sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOBROŚĆ KRAJU

w Warszawie na stadionie u żółtków są dobre kebaby. Wiem bo próbowałem !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOBROŚĆ KRAJU

markac: ale mi się nudzi i tak, to ja Tobie zazdroszczę :(

tak dziś imprezujemy!

ehhe i nie chce ani slowa slyszec o moim romantyzmie ... :P

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

powiem tak....ci ktorzy tego nie przezyliscie nie wiecie jak to jest...smiejecie sie z chlopaka ktory postanowil to opisac.ja gdy ujrzalam ten temat na forum poczulam to samo...dokladnie to samo co poczulam wtedy jak zobaczylam tego oblesnego faceta obok samochodu w ktorym siedzialam ja i moj chlopak.nie wazne co robilismy i nie powinno was to obchodzic...w kazdym badz razie do lasu nie jezdzi sie tylko po to zeby oddawac sie cielesnym przyjemnosciom..smiejecie sie i kpicie..nie majac pojecia co czuje dziewczyna w takim momencie...bo tak jak powyzej kolega opisal w jego przypadku tez zauwazyla to jego dziewczyna...Ja wychodzac z samochodu w nocy...trzasnelam mocno drzwiami niemalze ocierajac sie o glosno dyszacego mezczyzne...kiedy zdalam sobie sprawe zaczelam krzyczec i plakac...sparalizowana ze strachu do samochodu wciagnal mnie moj chlopak..myslalam ze mnie jedynej to sie przydarzylo...

kiedy to bylo? jakies szczegoly?

Zbych

mozemy wypic razem lol....;)

xxAAGUSKAAxx a propo warszawy jak chcesz to moge Cie tam zabrac przy okazji:P

Witam.
Moim zdaniem dlaczego my łomżyniacy mamy być stratni przez tych felczerów(dotyczy tylko strajkujących ok. 90 osób) sprzęt który jest na wyposażeniu szpitala po wielu trudach udało się zebrać i jest prawdopodobnie pod tym względem bardzo dobrze choć zawsze może być lepiej. a te konowały próbują nas tego pozbawić kto im dał do tego prawo. Proponuje żeby sie mocno zastanowili a dyrekcja szpitala powinna UPUBLICZNIć nazwiska osób które obniżą poziom usług medycznych przez likwidacje oddziału i pozbawienie korzystania ze specjalistycznego sprzętu.

Na pożegnanie guma na plecy i wąskie drzwi.

PS.Mam nadzieje że tych 90 wyjedzie w pi.......u i ślad po nich ucichnie.
A jeśli założy taki gabinet prywatny powinni go znakować jak konfidenta .

A i jeszcze do >kasienka16> z tego co czytam twoje posty to wnioskuje że ciebie to nie dotyczy z prostego względu widziałeś tylko jeden oddział i nie jest on w Łomży a.

a chociaz widzialas jakiesz szczegoly w ubiorze goscia? dzieki za odzew!

re peter: Boże co za kolo, ostatni raz odpisuje na takie smarki...

peter:Powiedz mi, po co chciałeś jednej nocy jechać w 5 wskazanych przez forumowiczów miejsc

-obejrzec i sprawdzic je. A ty znowu o sexie...

peter:jak kogoś nie stać na hotel i jak królik woli to robić w bagażniku musi przewidzieć pewne konsekwencje swych czynów

-...dno...do hotelu zabiera sie dziwki...bo to zupelnie jakbyscie oboje jechali tam tylko sie ..dymać...

peter: Zabierasz dziewczynę do lasu a potem ganiasz z pałą za "duchami" lub zającami. Nie pomyślałeś pisząc publicznie gdzie to teraz ją zabierzesz, że w nocnej głuszy jakiś osobnik pokaże ci przez okno auta gołą dupę?? Ty będziesz znowu z wywieszonym jęzorem za nim ganiał, dopóki nie dostaniesz strzał (pałą w łeb). Kiedy się ockniesz nie będzie kasy w kieszeniach, nie będzie twojego złoma nazywanego samochodem a laska będzie wydymana we wszystkie dziurki. Nie życzę ci tego, dlatego szybko dorośnij, sprzedaj auto i za pieniądze ze sprzedaży zaproś dziewczynę do hotelu typu RYŚ czy innego podrzędnego.

-juz powiedzialem co mysle o hotelach, RYŚ to hotel czy przydrożny bar? Chyba zadna dziewczyna nie chcialaby byc zabierana do jakiegos hotelu jak dziwka tylko w jednym celu...nie wiem czy masz jakies doświadczenia w stosunkach damsko-meskich ale gwarantuje ze czasami uczucia same biora góre - takie dymanie sie po hotelach to moim zdaniem poniżanie gorącego uczucia...chyba ze poprostu lubisz miec wszystko ułożone w kalendarzyku..."o!za 3 dni jedziemy do hotelu na sex!"...hm...czekam na "ciętą" (taaaa) riposte

Zbych

Gfx moze i zyje zludzeniami, a moze tylko Tobie sie wydaje, ze mozesz decydowac o tym, kto moze przebywac w lesie i wymierzac sprawiedliwosc na wlasna reke... Skad wiesz, ze sie gosciu skradal, wczesniej pisales, ze dopiero Twoja dziewczyna go zobaczyla przy samochodzie. Moze podszedl normalnie? A jesli gosc jest faktycznie chory (czyt. niespelna rozumu) to gratuluje nowatorskich pomyslow na leczenie. Jesli chcesz tak aktywnie przeciwdzialac, to zamiast bawic sie w szeryfa zglos to gdzies. Bo jak uwazasz, ze pobicie rozwiazuje sprawe, to sam zyjesz zludzeniami.

Co do chronienia dziewczyny i "uciekania przed kazda przeciwnoscia", to niestety chyba niewiele wiecej juz da sie powiedziec...

Jedyne co mozna tu polecic, to film "W obronie kobiety", jakby ktos jeszcze nie widzial:
http://video.i123.pl/filmy/454/Grzegorz_Halama__W_obronie_kobiety

atbis- ten oddzial jest w łomży- na parterze!!!

ja Wam powiem, że jak zwiedzałem (LOL) Greenpoint to czułem się co najmniej jak w polskiej dużej wsi typu Szczuczyn... wszędzie "*****, ****, jebać", szpanujące czereśniaki patrzące spod byka na wszystkich i wszechobecny smród i brud...

jak ty juz na poczatku dajesz takie plamy to nie utrzymasz sie długo w tej szkole bo na informatyce pani Koszelew ci podziekuje a na ekonomi pan Surowik. :) idz do WSA :P

niema rozpoczęcia, wakacje przedłużone o miesiąc

Tym lekarzom już na mózg padło!
Żeby w Łomży szpitala miało nie być?
Niewyobrażam tego sobie.

jak zwykle napina i strach , spokojnie , za max. miesiąc wszystko dojdzie do normy

W przeszłości zamawiałam pizzę (nie w Łomży) i dowóz był gratis. Ale nic to. Za normalną przejażdżkę taxówką po Łomży płacę góra 7 złotych! Czy pize wożone są w jakichś specjalnych lektykach, z wygodami, telewizją satelitarną etc.??? O co tutaj chodzi???

Zbych

Na początku ich strajk był słuszny, ale teraz to przesadzili...

Żeby od razu tysiąc złotych podwyżki?! Chyba na łby poupadali!

Ja tylko chciałbym szczeże podziękować tym lekarzom, którzy nie złożyli wypowiedzeń i dalej pracują. To dzięki nim szpital może jeszcze jakoś funkcjonować.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org