wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Smród i zaduch w yam caffe i cheslav oraz innych pubach

Co sadzicie o zaduchu i smrodznie papierosow w lomzynskich pubach? Czy naprawde nikogo nie stac na klimatyzacje ( o wentylacji nie wspominajac? ).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Smród i zaduch w yam caffe i cheslav oraz innych pubach

Co tu sadzic-po wizycie w takim lokalu caly jestem "przesmiardniety" petami.Pranie ciuchow konieczne.Wlasciciele lokalów powinni wydzielac miejsca dla palacych i niepalacych.Ale po co,klient i tak przyjdzie. Nie kazdy-ja ich chrzanie-ide tam gdzie nie smierdzi:)

A gdzie nie śmierdzi?

mikan: czy byles w jakims normalnym lokalu?? Nie mowi tu o miejscach w Lomzy. Widzisz, widac ze przywykles do tego co jest w Lomzy i uwazasz za normalnosc...

wszystko mogę znieść... ale nie ten smród z papierosów...

VipeR... takie zycie. Klient i tak przyjdzie.

Wogole kto jest za tym zeby wlasciciele pubow w lomzy poinstalowali klimatyzacje??

jedyną knajpą która ma wentylacje i klimatyzacje jest yam caffe.jest to do sprawdzenia zobaczcie co mają na dachu do zrozumiecie .a jeszcze łatwiej podejść do barmana i poprosić żeby pokrecił na maxa .A JAK PODKRĘCI TO RZYMAJCIE PERUKI HI HI HI........POWODZENIA

Podkręcą!? Na pewno!!
Tylko trzeba poprosić tą "miłą panią"

Mylicie wentylację z klimatyzacją! Wentylacja działa na zasadzie nawiewu świeżego powietrza oraz ew. przedmuchaniu. W yam caffe powietrze leci tylko z zewnątrz... do klimatyzacji jest bardzi daleko :p. MC DONALD ma klimę i jest tam ok (nic nie wieje :P )

no coz ... jak wam to cholernie przeszkadza wyprowdzcie sie do NY tam w lokalach sie ne pali ;P jak nikt ne patrzy przymykaja oczy !!!

słuchajcie jak wy chcecie czystego powietrza w lokalach jak ja na klatce się nie mogę doprosić. Ciągłe palenie papierowów picie piwa i "miłe" słowa. A spółdzielnia nie reaguje (ŁSM) :)

Lokal to co innego. W wawie sa kluby fajne, wszystcy pala pija a i tak nie smiedzi!!!

Lato juz zaraz bedzie cieple wieczorki pootwieraja ogrodki piwne i niebeda juz wam fajki przeszkadzac

Hoł, Hoł ,Hoł

majorka znasz li taki numer 997 ? Nawet sie nie musisz przedstawiać - wystarczy przedzwonić i masz kłopot z głowy ... a swoją droga czy miałaś(łeś) na tyle odwagi aby samej(memu) zwrócić uwagę palącym i pijącym na Twojej klatce?

Tiger

Owszem zwracałam i myślisz że to pomaga? Jeszcze usłyszysz kilka miłych epitetów pod swoim adresem. A 997 zanim sie by pojawili to pewnie małolatom by papierosów zabrakło. Pod moim blokiem jest min. 2 razy dziennie policja i pomaga tyle że przejdą się obok bloku i pojadą dalej a małoletni posiedzą na ławce nieopodal przez ten czas.

Skoro więc, jak twierdzisz, Policja nie reaguje to czego żądasz od spółdzielni?

Tiger

No skoro twierdzicie ze YAM ma klimatyzacje to wydaje mi sie ze nie dziala ona skutecznie.A co do nawiewow z tych dziwnych rur to czasami wydaje mi sie ze szaleje tam tornado.

wojtas
kobitety sa jak alkochol , czym wiecej go wciagasz tym bardziej nie wiesz co sie dzieje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania mieszkanie w Łomży, ul. Kaznodziejska o pow. 31,60 m2, I piętro, 1 pokój.
tel. 698506416
usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org