Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak się wam żyje Łomżyniacy? - sondaż |
Sikorskiego 126a
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak się wam żyje Łomżyniacy? - sondaż |
alibaba proponuję leczenie i jakieś środki na uspokojenie! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
po co ten bulwers??? o ile mnie pamięć nie myli, to ostatnio były tylko same samochodowe wypadki to raz, a dwa to motocyklista co najwyżej sam siebie może zabić... rzadko zdarza się, żeby np. zdjął kogoś z przejścia...
|
|
o motocyklistach mowi sie dawcy organów a co do rreszty troche chaotyczne ale zgadzm sie, niektórzy myśla ze sa niesmiertelni aa w rzeczywistosci,,zycie choc piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila by zgasic je"
|
|
pani nie widziałem ale gość co tam stoi to niewydarzony jakiś :)
|
|
a tak na koniec laiku kubow muzycznych to nie w Warszawie sa najlepsze kluby i nie trzeba az tam wyjezdzac. Moi znajomi prowadza znany klub w Warszawie i co jakis czas przyjezdzaja do Lomzy pobawic sie w Yam Cafe i mowia ze nawet warszawa nie powstydzila by sie takim klubem. Ty widac najlepszym klubem w jakim sie chyba bawiles jest Panderoza w Janowie:)
|
|
Właśnie ładny i sympatyczny miła obsługa.
|
|
Niektore katechetki to dobre suki ;d
|
|
Kostol ty chyba naprawde nie wiesz co sie dzieje w gminie Sniadowo. Mieszkam daleko i u nas w kregach samorzadowych jest znany wasz PRYNCYPAL tylko szkoda ,ze z tej zlej strony.Szkoda ze STOWARZYSZENIE SOLIDARNA GMINA nie powstala wczesniej.Szablowski napewno tez popelnial bledy ale potrafilby wspolpracowac z takim stowarzyszeniem.Madry wojt moglby siedziec na stolku do emerytury majac w swoim zapleczu tak madrych ludzi.A odnosnie zegara to kupcie osobisty zegar dla Zaremby Andrzeja powiescie mu na szyji ,zeby przestal spozniac sie do pracy .Zeby zaczal swoich petentow traktowac powaznie. Slyszalam ostatnio ,ze mieliscie awarie w dostawie wody.Ludzie wydzwaniali do wojta co sie dzieje.Zadzwonila moja znajoma i grzecznie sie zapytala co jest a on ja ponizyl wulgarnymi slowami i rzucil sluchawke.Ty za nim obstajesz i masz pretensje ,ze ktos go krytykuje .Gdyby byl madrym czlowiekiem madrze postepowal napewno mialby 100 procentowe poparcie.Przeciez w waszej gminie jest jeszcze tyle do zrobienia.Dzisiaj mozna takie pieniadze pozyskiwac z uni ze ho ho i inwestowac, ale do tego trzeba kilku madrych i bystrych ludzi.Z waszym wojtem daleko nie zajdziecie .On zniszczy to co inni budowali .Tak naprawde rzadzi juz tyle czasu i co on zrobil ,wezcie tylko pod uwage jego obietnice przedwyborcze .Rozliczcie go chociaz z jednego podpunktu z jego broszurki.
|
|
ojj ten koles to bardzoo fajny i miły a tej pani nie widziałam ;P może to taki "chłit martetindody" ;P hehe
|
|
hehe to pewnie bedziecie odwiedzały tę stacje ;)) zakochane xD rudy błazen z druhem
|
|
niewiem czego sie nałykałas i czy niemialas na to lewej recepty alibaba
|
|
Chcialbym nawiazac do artykulu o zagryzionym mezczyznie. Nie jest to pierwszy i chyba nie ostatni przypadek w naszym regionie tym bardziej obawiam sie gdy chodze po naszym miescie. Jest u nas wiele posesji na ktorych agresywne psy chodza bez opieki i nie sa nalezycie odgrodzone od przechodniow. np na Pilsudzkiego naprzeciwko dawnego Terrazyt 200metrow przed Poznanska na posesji przed łomzyczka biega pies bardzo agresywny ktory mogl by zaatakowac czlowieka bo siatka ktora jest ogrodzony nie stanowi dla niego przeszkody bylem swiatkiem jak ja pokonal. Mysle ze tym powinna sie zajac straz miejska lub policja zamiast karac osoby za wyprowadzenie lagodnego psa na smyczy bez kaganca Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Ty cfele BEZCZELNY, opdiżdzij się od tej rodziny, bo jak cię dorwą to ZABIJĄ łajzo! KUVA NUDZI CI SIĘ TO SE BAJECZKI UKŁADASZ O NASZYM KAMILKU KOCHANYM. NIE INGERUJ I SIE NIE WPIEPSZAJ ŚLIMAKU BO ZA TO CO PISZESZ CHĘTNIE BYM CI NAWALIŁA! NIE ZNA SYTUACJI A PISZE POYEBANIEC. NIE SLUCHAJCIE PLOTEK BO TO NIE PRAWDA! I KUVA NIE WYMYŚLAJCIE SE BAJEK JAK TEN CFEL NA GÓRZE, PO 1 TO NIE WASZA SPRAWA PO 2 NIE INTERESUJCIE SIĘ NASZYMI SPRAWAMI PO 3 JAK WAM SIĘ NUDZI TO O SOBIE BAJKI WYMYŚLAJCIE! ZZZZZZZZZAL WAS.
