Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Chciano zabić Premiera Rządu Rzeczypospolitej!" |
Dziś rozpowszchniła się plotka, może jednak fakt na temat sepsy w przedszkolu nr. 15 jeżeli ktoś posiada wiedzę na ten temat proszę o informację, nie jestem panikarą jednak moje dziecko uczęszcza do wyżej wymienionej placówki. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Chciano zabić Premiera Rządu Rzeczypospolitej!" |
artykuly z gazetki sa mega tanie wiec nie pierdolcie glupot, nie bylem tam ale gazetke mialem w reku i cena lcd 32 Philipsa jest o 300 pln nizsza od najnizszej jaka tego dnia znalazlem w z sieci, do tego odhcodzi jeszcze koszt przesylki!!!
|
|
Nie panikuj...
|
|
Tu jest coś więcej na ten temat: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071129/REG20/71128033 rudy błazen z druhem
|
|
tylko jest pytanie ile tych lcd było może tak jak w MM dwie kamery cyfrowe za 999pln, ogólnie jest drogo, szukam pralki i w sieci jest ok 250 pln taniej z przesyłką, płyta indukcyjna w Media 2699 identyczna w sieci 1999
|
|
Czemu studenckie? Ja mam ekonto w Mbanku i jestem bardzo zadowolony. Zero opłat za prowadzenie konta, zero za kartę ... wszystko zero (oprócz przelewów do inncyh banków i innych drobnych operacji)
|
|
elmar, jak nie uczęszcza to w czym problem, chore dziecko jest w szpitalu... jest też coś takiego jak google gdzie wszystkie informacje można znaleźć, po wpisaniu odpowiedniej frazy, wiec po co usiłujesz wprowadzić zamieszanie...
|
|
Jasiu gówno zaczepki szukasz , polisz sobie ....... to najlepsze dla ciebie zajecie.
|
|
Jan_Serce to nie żadne zamieszanie tylko temat do dyskusji. Nie chcesz nie dyskutuj :P
|
|
hmm... Mały chodzi do przedszkola hm na kołłątaja.... czy jaka to ulica... numerku nie znam. Nie zaraził sie w przedszkolu samo mu sie wzięło... ale skąd? :/ Ale nie ma co panikować.... rzadko tam bywał z tego co wiem ostatnio więcej chorował niż był w przedszkolu rudy błazen z druhem
|
|
Sxxk mam pytanko do ciebie czy w lomzy mozna gdzies bez zadnej prowizji wplacic pieniadze na konto mbanku??
|
|
meningokoki wywołujące sepse ma większość z nas, aby ją wywołać potrzebne jest osłabienie organizmu, jakaś choroba, ale narażone są bardziej dzieci. Na pewno w przedszkolu się nie zaraziło, ja bym tego zupełnie nie łączył.
|
|
Janie Serducho okropne !!! nie stwarzam zamieszania, do wczoraj uczęszczało, jeżeli masz w zamiarze jedynie podważać a nie wypowiadać się to zamilknij. Jeżeli nie masz nic dopowiedzenia to nie otwieraj tematu i nie próbuj zaistnieć na forum.
|
|
oj Nasza Nasza, ostatnio tylko się kompromitujesz:)))
|
|
Hamówka i hamówka tyle mogę powiedzieć,BLMów się nazbierało i se na pryme zajechać nie można spokojnie ;)
|
|
pOLECAM DOKTORA gOŁASZEWSKIEGO. pRZYJMUJE W CZWARTKI W SZPITALU W łOMŻY. wYSTARCZY TAK OK 7 RANO SIE ZAREJSTROWAĆ I BĘDZIECIE PRZYJĘCI. pOLECAM TO JEST BARDZO DOBRY SPECJALISTA. lECZE SIE U NIEGO OD x CZASU
|
|
Kolejna Strona po napisy.org została zamnięta. a szkoda bo miała napisy do najnowszych filmów.
|
|
Witam Wszystkich Użytkowników Łomżyńskiego Forum. Bardzo Mnie Irytują Samochody na Blachach BLM ... !!! W Tych Swoich Calibrach Ważąc Dupska i Rope w Bagażniku Gdzie Do *****??!!! To Jest Łomża (Miasto) a Nie Wieś. Pozdrawiam Łomżyniaków A Dla Chamów Pozostawiam Moją Stronke O Was : http://blmjebane.blog.onet.pl/ Ps. Złapiesz Chama To Go Duś, Jak Się Zesra To Go Puść xD rudy błazen z druhem
|
|
lol
|
|
Witam.mam pytanko czy Dziki - Rafał Boguski dostał sie juz do reprezentacji Polski ??? a moze macie jakis kontakt z nim np. nr tel ... Uczylem sie z nim w ekonomie 4 lata ale od tamtej pory kontakt z nim mi sie urwal. wiecie moze jak mozna sie z nim skataktowac ??????????? pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Weź trzaśnij już kiblem. Handlarzyku . Ja nie sram ogniem tak jak ty. Bo ja nie ciągne połamańców od brudasów . Widać kto sie tu trzęsie ze zmianami w papierologi. A więc ciągnij się kołku zapyziały. I klep dalej te golfy z migomatem w ręku. Mozesz się nie pocić więcej pieniaczu bo nie chcę mi się odpisywać na twoje posrane posty. Znawco od wklejania artykułów z netu. Popisz sobie, wypoć się , zadzwoń gdzie trzeba jak masz jeszcze pare złotych na zdrapkę to telefonu i dopiero później wypowiadaj się na temat swojego postu.
|
|
Super stronka! Właśnie dlatego, że tak dużo osób tam wchodzi, często zdarzają sie przeciążenia . Warto jednak posiedzieć. Własnie przed chwilą odwiedzałem starych znajomych! Wpisujcie się! Mam nadzieję, że co jakiś czas ktoś odświeży tę wiadomość na 4lomza wpisującv swój post. Tak żeby jak najwięcej osób wiedziało o tej stronie.
|
|
jak nie szata zdobi czlowieka tak nie rejestracja swiadczy o nim...temat byl podobny o BZA i BLM...zamiast zasmiecac-poszukaj... i wez pod uwage,ze nie kazdy musi miec samochod zarejestrowany na siebie... Ludzi nie znasz a wyzywasz od chamow.to samo oni moga powiedziec o tobie :)
|
|
Pacanie pomyśl jak wielu łomżyniaków mieszka poza miastem i mają BLM, nie każdy musi mieszkać w bloku w środku miasta.
|
|
dla kondonerii zakładającej takie tematy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
|
|
w Łomży nie ma ani jednego wpłatomatu mbanku są tylko 3 bankomety bez prowizji: http://www.mbank.pl/przewodnik/bankomaty_wplatomaty/?search=1&country=pl&wyplata=on&city=303 co do samego Banku: POLECAM !
|
|
A czy dyrektorka nie wspomniala wczoraj, zeby dzieci chore (przeziebienia i te sprawy) zatrzymac w domu?
|
|
Ja też polecam tę stronkę, wczoraj się zalogowałam i znalazłam swoich znajomych ze szkolnych lat... Miłe wspomnienia, nawet nie wiedziałam gdzie niektórzy się podziewają. Mam nadzieję, że stworzymy całą listę z dziennika ;) i nasza wychowawczyni też się dopisze ;)
|
|
A ja mam dysgrafie, i mimo ze sie staram ladnie pisac, bardzo rzadko mi to wychodzi. Ale niech Cie ucza czego chca. W I L.O. mialam nauczycieli, ktorzy nie robili wiekszego problemu z mojej dysgrafii, czasem co najwyzej pozartowali sobie z tego, jak pisze.
|
|
Witam, zapraszam wszystkich posiadaczy nissana 100nx w Lomzy i oklicach do odwiedzenia forum klubu www.100nx.fora.pl i wpisania sie w przywitalni pozdrawiam.
|
|
Zamierzam jutro z koleżankami wyskoczyć na dyskotekę. Jaką polecacie? Rzymianka, Yama czy zupełnie coś innego? Alibi odpada, bo już nie takie małolaty z nas ;) Piszcie dlaczego akurat tę polecacie, jaka tam muzyka leci i jakie towarzystwo. Chciałabym pobawić w klimacie warszawskich dyskotek: muzyka na czasie - dyskotekowa, tłum ludzi, zero chamstwa i minimum dymu papierosowego :)
|
|
z Ty z lomzy jestes?:D rudy błazen z druhem
|
|
hm, nie gadajcie glupot, bo slyszalem ze odtwarzacze mp3 Sony NW-E002 (512mb) w cenie 69zl rozeszly sie w godzine :p
|
|
czemu tak inteligentna i madra osoba jak ty pisze w taki dziwny sposob?? ile ty masz lat??
|
|
Dawno już nie byłam na disco, więc chcemy się dobrze pobawić.
|
|
Ile więcej?
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 28-11-07 18:34 jubei, ty się jeździć naucz bo może zygzakiem te ronda pokonujesz, skoro dla ciebie za małe. A i jeszcze jedno, może polepszy ci to nastrój, jestem nie kulturalny. Hameryka? i tak jesteś za tępy:) Twoje uwagi robią na mnie spore wrażenie, trzeba być bowiem wyjątkowym debilem, mało takich się spotyka... ------------------------------------------------- Pewnie, że bez kultury jesteś, ja przynajmniej nikogo od debili nie wyzywam. I potrafię się wypowiadać bez obelg. Jak jeżdżę nie będę się chwalił. Ale wychodzi mi to na tyle dobrze, że nie miałem wypadku, nie potrąciłem nikogo i nie dostałem mandatu. Z tą tępotą to poleciałeś... aż mi się ciebie szkoda zrobiło a że się nie lituje nad zwierzętami ... ;) Ale tak to jest jak komuś w dyskusji zaczyna brakować argumentów ;]
|
|
A czy to ważne?
|
|
W VIP-e nie ma się gdzie ruszyć i to nie z powodu tłoku, chociaż ten też jest, a rozmieszczenia sof..., no i raczej śmierdzi papierosami, ale czy to obchodzi palących, że ktoś może nie palić... Zostaje jeszcze Yam... W zasadzie to wszędzie śmierdzi :-) rudy błazen z druhem
|
|
a Rzymianka? Pamiętajcie: sobota, wieczór... Gdzie jest dobra dyskoteka? ;) Tak w ogóle: Rzymianka czy Yama? (Ile wstęp na disco w soboty?)
|
|
To jakiś poje**** zaczyna takie tematy na forum, chyba mu się nudzi albo żyć mu się nie chce. Widać że nie pochodzi z łomży tylko pewnie z jakiegoś zadupia i ma się czym chwalić. Człowieku zastanów się co ty w ogóle robisz. Jesteś żenujący
|
|
van cośtam, nie frustruj się, bo większość tego bełkotu to można śmiało zbić, ale na ciebie czasu mi szkoda życie jest za krótkie... adall no tych bemek, nie mów że byś nie chciał, coś byś wyrwał przy okazji, jak inni, a tak...:)
|
|
ty człowieku masz w głowie nasrane, a nie przegarnięte
|
|
krotko! budynek nie za duzy , lokalizacja idealna , dzialka --------------a wiec!!!!!!!!!! mozna zarobic :)))))))))))))) -------------reszte argumentow mozna schowac w buty!!!!!!!!!!!!ktos MA OCHOTE NA BUDYNEK I DZIALKE . A p. jaszewski postanowil ułatwic zakup!!!!!!!!!!! np. konowałom ,ktorzy dobijajac sie o 2-3 srednie krajowe w czasie strajku POTRAFILI PRACOWAC DO 12 W NOCY KASUJAC 100 ZL ZA WIZYTE a w mediach raban ----biedacy lekarze ledwo zyja!!!!!!!!!,zbiorke nalezy zrobic na kolejny pomnik wdziecznosci taki jak na osiedlu Medyk! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Autor: konrad1991 (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 30-11-07 10:25 chama to se zrób steamboyu Chłopcze, my się chyba nie zrozumieliśmy. Mój post nie był skierowany do Ciebie tylko do autora tego tematu...
|
|
Przestańcie się kłócić, a zastanówmy się, kto chce przejąć ten budynek i tą działkę, z moich ustaleń wiem, kto jest prawdopodobnie zainteresowany:))))
|
|
Jasiu przekonałeś mnie powinni ten zakazny zamknąć i to szybko. Chodz nie miałeś wodowstrętu i nie toczyła Ci się piana z pyska powinni sie poznć że jesteś wściekły masz poprostu (RABIES) Za taką niodpowiedzialność że Ciebię nie uśpili ZAMKNAC.
|
|
haski biegal razem z mieszancem po ulicy dwornej na wysokosci katedry w kolo godziny 14
|
|
Chyba pozostaniemy między Rampą a Yamą... Chociaż mam fajny pomysł... Można odwiedzić wszystkie kluby i na karnawał już nie mieć tego problemu :))) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za podpowiedzi!
|
|
Oczywiście Yama ... :) Wczoraj była chociażby przednia zabawa, dzisiaj też będzie, jutro zapewne nie będzie gorzej, w czwartki masz karaoke do 24 a potem normalna muza, piątek i sobota to klubowe klimaty, także można sobie potańczyć
|
|
dzisiaj biega po ul. Pocztarskiej
|
|
tylko Yama!!!
|
|
oj skecz trochę fantazjujesz, bo przede wszystkim lokatorzy do bloku są już od dawna wyznaczeni i sobie właśnie kafelki wybierają i meble. a po za tym od strony legionów jest tam kamienica ale ona jest bardziej visavi tego głównego starego szpitala, bo zakaźniak jest znacznie dalej, można tak oczywiście fantazjować, tylko po co? jak się nawet wiedzy nie ma ile taki szpital ma działki, itd itp...
|
|
bazyl, że mnie nie uśpili? ja śmierci nigdy nikomu nie życzyłem, można się pośmiać, posprzeczać, to tylko forum internetowe, jeśli nie potrafisz się opanować i życzysz ludziom śmierci, to z tobą jest coś nie tak...
|
|
tak jak ktos juz napisal nie wszyscy ktorzy maja rejestracje blm pochodza z wiochy buraku, jestem w 100% pewien ze mieszkasz na południu starzy opierdolili gospodare z 15 lat temu kupili mieszkanie w łomży urodziłes sie dzieciaku i myslisz ze jestes łomżyniakiem cepie wiejski, takich wiesniakow jak ty jest w Łomży pełno, zapytaj rodziców skad pochodza a potem sie wypowiadaj na temat innych. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
no pewnie źle odebrałem twoją wypowiedz, jeśli w jakiś sposób Cie uraziłem, to przepraszam:)
|
|
Co za ludzie pisza te artykuly? Jak mozna chorowac na SEPSE skoro SEPSA to nie choroba tylko reakcja na nia -inaczej wstrzas septyczny. Potem ludzie mysla ze sie SEPSA mozna zarazic! Szerzenie glupoty i niepotrzebnej paniki.
|
|
Jasiu Gówno, tak SAM SIEBIE OKREśLIŁEŚ, podaj te swoje faky z autopsji pobytu w Oddz. Zakażnym, nie podajesz, widocznie nie masz argumentów i odwagi, ani nie umiesz dotrrzymać słowa, które dałeś wwcześniej na forum, rozumiem że wygłupiłeś się ale umiej się do tego przyznać!
|
|
O ile to o mnie mowa to zaspiewam Ci tak: "A ja sie teraz bawiec caly czas, zapomniec chce co laczylo nas..." tararara
|
|
chyba Yama najlepsza, chociaż ja lubię jeszcze klimat Cześka:-) I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
tommeknet, weglarki (koksiarki) jezdza po szynach, do wozenia koksu nie trzeba GPSa ;)
|
|
Jasiu a co to forum to jakiś koncert życzeń. Co ja tu ma życzyć czy nie życzyć. Odnoś się do ludzi z szacunkiem i wszystko ok.
|
|
Do Ksiądz Z Drozdowa ;) Przykro Mi Bardzo Moi Rodzice Pochdzą Z Wawy ;) Nie Z Jakiegoś Zadupia ;) Po Pierwsze Istnieje Coś Takie Jak Wolność Zdania ;] Więc Mam Prawo Na Wypowiedzenie Swojego ;) Tak Samo Wy Macie :) Ale Prosiłbym O To Aby Nie Pisać Że Urodziłem Się Gdzieś Tam Ble Ble Że Moi Rodzice Sprzedali Gospodarke Bo To Jest Naprawde Zabawne ;) Co Do Rejerek ... Hmmn Wolę Zapłacić Drożej ;] Niż Mieć BLM ;] Bo W Tym Nic Urokliwego Nie Ma ^^ I Sądzę Że 60 % Tych Waszych Odpowiedzi Pisało Społeczeństwo ,Które Mieszka Na Wiochach xD ŻAL.UK ;]
|
|
Motylku ;] Po 1 Jeśli Chcesz Się Dobrze Bawić To Nie Pytaj Się Ile Kosztuje Wstęp ;-) Po 2 ;) W Łomży Dyskoteki Są ... Lecz Stylem Podobne Do Stodoł Na Chamowach xD Więc Preferuję Albo Wyjazd Do Białego Albo Do Wawy ;) No Chyba Że Wolisz To I Trójmiasto Zaprasza ;)
|
|
Załóż działalność gospodarczą i napisz dla wojska że masz firmę i w żaden sposób nie możesz jej zawiesić bo masz umowy z klientami i jak je zerwiesz to Ci procesy sądowe zrobią hehe
|
|
Ja jak Ja: a Vipie dobry klimat imprezowy panuje ale jak wspomniał kolega markac to jest tam mało miejsca no i w okolicach 23 jest tak gorąco i duszno że to parodia (Jak by właściciela nie było stać na klimę za 1000zł) no i jak okno otworzysz to znajdą się mądrzy którzy żyją w przesądach że ich "przewieje" co do yamy, to jest już tam lepiej, dużo lepsze nagłośnienie, wygląd lokalu, jest troche lepsze powietrze ale też dusznawo alibi: małolaci może i by nie przeszkadzali, żeby nie byli to głównie łysi chłopcy po sterydach rzymianka: wszystko fajnie dobrze, ale też mało miejsca i duchota, no i znajdą się bogaci pijani chłopcy uważający się za niewiadomo kogo 7 kier: na ogół mało ludzi, potwornie złe nagłośnienie i klimat typowo jak na lata 90-te. dużo bujaków labirynt: (jeśli jeszcze istnieje), duszno, gorąco, dobra muza, fajny klimat i spoko ludzie atom: super dużo miejsca (największy plus), nie jest bardzo duszno ale śmierdzi, dużo dziwnych ludzi ale spoko obsługa, UWAGA - dużo rzygowin na parkiecie atlantic czy coś na nowogrodziej: no comment o czym zapomniałem? ;p osobiście preferuję jeśli chodzi o dyskoteki yamę, rzymiankę na posiedzenie to yama, 54, mc donald :D
|
|
mnie tez raz pogryzl pies ale nie winie psa to wina wlasciciela, to my jestesmy odpowiedzialni za nasze zwierzeta sama mam psa i wiem ze cos glupiego moze jej przyjsc do glowy ale od tego jest smycz i kaganiec a po co zaraz tyle nienawisci wieszac psy za .... to tylko swiadczy o poziomie kultury wypowiadajacych sie rudy błazen z druhem
|
|
Z tego co mi wiadomo jest bardzo dobry stolarz na ul. Spokojnej ale numeru nie pamiętam- znajdziesz:)
|
|
naprawdę świetna stronka, szkoda tylko że często przeciążona
|
|
klek, skoro tak to zostań moim przyjacielem:)))
|
|
bazyl, podrywasz mnie?:)))
|
|
http://nasza-klasa.pl/profile/2313722 hehe
|
|
bazyl, rożnica między nami jest taka że mnie nie może zdenerwować anonimowa dla mnie osoba... jaszewskiego to usłyszałem dopiero wczoraj... ja nikomu nie chcę ubliżyć, ani nikogo obrazić, to nie jest ode mnie zależne:) ani nie jestem mały, ani zakompleksiony, a forum to dobre miejsce na relaks... faktycznie pracy dużo nie mam, płacę za to ludziom, tacie i mamie natomiast pomagam jak mogę:) konczysz ze mną? jest takie powiedzenie że mężczyzn poznaje się nie po tym jak zaczynają ale jak kończą:) a to słaby koniec...
|
|
ja mam do sprzedania suzuki 50 estilete w dobrej cenie
|
|
jeździłem w Blue City... bardzo fajnie, ale mają (lub mieli) "nierówne" gokarty... długość toru w Blue City to ok. 240 metrów... ten w Łomży ma mieć 150, czyli całkiem nieźle... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
No pewnie, ze dobrze ;) Tylko to nie znaczy, ze chlop moze sie tego nauczyc jedynie w wojsku.
|
|
Mały zbyt!
|
|
ojjj ludzie, nie kłóćcie się, nie ma o co. Troszkę dystansu do wszystkiego:-) Pzdr
|
|
0-3 wplecy obszerny artykuł na prosto z Łomzy
|
|
nie z TV Łomża a TV Białystok... [']
|