta. Mnie stać na słownik ortograficzny. Ale > czy pomyślałeś ile dzieci nie ma kurtek na zimę, albo ile > dzieci nie jadło ciepłego obiadu w tym tygodniu? Owszem, pomyślałem i robię co mogę, by pomagać osobom, o których piszesz, nie tylko dzieciom. A skoro stać Cię na słownik, to może i na dwa ? Drugi możesz przekazać dzieciom, które nigdy go nie będą miały. Rozejrzyj się tylko dookoła... > Może skierujecie swoją energię w innym kierunku? Może byście > komuś pomogli? Starszej sąsiadce zrobili zakupy Klasyczne odbijanie piłeczki - skąd wiesz, czy ja, czy też inne osoby tu pisujące tego nie robią ?! Pomagać można na wiele sposobów, nie tylko ludziom - łomżyńskie schronisko dla zwierząt też potrzebuje wsparcia. Pocieszające jest to, że Twój arogancki ton i zbyt wygórowane zdanie o sobie zmieniły się nieco. Zawsze to jakiś postęp. Może kiedyś powiesz swemu szefowi, robącemu samolcik z kolejnego CV: "szefie, dajmy mu szansę, może się sprawdzi ?" Pozdrawiam, życząc miłego dnia.
|
|
Decathlon jest do pupy ;). Zawsze jak tam jestem, to nie ma poszukiwanej przeze mnie akurat rzeczy. Jezeli spotka Cie to samo, to jeszcze niezly jest GoSport w M1 naprzeciwko. Pzdr.
|
|
Chyba kiepski to biznes przy aktualnych anomaliach pogodowych:) W ostatnich latach brak zimy:)
|
|
Witam, czy w Łomży przyjmuje jakis kręgarz??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |