czwartek, 24 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
opinie"przyjaciól" z B-stoku VIA BALTICA

Grzesiek_Mazurek ma rację! Powiem więcej - naukowcy udowodnili, że menstruacja niedźwiedzic szwajcarskich ma wpływ na rozwój łyżwiarstwa figurowego w Bangladeszu!

Grzesiu szukaj dalej! Jesteśmy z Tobą!

bagrmosen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: opinie"przyjaciól" z B-stoku VIA BALTICA

Wszystko, co idzie na drogi idzie m.in. z akcyzy. Budowę dróg finansuje budżet. Chodzi mi tylko o to, aby ludzie mieli świadomość, że im więcej socjalu, tym większe będą podatki. Ja nie boję sie mówić, aby zabrać darmozjadom i patologicznym rodzinom datki z moich podatków. Jednak większość z nas, w towarzystwie, nie wypowie poglądu tego typu. Ale co gorsza, większość z nas nie kojarzy wysokich podatków z wysokim socjalem - stąd takie wyniki populistów i stąd tak gładko przechodzi 'wyborcza kiełbaska'. Większość jest ciemna i nic się na to nie poradzi przez ok. 30 lat (moim zdaniem).
Pozdrowienia - przeca nie każdy się ze mną zgadzać musi :)

no i delikatnie mowiac chlopcom od erotycznych stron sie glupio zrobilo i juz po nocach nie beda szukali dziewczynek w sieci :))))

Wszystko tylko nie interneo!!!! Miałem i zdecydowanie odradzam!!! Neostrada jest najlepsza!!

Dlaczego nie pojsc za przykladem z zachodu, gdzie jesli pieszy stoi i czeka na wejscie na przejscie dla pieszych, to kierowcy zatrzymuja sie i przepuszczaja.
Dlaczego na egzaminach na prawo jazdy tyle osob "oblewa" wlasnie za nieprzepuszczanie pieszych?
Moim osobistym zdaniem, kultura polskich kierowcow ma jeszcze sporo do nadrobienia wzgledem tych z zachodu :]

bagrmosen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
różne
Sprzedam kosiarki spalinowe z napędem i bez napędu. Cena od 250 do 400 zł.
tel. 793191250
usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org