poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przedwyborcze rozliczenia, czyli marszałek się chwali, a burmistrzowie i wójtowi

Wowo wsio jak wyzej tylko zmienila sie miejscowka bo mieli problemy ze sponsorem czy cos, rejestrrowac sie mozna spokojne na miejscu do 10 rano chyba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przedwyborcze rozliczenia, czyli marszałek się chwali, a burmistrzowie i wójtowi

Majek: daruj sobie... nie kupuję naklejek z allegro...

zenuak: może bym opanował, może bym nie opanował... przede wszystkim musiałbym trochę poćwiczyć, żeby się "wjeździć"...

Re: Przedwyborcze rozliczenia, czyli marszałek się chwali, a burmistrzowie i wójtowi

violette- "byłam pewna,ze ja jak ja.......'' bylas ale w kisielnicy razem ze swoja kolezanko lilaaa a pewnie ten tasowkarz przywozil wam klijentow a teraz jakos zemste planujecie na niego.Pewnie za malo wam kilijentow przywozil w wieku 80-100 lat bo inni w nizszym wieku to patrzec na was nie chcieli;daaaaahahahaha;d;d;d

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org