|
|
i **** w to ze wyniki mogą być słabsze ? Czy to w piłce tylko o to chodzi ? Zastanówcie sie pikniki zajebane
|
|
Jest jedna rada dla tych co nie chcą tam chodzić... Jak już idziecie to tak się nawalcie żeby nic nie pamiętać a najlepiej tego że się tam było:) Sprawdzona rada!
|
|
hej :) chciałabym pracować w czasie wakacji :) za miesiac bede miała 18 lat :p wiec chce troche popracowac na własna rekę i zdobyć jaies doświadczenie :) moge pracowac w sklepie , roznosic ulotki , ogolnie prawie żadnej pracy sie nie boje :) wiec jeśli Ktos bedzie miał jakies informacje to o nie prozse i z góry dziekuje :) rudy błazen z druhem
|
|
tak z ciekawości i żeby uprzedzić innych przed takimi miejscami. tutaj każdy może pisać co mu się tylko podoba.
|
|
Kola, proszę o odrobinę szacunku. Nie wyzywałem cię od żadnej patologii(tak, przez dwa "i" się pisze), czy też frajerków, dlatego też nie życzę sobie byś ty w ten sposób do mnie mówił(a). Poza tym ja do takich lokalów nie chodzę, nie interesuje mnie widok dwudziestokilkuletnich "karczków", czy też wyszpachlowanych małolat w różu i białych kozaczkach. W cześku, czy innych vipach też nie przesiaduję. Sorry, ale jestem na to za stary. Dorośniesz, zrozumiesz. A teraz słucham, dlaczego nazwała(e)ś kilka osób( w tym mnie) frajerkami? Znasz mnie? Jeśli nie, to proszę nie wyrażaj swoich pustych, niepotwierdzonych sądów publicznie. Kola, jeśli ty mnie osądzasz po tym co piszę, to i ja wyrażę swoją opinię. Jesteś osobą, dla której deklinacja słowa "patologia" sprawia problemy, przecinków też nie znasz, a do rozkoszy doprowadza Cię wyzywanie innych kiedy masz zapewnioną anonimowość. I to właśnie pokazuje, jaki poziom sobą reprezentuje znaczna część klientów wyżej wymienionego lokalu. Niedouczeni i agresywni. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ludzi ze ho ho jak za komuny kolejki, ludzie jakby nigdy sklepu nie widzieli ciekawe co to bedzie przy otwarciu kauflanda ludzie zglupieja
|
|
Ja napisałem e-mail o 23:00 to rano o 10:00 miałem już odblokowane
|
|
w Fartlandii kupuje wszystko dla swojego dziecka i nigdy nie spotkałam się ze złą obsługą może czasami są takie nie w sosie ale myśle,że staraja się być miłe i jakoś mi to nie przeszkadza,ale co do Chili to zgadzam się z wami byliśmy tam całą rodzinką zastawilismy sporo kasy a tu ani smacznego,dziękuje nic, a wyrazy twarzy takie jakby chcieli powiedzieć: ŻRYJ I SIĘ WYNOŚ!!!jeszce dało by radę znieśc te fochy gdyby wszystko inne bylo bez zarzutu, a nawet ciężko było usiąść przy czystym stoliku i to był nasz jedyny wypad do tej pizzerii:(
|
|
a mi sie baaaaardzo podobało jak zwłaszcza na ostatnim meczu, na samym początku kamera cetralnie najechała na flage ŁOMŻY-kibiców ŁKS ---- fajnie, od razu miło sie zrobiło :) dzięki chłopaki, że i na Euro myśleliście o łomżyńskim Klubie Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ja nie bardzo rozumię . Domyślam się ,że wiekszość ma kompleksy co do swego pochodzenia . Bo określenie roztrząsacz gnoju nie jest określeniem obraźliwym tylko określeniem podmiotu poprzez opis wykonywanych czynności . I chyba jest to naturalne ,że chłop roztrzasa gnój na polu aby przygotować pole pod zasiewy. Czy to jest czynnośc obraźliwa? Czy tego trzeba się wstydzić? Jak widac jednak tak i większośc ma z tym poważne problemy natury emocjonalnej. Pa rudy błazen z druhem
