środa, 07 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński SKAZAŁ POZNAŃ NA ZAGŁADĘ

Pomocy zawsze szukaj u wyspecjalizowanych fachowców, ci na forum znają się na wszystkim tzn. na niczym. Tak poza tym bez specjalizacji wiem, że facet którego żona wyskakuje w nocy z łożka aby iść na spacer z kimkolwiek musi być małointeresujący, może ma problemy ze swoją męskością, zwierz się lekarzowi rodzinnemu, ten powie Ci gdzie masz się udać, bo to fachowiec. Musisz podziękować żonie, że dzięki niej uniknąłęś ewentualnych konsekwencji niesprawności układu hamulcowego w samochodzie, może w ten sposób chciała ci dać do zrozumienia, że boi się jeździć z tobą takim niesprawnym samochodem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński SKAZAŁ POZNAŃ NA ZAGŁADĘ

w d***ie se zrób!!!! jeżeli chcesz być bardziej atrakcyjniejsza

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Jasiu_%C5%9Amietana

Kto ma dzisiaj czas i checi na takie przyjemnosci jak grilowanie :-/
A chyba nie ma nic pyszniejszego jak dobrze przyrzadzony kurczaczek grilowany lub pieczony na ognisku (ten z piekarnika nie ma podejscia).

maurycy co ty robisz o tej porze?? ;)

Pierś Kurczka Z Chudym Twarogiem

witam,ja np.jem duza tunczyka,rozne salatki.

Nie przejmuj się, poszukaj na allegro, jest taki środek do usuwania rys. Czytałem o nim parę dni temu.
Pochwal się efektami.

Chłopaki się nachlali i poszli spać ale nie mów nikomu

Odpowiedz na to pytanie to indywidualna sprawa,zalezy co piszesz z tescie i czym sie kierowałes,a co napisałes w podaniu??

Gabi jeśli teściowej było zimno to powinnaś sama zamknąą okno i nie pozwolić jej marznąć a nie pielęgniarke wzywać do tego bo ona napewno tego okna nie otworzyła.
Sylwia26 czy Ty widziałąś kiedykolwiek sepsę że piszesz takie bzdury?Może i widziałaś ale w telewizji-cud że żyjesz skoro leżałaś obok sepsy. Jestem oburzona takimi tekstami bo też leżałam na chirurgii, opieka fachowa, miła. Niezdarzyło mi się słyszeć żeby pielęgniarka podnosiła głos na chorego,choć słyszałam że niektorzy chorzy odnosili się do personelu w sposób bardzo niegrzeczny.
życzę wszystkim pielęgniarkom wytrwałości i cierpliwości i jeszcze raz dziękuję za fachową opiekę.

oooo myslalem ze to jakis palacyk a to tylko most

ja tez mam problem z nokio e 50 z guzikem do właczania tez bym chciał uzyskac pewnych informacji

Ta nie wiedział kto tam był a krzywy ryj otwiera. Znasz ich że tak mówisz?

Mi się wydaje, że wstęp jest za darmo, a mecze rozgrywane są w przysłowiowej "BUDOWLANCE". Ciekawy jestem frekwencji, gdyż jest to jedna z niewielu dyscyplin uprawianych w Łomży, która się rozwija. Mam nadzieję, że nie będę sam. Pzdr.

To tak jakby porównać 20letniego trabanta z nowym meśkiem :)
extra robota :)
gratuluje swietnego wyglądu i chyba trzeba będzie wpaść na to otwarcie :)

Ja osobiście polecam dr Zarembę, pełen profesjonalizm, miłe podejście do pacjentki.Serdecznie polecam.

UPRAWNIONY

Akurat jak mialem było oferowane do 512kbit ;-) to po pierwsze , po drugie jak już wcześniej mówiłem , to jest testowe i chodzi ok ;-) mi osobiście to niepotrzebne , bo stac mnie na telewizor ;-) a po trzecie , no to masz lipe ;-D że mieszkasz tam gdzie nie ma ;-)

Pamiętam jak byłem młodszy to chodziłem na mecze ,potem straciło to jakiś swój urok :( Ale nie dziwie się miastu ,że nie chce dac kasy jak wcześniejszy prezes mówił o rachunkach za telefon SEKRETAREK które wynosiły po 3000 zł....prezesi napychali sobie tylko kieszenie i odchodzili zostawiając klub w takiej sytuacji...no niestety ;(

W ofercie:

1) 5 Dań gorących -------- Jasne ;P
2) 10 Przystawek -------- ufff dali
3) 0,5 litra markowej wódki na parę ------- acha"LUKSUSOWA" a te 0.5 to chyba z tymi co sami przynieśliśmy
4) Szampan - na stole właścicieli był i owszem a my dostaliśmy po kieliszku na godzine zero :(
5) Napoje - kompot i podroby z biedronki "Kofola" i "SPRITE" nie wspominając już o tym że napoje były przeterminowane:(((((
6) Ciasto i Owoce - kawalek suchego placka a o owocach nic mi nie wiadomo chyba za mocno pijany byłem
7) Kawa Herbata- i to i to zimne żaaaaaaalllllll!!!!!!!!!

Dodatkowe atrakcje:

- pokaz sztucznych ogni- niestety ale nie było
- konkursy z nagrodami - nie było
- pokazy tańca- jak tańczyliśmy w grupce ( chyba że to była ta atrakcja)

Cena: 400zł/ para - bandyci oddajcie nam pieniądze !!!!!!!!!!
Nie polecam tego klubu wstyd wzięli kasę za nic , nigdy więcej gdyby nie to że poszliśmy zgraną grupą to bym wyszedł :(((

dzięki

Tak z ciekawości, to ten klub prowadzi ten sam gościu co ze 2-3 lata temu?, bo od tylu tam nie byłem nie jestem zorientowany.
Dla mnie prawda jest oczywista jak ktoś chce na sylwka dobrze się najeść to wybiera sprawdzone miejsca, gdzie są organizowane wesela, wiadomo za co się płaci, wóde z sobą się zabiera i pijesz do oporu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Zatrudnimy do pracy pomocnika przy pracach ogólnobudowlanych i instalacyjnych.
tel. 664233004
usługi
Usługi wykończeniowe domów, mieszkań w zakresie: układanie glazury, gresów, paneli itp. Łazienki, szpachlowanie, malowanie. Docieplenia i aranżacja poddaszy. Ścianki, sufity podwieszane, płyta k-g. Zapraszam.
tel. 500666489
usługi
Remont mieszkań. Malowanie, szpachlowanie glazura, terakota, panele itp.
tel. 517468385
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org