piątek, 16 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bezwolni Łomżyńscy PO-wcy

Temat jak kazdy inny na tym forum, a wk chciał być na pewno niezbyt pomocny w tym temacie i dowcip mu nie wypalił. Jesteś chłopie żałosny, bo jeśli nie potrafisz odpisać konkretnie, to nie drwij bądź w ogóle tu nie zaglądaj.
PS : Zajmij się raczej tirówkami, bo ani pomogłeś ani byłeś śmieszny na tym forum.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bezwolni Łomżyńscy PO-wcy

Każdy ma swojego konika a właściwie ptasznika

spieprzaj dziadu

witam. o jakim domku mówicie bo zbytnio sie nie orietuje.a ciekawi mnie temat

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

banda niedołężnych starych ludzi.Jak ja wsiadalem w autobus to niezwalnialem miejsca dla starej wrednej baby ktora zle patrzy na ludzi. Nie musialem zsiadac, bo chodz sam nei jestem stary to tez nieraz zle sie czulem w autobusie wktorym miejsca sa zajete a dodatkowe 20 osob stoi przy siedzeniach, duszno, smrod.Jesli czasami ustapilem miejsca,ze 3 razy to milym paniom po 50, ktore mi za to podziekowaly.

Właśnie mnie też do wkuriwa taki Lidl np. jest tylko do 21 a Kaufland do 22 ,żeby któryś był z nch cało dobowy by było kozacko ,albo ,zeby zbudowali w końcu tą galerie Venede za kosciołem miłosierdzia by było fest

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

hahaha!!!
dobre.....
każdy wie że ochroniarze to cipy i sie boją nawet starych babci .....

Tak , mozesz dotknąc a nawet kopnąć ten budynek :-D oczywiscie bez urazy ;) to taka ironia :P

...inna sprawa, że to miasto po 20.00 zamiera...latem kręci się jeszcze pare osób w okolicy MC i Statoil...ale zimą to już posucha...myślę, że jeśli komuś kalkulowało by się działalność całodobowa to taki sklep by był...niestety paru chętnych z tego forum nie wpłynie na całokształt sytuacji....

Kur... ochroniarze we wszystkich biedronkach w Łomży to takie katy: zachodzisz z większą ilością osób już za toba chodzą i obczajajo jak sie za długo kręcisz to ci każą opuscić sklep i cie targajo za ciuchy ,a jak sie zaprzesz i powiesz : E to chodź na dwór.... To spiżdzenie i nie mammowy o żadnym opuszczenie sklepu ,heeehehhee czasem to się mozna dobrzez z nich pokonać..:D

brales pod uwage to ze chyba sa to bundynki prywatne ?
miasto w takim wypadku tylko moze nakladac kary i ponaglac wlasciciela do remontu obiektu...

"Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem."

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org