piątek, 06 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niewinność Tuska

odnośnie testu multiselect :)

http://samorzad.infor.pl/wiadomosci/61523,Policja-nie-potrzebuje-zbyt-inteligentnych.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niewinność Tuska

to samo co po turystyce i rekreacji:P czyli przebranżowić się

WK podobnie jak Ty ja również nie pracuję w tej firmie. Tylko nie mogę już czytać o tym ciągłym narzekaniu. I zapomniałam, że czepiacie się literówek zamiast uchwycić sedno sprawy.

WK :"Jestem jednak zdania,że wszyscy ludzie są potrzebni i wszystkich trzeba w jakiś sposób szanować"
Jeżeli jesteście tego zdania to po co te bzdury wypisujecie???

Ptysiu 80: "A kim TY jesteś, że próbujesz oceniać innych forumowiczów ???" A Wy kim jesteście, że ciągle to robicie?????

Krysia212 ma rację: załóżcie własne firmy, zainwestujcie własne pieniądze i zatrudnijcie nas. Widzicie jakiś problem???

Concilio123: Niegdzie nie jest wspaniale. Tylu ilu ludzi pracuje, tyle jest poglądów. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Znacie te przysłowie?

Ile można pisać ciągle o tym samym. Na tym forum pisze się tylko jak jest źle, albo jak ktoś coś złego zrobi. A może by ktoś wymyślił jakiś wspólny cel. Może kilka osób by się zjednoczyło i pomogło dzieciom w domu dziecka, albo wolontariat dla dzieci niepełnosprawnych.

Adalbert: Idą święta. Mnie stać na słownik ortograficzny. Ale czy pomyślałeś ile dzieci nie ma kurtek na zimę, albo ile dzieci nie jadło ciepłego obiadu w tym tygodniu?

Może skierujecie swoją energię w innym kierunku? Może byście komuś pomogli? Starszej sąsiadce zrobili zakupy lub wynieśli śmieci, bo sama nie ma siły? Myślicie czasami o kimś słabszym lub starszym?

Zastanówcie się nad tym? Firm łomżyńskich nie zmienicie swoimi postami, na pewno nie w ten sposób. Ale moglibyście komuś pomóc....

Forum udowodniło jedno: czyta go bardzo wiele młodych osób, które jeżeli chcą szybko się jednoczą, ale niekoniecznie idą w dobrym kierunku. Przemyślcie to. W powyższych postach nie chciałam nikogo obrazić, ale udowodnić powyższą tezę.
Życzę wszystkim dobrej nocy.
PS. WK Ty szczególnie się tutaj marnujesz.

iPhone? Odradzam!

GrubyLKS: Bluetooth jest, natomiast brak GPS (pozycja jest ustalana wylacznie na podstawie nadajnikow sieci GSM). Poza tym calkowity brak kompatybilnosci i mozliwosci modyfikacji. Mialem, uzywalem 2 tygodnie i sprzedalem. Teraz uzywam dwoch Samsungow: i900 (Omnia) i INNOV8 (i8510) i jestem baaaardzo zadowolony. Szczegolnie z GPS'a w Omnii (TomTom chodzi jak zloto) i aparatu w INNOV8 - 8mpix.

Treść jest ukryta

Zapomnialem dodac, ze INNOV8 ma naprawde potezna moc muzyczna, nawet przy sluchawkach dolaczonych do zestawu. Ponadto, posiada wyjscie mini jack wiec mozna podlaczyc go praktycznie pod wszystko.

Patrycja313 napisał(a):

> zapomniałam, że
czepiacie się literówek zamiast uchwycić sedno sprawy.

Nie czepiam się literówek. Udowodniłem Ci tylko, osobo ponoć wykształcona i o wielkim ego, że nikt nie jest doskonały. Nawet najlepsze studia nie zrobią z byle kogo osoby na poziomie. Znałem ludzi po kilku klasach szkoły podstawowej znacznie bardziej godnych szacunku niż profesorowie uniwersytetów, np. z Wrocławia. A poziom obecnych studentów widać najlepiej w teleturniejach - panowie Sznuk i Urbański mają pewnie wiele śmiechu...

> Adalbert: Idą święta. Mnie stać na słownik ortograficzny. Ale
> czy pomyślałeś ile dzieci nie ma kurtek na zimę, albo ile
> dzieci nie jadło ciepłego obiadu w tym tygodniu?

Owszem, pomyślałem i robię co mogę, by pomagać osobom, o których piszesz, nie tylko dzieciom. A skoro stać Cię na słownik, to może i na dwa ? Drugi możesz przekazać dzieciom, które nigdy go nie będą miały. Rozejrzyj się tylko dookoła...

> Może skierujecie swoją energię w innym kierunku? Może byście
> komuś pomogli? Starszej sąsiadce zrobili zakupy

Klasyczne odbijanie piłeczki - skąd wiesz, czy ja, czy też inne osoby tu pisujące tego nie robią ?! Pomagać można na wiele sposobów, nie tylko ludziom - łomżyńskie schronisko dla zwierząt też potrzebuje wsparcia.

Pocieszające jest to, że Twój arogancki ton i zbyt wygórowane zdanie o sobie zmieniły się nieco. Zawsze to jakiś postęp. Może kiedyś powiesz swemu szefowi, robącemu samolcik z kolejnego CV: "szefie, dajmy mu szansę, może się sprawdzi ?"
Pozdrawiam, życząc miłego dnia.

Decathlon jest do pupy ;). Zawsze jak tam jestem, to nie ma poszukiwanej przeze mnie akurat rzeczy. Jezeli spotka Cie to samo, to jeszcze niezly jest GoSport w M1 naprzeciwko. Pzdr.

Chyba kiepski to biznes przy aktualnych anomaliach pogodowych:) W ostatnich latach brak zimy:)

Witam, czy w Łomży przyjmuje jakis kręgarz??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Do wynajęcia tylko 24 miejsca parkingowe niedaleko jednostki wojskowej. Liczy się kolejność zgłoszeń. Blisko, niedrogo, bezpiecznie i na wyłączność. Nie chcesz codziennie szukać parkingu to zadzwoń.
tel. 509094086
usługi
Wykończenia wnętrz, glazura, szpachlowanie.
tel. 790287366
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org