Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcesz stracić rękę? podaj ją Kaczyńskiemu... |
"Autor: marcel83 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-12-07 22:37 zapewne o 11111 u v-ce prezydenta" No nie bardzo, wg mnie to co podales to jedenascie tysiecy sto jedenascie, ewentualnie trzydziesci jeden, jezeli patrzec w systemie dwojkowym :P rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcesz stracić rękę? podaj ją Kaczyńskiemu... |
Opłaty możesz zrobić bez dodatkowych opłat: rachunek za wodę w kasie MPWiK ul. Zjazd 23 a za prąd w kasie Z-du Energetycznego ul. Polowa 16.
|
|
Kobiety jeżdżą lepiej Dla facetów nie liczy się bezpieczna jazda tylko to żeby zaszpanować !!!!!!! nie mówcie że nie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to mnie zaproś :]
|
|
Możliwe też że ktoś go porzucił, jak nie znajedziesz właściciela to zostaw go dla siebie nie popełniaj tego samego czynu co pierwszy właściciel.
|
|
zrezygnuj z piratów :P oryginały mają w jad zapisaną konfigurację (Ale ten plik się nigdy nie zapisuje na komórce, jar zresztą też nie)
|
|
mbank, 50gr za przelew zewnętrzny
|
|
ale ja szukam tu odp
|
|
|
Spokojnie, czytać co pisałem!!! Chodzi o płynną jazdę i nie zawalanie drogi przez babki za kółkiem, nic o wypadkach nie pisałem... Jeśli chodzi o egzaminatora to rożne zdarzają się sytuacje, gdyby te pedały hamulca były takie oczywiste to nikt by nie powodował wypadków, skąd wiecie że nie nacisnął hamulców, skąd wiecie że dziewczyna nie wykonała jakiegoś gwałtownego i nieprzewidywalnego ruchu kierownicą dodając z przejęcia gazu, to są ułamki sekund, egzaminator to nie instruktor jazdy...
|
|
masz prawo jazdy i nie wiesz ? nie masz prawa jazdy i nie wiesz ?
|
|
miejmy nadzieję że julcia prawka nie ma, a jak ma to żeby chociaż samochodu nie miała...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |