piątek, 23 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pełna władza PO a sytuacja w Łomży

kto pilnuje...temu nie kradna...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pełna władza PO a sytuacja w Łomży

patefon

Autor: x.y.z (---.bsk.vectranet.pl)
Data: 26-08-07 19:39

ja mam rolki kauczukowe do sprzedania, nowe, raz uzywane, rozmiar 37-42. jak jestes zainteresowana to pisz:)

hehe... to w końcu nowe,czy używane?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

A kto z was pamięta kobietę "zapraszam do Szczuczyna" ?

Pamiętam ,a jakże. jeździła "czerwoniakiem" i zapraszała...

I "dom satanistów" obok Ambroziaka też pamiętam i religię w barakach- wszystko tam skrzypiało!!! I sadek na księżnej... ale to były czasy!!! Aż żal że to wszystko minęło!!!

czy możecie mi podać inna ortodontkę oprócz Minko,Gocławskiej i Kowalewskiej... prosze!!

zalezy gdzie mieszkasz jak okolice nowogrodzkiej sikorskiego to wiem mój mail adams2804@gmail.com

a jaką będziemy mieli inflację?

kondzior - Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Możesz iśc do sądu jeśli celewm Twojego postu nie była reklama ;p

to się zdecyduj czy chcesz dobrego ortodonte czy JAKIEGOKOLWIEK tylko nie taki taki a taki...Ludzie ci radzą a ty wybrzydzasz.

nadal jestem tego zdania i co?
nie jestem z żadną z ofiar związany emocjonalnie. nikogo nie znałem. więc mam z tego powodu rozpaczać? czy to że ktoś zginął/zaginał to mnie zobowiązuje do rozpaczy? bo jeśli tak to całe życie bym rozpaczał. bo ludzie jak pisałem ginęli i będą ginąć i nie po kilka osób jak w tym przypadku ale tysiącami dziennie.

Smierć to osobista tragedia która powinna być ubolewana w kręgach rodziny i znajomych. Cały świat nie musi o tym wiedzieć.

DiDi

Aktualnie nie doradzam przewalutowywać na na franka, przy jego obecnym kursie to samobójstwo kredytowe
pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

no chodzi o podlaczenie do laptopa,szukam niedrogiego i dobrego a z tego co wiem to neostrada ma dosc wysokie abonamenty,poza tym jestem bardziej zaintersewana kartami niz modemami

Zaczynam współczuć nie tylko rodzinom ofiar [*] ale i Tobie. Znieczulica?

"co ja mam płakać tylko dlatego że z Łomży ktoś był?"
Jeśli masz takie zdanie może lepiej byłoby zachować je dla siebie, hm? Pokazywanie, że g**** obchodzi Cie śmierć innych nie jest najlepsze, szczególnie gdy chodzi o młodych ludzi z naszego miasta!

Jeśli chodzi o 'wnoszenie kamer na pogrzeb' jasne, że nikt by tego nie chciał, ale czy my próbujemy to robić? Przez ten temat chcemy połączyć się w cierpieniu z rodziną, znajomymi, wspomóc duchowo i nie sądze, że jest to czymś złym! co próbujesz od początku udowodnić. Jedną z podstaw życia w społeczeństwie jest empatia, ale jak widzę jest Ci zupełnie obca.

...a pamiętacie jarmarki które odwiedzały nasze miasto...autobusy z automatami do gry...

ZAWSZE MIAłEM SZCZęśCIE żE MIESZKAM W ZAJEBISTY MIEśCIE !!!!

kotku ja wiem najlepiej to sobie załóż coś takiego jak masz w domu tu w Łomży potem porostu po trzech latach zrezygnujesz zerwiesz umowę jak wyrazie czego nic nie znajdziesz to załóż tak jak mowie hehhe kocham cię papa

"Darck: 100m? chyba przez grube i zbrojone ściany"
przeciez nie napisala, ze nie bedzie w piwnicy z internetu korzystac. Jak sie okazuje w Ostrolece :)

@Monisia, jesli sie pytasz o providerow w Ostrołece, to warto zaznaczyć to na początku. Każdy mógłby ci przedstawić dobrego z Łomży, który z Ostrołęko nie ma nic wspólnego. Chyba, że zamierzasz z Ostrołęki jeździć do Łomży aby czarpać troche internetu.

Ostrołęka pewnie też ma jakies forum.

Bolesław

ADALL a po co jest samochód :)?? Do poruszania się chyba no nie?

To nowy hipermarket.

zak moj chlop tam idzie;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org