niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto słucha DP albo HH ?

Kto słucha DIsco Polo albo Hip Hop ? podajcie Wykonawców z Gurku Dziekuje Ziomaxi z Łomozy !

<...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...>
Peja-kolejny stracony dzień.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto słucha DP albo HH ?

hahahahahahahahahhahahahahaha......

Linkin Park !! Scooter !! AbraDab !! Doniu , Kombi , Danzel i jeszcze wiele innych słucham ale nie jakieś DP !!

peja zamiast słuchać peji to słucha Boysów

Niestety nie przepadam za tymi rodzajami muzyki, ale czy one się nie kłócą ze sobą??? Tak mi się wydaje!!! Jeśli oglądałeś reportaż Blokersii to powinieneś to wiedzieć!!!

Jedyny HH jaki się liczy to ten z lat 90. <<<Kaliber 44>>> albo <<<PAKTOFONIKA>>> a dzisiejszy to jest pełen komercji.

"Tylko bogaci mogą mówić, że pieniądze nie dają szczęścia"

Lepiej posłuchaj: System Of A Down albo Creed!!!

ToMek25 ma racje jeśli HH to tylko K44 & Paktofonika - satre dobre czasy :]

a po co Ci to wiedziec ...wystarczy jechac do Jeziorka potem Metro i Atom i znajdziesz.........kto czego słucha ..a ten kto pisze że nie słucha często w ierwszym rzędzie w jeziorku:)do którego nic nie mam z resztą do innej muzyki tez ja słucham rocka ale kto mi uwierzy :_P

Heh, posłuuuuuuuuuuuuuchałem przypadkowo jednego kawałka zespoliku PEJA. Teksty niewybredne, uszy więdną. A jaki bogaty wybór bluzgów? Liroy przy nich wysiada. A Ty Peja skoro zdradziłes swoich i hopłeś sobie na hip hop, hopaj dalej. Następny przystanek - Negro Spirituels.

Re:HIP HOP=PEJA

Nie PEJA to niczego sobie hip hop owiec już troche wyszedł z mody ale kto słucha prawdziwego hip hop to słucha tego prawdziwego i tego co nigdy nie wyjdzie z mody :D nom PEJA to niezle bluzni ale co to by był za hip hop bez przekleńst Tylko 18L nie przeklina i ci co się uważają z raperów lub innych hip hop owych maniaków bo nie przeklinają w utworach ponieważ że chcą być w radiach np jak w Radiu Bab albo w innych i żeby ich pokazywali w TV a PEJA tym już się nie martwi że nie ma fanów on ma fanów nawet na forum kilku jest :D i nawet nie musi być słuchany w Radiu BaB wystarczy że widziałem go Na VIVIE no z cenzurą ale na kompie bez cenzury i mam zamiar kupić jego najowszo płytke ( Najlepszą Obroną Jest Atak ) Orginałke mam kupić a to nie zawsze się zdarza że kupie orginał np. takiego MEZO albo 18L to bym nigdy nie kupił . PozDro DLA PEJO maniaków.
:)

Po pierwsze Peja (ten prawdziwy) to nie zespolik tylko pojedyncza osoba - MC,a po drugie dlaczego o hip hopie najwięcej próbują się wypowiadać ci,którzy najmniej o nim wiedzą i w ogóle go nie rozumieją? Ja dla przykładu,jeśli czegoś nie wiem ,to temat pomijam i nie cwaniakuję,nie ośmieszając się przy okazji.To samo polecam wszystkim oponentom tegoż tematu.
Pozdro!

Re:Banalny Temat >

graboś a ty wiesz coś na ten temat ?? bo ja napisałem tylko moją opinie a nie że coś takiego że to musi być prawdą moze mągo się mylić moje poglady do żeczywistości ale ja tak uważam jak napisałem i nie uważam że najwiecej wiem na ten temat.

A któż powiedział,że to były słowa skierowane do ciebie? To była taka moja refleksja napisana powiedzmy "ogólnie".Na różnych forach,różne rzeczy czytałem na ten temat...i stąd takie,a nie inne moje podejście.A jeśli chodzi o mnie to swoje wiem :-)
Pozdro!

Muzyka jest do zabawy i rozrywki. jak ktoś szuka jakiś filozofii i głębszych treśi w muzyce to niech se k.... kupi tomik poezji jakiegoś herberta czy innego cudaka

zapomniełem dodać ze najlepsza muzyką do zabawy jest DISCO POLO!!!!! mam gdzieś o czym oni śpiewają, fakt że się dobrze przy tym bawię. a wszyscy krytykanci discopolo zapewne często nucą sobie kawałki tej muzyki!!!!! i doskonale znają słowa!!!

I moczą się po nocach.

hahaha a ty to napewno ustawił budzik na 5.20 żeby wejść na forum i napisać że się .... hehehe no mi by się nie chciało o 5.00 w nocy wstać żeby napisać takiego krutkiego posta

LEPIEJ POSŁUCHAJCIE SOBIE BALLAD HONOR-u ZAMIAST DEBILNYCH RYTMÓW HOP-HIP-u

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

śledczy widze że jesteś fanem PEJI jest spoxo gośc !

Grabos popieram :] Tylko czemu hip-hopu sluchaja sami prostacy? IQ krzesla.. widac to po waszych postach :]

śLeDcZy skad Ty sie wziales? Linkin Park !! Scooter !! AbraDab !! Doniu , Kombi , Danzel? A nie jakies DP? Wiesz pierwszy raz zobaczylem Kombi na polsacie to sie zdziwilem ze jeszcze disco polo tam puszczaja .. Dobry jestes buehehe. Szkoda gadac..

K44.. paktofonika.. to byly czasy :] Niestety wszystko sie teraz komercjalizuje.. :/ Nie ma dobrej muzy, chyba ze ktos lubi disco umpc umpc i podobaja mu sie nuty mandaryny - hir aj gol egen.. Po kazdym zespole to widac.. muza z lat 96-99 byla duzo lepsza niz to co jest teraz.. Niestety :/ Nie wiem czy to brak pomyslow tych co muze robia czy co innego..

Aleś pierdolnoł Fajnie że Kombi to DP !!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli tego nie słuchasz to nie słuchaj i leć nastawić radio na stacje radio chleff łagodne przeboje i słuchaj se do kiciu !!!!!!!!

To co wymieniłem to tego słucham i bende słuchać Ciekawe czego ty słuchasz jak Hip Hop Odpada Piosenki Polskie odpadają LP odpada to co słuchaasz ??

Jest jeszcze taka dobra muza co sie rock nazywa :] Jak koledzy juz wymienili wczesniej na poscie o mandarynie.. Kazik ii jeszcze illusion, her, drowning pool, system of a down, korn a nie ***** kombi jakies :] a Tak w ogole jak sie nie myle to po reaktywacji Kombii sie pisze :D Taki z Ciebie fan ? buahahaha. Czy ja powiedzialem ze Kombi to DP ? Powiedzialem, ze brzmi jak DP.. Staryyy spraw sobie mozg, bo po Twoich postach widac jego brak :] Pozdro dla normalnych..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org