|
|
tak nasz miesjcowy handel jest może lepszy - przykład : sklep spożywczy, wchodze do niego , na drzwiach napis"prosze zamykac drzwi pomieszczenie klimatyzowane" . Otwieram drzwi a tam smród , gnijacego towaru oczywiście klima nie właczona bo kosztuje. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
A może tak panowie kupcy powiedzą co zrobili dla miasta i jego mieszkańców. Tylko kombinują jak uzyskać umorzenie podatków i nabić sobie kasę .Natomiast jak wielkie sklepy organizują imprezy remontują drogi w mieście, płacą podatki , dają zatrudnienie ludziom to o tym cisza !!!!!!!!!!!!!!! Chętnie posłuchamy co zrobili ,jak wygląda kamienica i sklep pana posła Kołakowskiego bajzel ,ruina strach przejść aby cegłą nie dostać w głowę i to jest ten piękny łomżyński biznes. Trochę opanowania szanowni kupcy cwaniacy .
|
|
Prawda jest taka, że kupcy stracą finansowo i to bardzo, a zwłaszcza hurtownicy - ale na własne życzenie. Wcale mi ich nie żal. Pamiętacie rok 1998, kiedy jeszcze za śp. Prezydenta Turkowskiego w Radiu Łomża wiecznie trwała debata czy wpuszczać hipermarket czy nie? Jakby wtedy kupcy zjednoczyli siły i wybudowali jakąś łomżyńską galerię wspólnie to dziś pewnie wszyscy by na tym skorzystali - a taki pomysł się pojawiał wśród nich. Nie chcieli jednak konstruktywnie myśleć, tylko przeszkadzać inwestorom i nas, konsumentów, mamić. Dlatego ich Kaufland, Lidl, Polo i Biedronki, które w międzyczasie do Łomży weszły, dobijają. Skupili się na walce z hipermarketem, podczas gdy weszły sklepy, które nie potrzebowały zgody Rady Miasta. Echo Inwestment nie było dla nich takim zagrożeniem. Woleli jednak przeszkadzać, więc teraz będą zbierali plony swej "pracy". z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Poseł ulicę też blokuje a sprzeciwy pisze o innych ulicach że są korki i zagrożenie komunikacyjne. rudy błazen z druhem
|
|
TAK TAK !!! Centermebel to dno! Miałem okazję tam być i widzieć,sprzedawcy nie zwracają uwagi na klienta,są opieszali i niemili,a już przebojem była "chińska zupka" i nadgryziona bułka która sobie stała na ekspozycji,bo jakis "pan sprzedawca" jadł śniadanie.:) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
haha ćekawe te foróm wyhowa će poinformóje će i naócy ortograhi po co ja darmo hoce do skoly, jak tó sami naócyćele.... WOLE WEŚĆ NA FORÓM pt- bujka
|
|
Witam was i prosze o pomoc miedzy innymi ja i wielu moich znajomych poszukuje pracy na okres wakacji mam skonczone 17 lat podejme sie wiekszosci prac . Prosze o szybką odpowiedz
|
|
DRZEWKO_SZCZĘŚCIA chyba nikt ci nie umarł i dlatego tak piszesz nie życzę ci tego a z moją psychiką jest bardzo dobrze nie martw się o mnie jest komu się o mnie martwić ciekawe czy byś był lub była taka mądra jakby takie coś dotknęło twoją rodzinę
|
|
Pewnie chodzi Ci o remix. Jeśli tak to wpisz tytuł piosenki mojego przedmówcy, a wyskoczy Ci wykonawca Royal... i tak dalej. To będzie to ;) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Szukam mechanika który bardzo dobrze zna się na samochodach marki BMW, szukałem ale nie znalazłem... macie jakieś namiary?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |