Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aktywność przed wyborami |
no niestety, zawsze musi być jakaś speluna, gdzie małolaty będą mogły się bawic:/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aktywność przed wyborami |
nie wiem czy samotni .. ale po 30 sporo osób przychodzi do Retro ... Np w najbliższy piątek ma tam być andrzejowy dancing głównie dla ludzi dojrzalych :) Pozdrawiam Jarek
|
|
"Czytają nie odpowiadając z powodu że trza się mocno schylić, znaczy zaniżyć swój poziom..." - popieram Malachit'a. I pozdrawiam.
|
|
czy ktoś wie, ile teraz płaci się za chrzest w Katedrze (księdzu oczywiście)? pozdrawiam
|
|
nie do konca sie zacznie, a juz bedzie trzeba konczyc winco
|
|
pozdrawiam.
|
|
pewnie na Wiznę - w ciągu Piątnica - Rakowo
|
|
ja siedziałem przy komputerze, czekałem aż pojawią się nowe patche do armed assault
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i co się stało??
|
|
To podsumowując to wszustko opłaca się tam wybrać :D historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi
|
|
Cytat: heheh kolejna sprecyzowana odp! Z Łomży do Bialego mozna jechac 3 roznymi trasami :-)
|
|
Zadzwoń do kilku restauracji po prostu. Oni to robią.
|
|
Szukam dobrego fryzjera co znasie na swojej pracy
|
|
http://oplatek.seoplus.eu/?name=Pawe³ :)
|
|
witam re spamhp: twój opis sytuacji wskazuje jednoznacznie na fakt, że miało miejsce daleko idące nadużycie, ze swojej strony zapewniamy cię, że sytuacja ta zostanie bardzo dokładnie sprawdzona i wyjaśniona. Osobiście ubolewamy, że z w/w problemem nie zgłosiłeś się do osób bezpośrednio odpowiedzialnych za porządek w lokalu, gwarantuję ci, że wszystko byłoby ok. Sprawa dodatkowej zapłaty za wejście do lokalu to ewidentne wyłudzenie i jeśli to prawda osoby za to odpowiedzialne nie będą dalej dla nas pracowały. Niestety ale jak co roku Święta są jedynym okresem kiedy to w Naszym Mieście ilość chętnych do zabawy zdecydowanie przewyższa ilość miejsc w lokalach. Jako osoby nadzorujące lokal stajemy przed trudnym wyborem albo wpuszczamy nadal do lakalu już przepełnionego i liczymy się z ogromną krytyką osób które są w lokalu i narzekają na tłok, albo wpuszczamy tylko na rezerwację i decydujemy się na krytykę a czasami obelgi osób które chcą wejść a ochrona nie chce wpuścić. Jest to zazwyczaj ten moment kiedy to osoba której odmawia się wejścia nabiera dalekoidącej niechęci do wszystkiego co jest związane z lokalem, do jego właścicieli, osób nadzorujących, ochrony, obsługi itd. Z uwagi na fakt, że działamy już parę lat to z dumą musimy przyznać, że dorobiliśmy się dosyć znacznej grupy stałych klientów. I to oni mają pierszeństwo w sytuacjach kiedy jest więcej chętnych niż miejsc w lokalu. Często osobami którym musimy odmówić są także osoby które znamy i uwierzcie, że nie chcielibyście być na miejscu tego ochroniarza. Każdy z nich przez okres pracy u nas dorobił się niezłej grupy wrogów. I może to jest główna przyczyna tego, że w Łomży nie jest łatwo o profesjonalnego i skutecznego ochroniarza. Ochrona typu Panowie ochraniający obiekty handlowe zupełnie by się u nas nie sprawdziła. Doskonale wiemy kto nam zagraża i pod tym kontem staramy się dobierać ochronę. Pozatym jedyna dobrze zorganizowana i profesjonalna Firma Ochroniarska w Łomży nie zajmuje się ochroną lokali rozrywkowych. re. kakuliniec: W dniu wczorajszym jedyną skargą jaka została zgłoszona przez gości odnośnie rezerwacji było zdarzenie zgłoszonej przez Pana X zamiany nazwiska na rezerwacji dokonanej przez niego wcześniej. Jak się okazało zmiany nazwiska dokanała telefonicznie była dziewczyna Pana X (ponoć złośliwie). Pani X, oczywiście twierdziła, że rezerwowała inny stolik i miała pretensję, że na nią nie czeka. re. Sebo 19, Cicha Wszelkie sytuacje które mają miejsce z udziałem ochrony - klientów, są rejestrowane przez 16 kamer wewnątrz i na zewnątrz. Zapewniamy wszystkich, że każde zdarzenie zgłaszane przez ewentualnych poszkodowanych jest przez nas zapisywane i przechowywane w naszej bazie. W 99% zupełnie inaczej wygląda sytuacja opisywana na drugi dzień przez klienta który przychodzi do nas powiedzmy się "dogadać" z tym co widzi z zapisu z kamer. Zazwyczaj kończy się zwaleniem winy na %. Przez tyle lat działalności nie toczył się przeciwko nam żaden proces, ani nie zostało zgłoszone żadne zdarzenie o pobicie. Musicie również wziąść pod uwagę fakt, że powtarzanie przez parę godzin, że brak miejsc, że nie wpuszczamy, może doprowadzić w skrajnych przypadkach do pewnego rodzaju osłabienia psychiki i do bardziej stanowczej postawy ochrony. Co nie tłumaczy oczywiście chamstwa. re. mgrMała Osobiście nie interesuje nas to co kto robił mając naście lat, bo każdy w młodym wieku mógł popełnić jakąś głupotę i nie wierzę, że chciałabyś odarazu taką osobę przekrślać i izolować. nigdy nie zgłaszaliśmy się do moderatora z prośbą o anulowanie jakiegokolwiek tematu związanego z naszym lokalem. Jeżeli chodzi ci o temat w którym właściciel został posądzony o oszustwo bo wydał z 20 zł a dostał 50 to on dotyczył jak dobrze pamiętam zupełnie czegoś innego. A nawiasem mówiąc to jedna z kamer rejestruje wszystko co dzieje się za barem i to pozwoliło nam na wyeliminowanie zdarzeń typu dałem ci 100 a wydajesz z 10. Forum to jest dla nas doskonałe miejsce do zapoznania się z opiniami klientów i do ewentualnych korekt odnośnie ochrony, organizacji i itp I tak też będzie w tym przypadku. Generalnie I Dzień Świąt pomimo tak dużej ilości klientów upłynął bardzo spokojnie i bez większych nieporozumień za co swoim klientom bardzo dziękujemy. Życzymy wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Obsługa Yam Caffe
|
|
ty nie sepleniłeś, to był brak mleczaków, a jak już ci wyrosły to zacząłeś mówić normalnie ale bez sensu...
|
|
Ustrzyki Dolne
|
|
Jan_Serce ulżyło Ci że tak napisałeś ?? to miało być śmieszne czy tragiczne bo bliżej było do tragicznego. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
A wkurwiające to jest dziś zajebalem takim dwóm stali mi pod klatką i rzucali te kilko wystrzałów ki najgorsze że zwierzęta się boją i wiadomo pies jak pies,a jak wypościłem psa to uciekali do domu do starych .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |