Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siłownia-do annamira |
ewy nie polecam napewno .ja się przenoszę do relax podobno dużo lepiej .w sobotę z koleżankami ide pierwszy raz napewno napisze jak było.pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siłownia-do annamira |
bez komentarza...;/;/
|
|
czesc fajne buty chcesz sie ruchac ?
|
|
A to na siłownię chodzi się dla trenera, czy dla samego siebie, żeby o siebie zadbać?
|
|
tobie "DUŻY" niestety nie do siłowni czas ale do biblioteki.bardzo ograniczony zasób słów .tylko współczuć tym ,którzy przebywają z tobą na codzień.kondolencje .szczerze mówiąc wątpię czy cokolwiek ci pomoże chyba zapóżno.no cóż patologia też istnieje i nie mamy na to wpływu.
|
|
do karola 21 . na siłownię nie chodzi się dla trenera .ale iść trzy lub cztery popołudnia i płacić kase facetowi a do tego znośić jego nie zadowoloną minę .no to sory.jeszcze żadnej podpowiedzi.przeciez chyba od tego jest skąd normalnie wiedziec co jak i po ile czasu.?jak facet robi łaskę to dam zarobić komuś innemu .na szczęście jest konkurencja.czasy sie pozmieniały.prz yjemniej spędzić czas w przyjemnej atmosferze na siłownię się idzie zadbać ale i zrelaksować ,odpocząc po pracy.nie specjalnie odpoczywa mi się w stresie,
|
|
Hej TERI Jakie wrażenia po siłowni Relax? miałaś opisać. Powiem od siebie, że szukam siłowni z dobrym trenerem. Nie pierwszym lepszym mięśniakiem, tylko z kimś kto wie jak dobrać ćwiczenia chociażby pod względem budowy ciała. Bo jest to dość istotna kwestia. Mięśnie np. u ektomorfika będą podatne na inny rodzaj ćwiczeń niż u endomorfika i inaczej też będzie wyglądał sam trening. Więc myślę, że najlepiej pod tym względem wybrać siłownie i prowadzącego. Bo bezmyślnym machanie można sobie wyrządzić krzywdę.
|
|
byłem w Relaxie -na pierwszy rzut oka narazie ciekawie to wygląda :) oby tylko klimat nie przeniósł się z ZIbi...zobaczymy
|
|
a jaki był w zibi , tak z ciekawości ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
TERI dziekuje za wyrazy uznania, az mi sie milo zrobilo. Dlugo siedzialas nad slownikiem zeby to napisac ? Wiesz co to jest kryptoreklama, wiesz co to jest regulamin forum ? eot.
|
|
Co wam z tą kryptoreklamą? Tym bardziej tobie "duzy" nie popisałem się ktoś po tobie pojechał a teraz próbujesz odgryzać się, że kryptoreklama? Niech admin założy oddzielne forum na którym można popisać o miejscach komercyjnych w Łomży i będzie ok. A swoją drogą jak ktoś pyta o siłownie czy o delikatesy to chyba normalne, że ktoś będzie chwalił lub odradzał. Po to takie tematy się zadaje i odświeża żeby móc się zorientować co w danej chwili jest na topie. Więc się osobiście dziwie wszystkim tym którzy odsyłają do starych tematów które mogą okazać się mocno nie aktualne. Jak nie wiecie co macie odpisać to na jaki grom na siłę zaśmiecacie jedym bzdurnym zdaniem?
|
|
Jubei: jezeli ktos pisze ze jedno jest pe,fu a drugie super, to byc moze to jest ok ale jakby nie patrzec jest to kryptoreklama. Nie powinno sie tak pisac, jest to niesmaczne. Lepiej zachowac to dla siebie, ale na pewno nie pisac na forum gdzie dziennie strone ta oglada ponad 100 osob. Troszke taktu i smaku.
|
|
No ale po to powstał wcześniej temat "siłownia" - co polecacie, Więc chyba logiczne, że ktoś powie pe i fu albo lux w odniesieniu do danej siłowni, prawda? Po to powstał temat żeby usłyszeć zdanie innych na temat siłowni w Łomży. Ktoś zakładając taki temat chciał wiedzieć czy dane miejsce jest warte w walenia 50 zł za miesiąc czy będzie to strata czasu. Ja nie wiem może Ty jak gdzieś pójdziesz to wystarczy Ci jeden rzut oka i już wszystko wiesz bez pytania kogokolwiek czy tu jest fajnie, czy trener wie jak doradzić, Jeśli należysz do takich osób to gratulacje ale ja np do nich nie należę i dla mnie pytanie o miejsce i chęć wysłuchania za i przeciw jest jak najbardziej normalna. Aż dziw mnie bierze, że w tematach o lekarza nikt nie krzyknął "kryptoreklama" bądź co bądź uwłacza się tam i im i łomżyńskiemu szpitalowi jako miejscu wykonywania usług.
|
|
Jubei wpisz w wyszukiwarce siłownia, zobacz ile tematów było, po cholere zakladać nowy z bez sensownie napisanym topic'em (juz bledow sie nie czepiam). Czemu koleżanka TERI nie dopisała sie do tamtych tematów tylko idzie na łatwizne, prostote i zaklada nowy ? Powiedz mi, co to jest wg. Ciebie silownia ? Masa atlasów, obciązenia, koksu, stereotypów Gregga Valentino ? Moim zdaniem siłownią można nazwać pomieszczenie z jednym hantlem. Troche poczytania książki i bedzie wiadomo co i jak. Piszesz o szpitalu, hmm czy to jest prywatne jak siłownie czy publiczne ? Mamy w Łomży 5 szpitali czy tylko jeden ?
|
|
Sorry ja miejsca z jedną hantlą siłownią nie nazwę bo to by znaczyło, że mam sam jedną w domu :) Dla mnie siłownia to miejsce gdzie jest sporo sprzętu do ćwiczeń, niech to będą i hantle, wolne ciężary nie ma problemu. Z koksem to nie do mnie, ja poszukuje dobrego trenera, który pomorze mi w treningu, A książki wszystkiego nie zastąpią, nie nauczę się z nich techniki. Zresztą w starszych książkach nie znalazłem ani słowa, że trening powinien być dobrany w zależności od budowy ciała. Co do szpitala zgoda jest jeden, chociaż z powodu strajku odesłano z niego dziś mała smarkatą z gipsem pod którym miała odparzenia do innego w innym mieście, ale to już na marginesie. Może i TERI postąpiła pochopnie ale o odświeżaniu tematów było wcześniej, był też powód dla którego warto to robić. I podam Ci jeszcze jeden bardzo ważny powód. Sam przyznasz, że ludzie lubią obsiadać na laurach, dobry specjalista z czasem zaczyna robić na tępo dla większej kasy i jedzie na marce a wcale już jego usługi nie są rewelacyjne. Wielu ludzi wybierając jego ofertę ze względu marki traci na tym i pluje sobie w brodę ale żaden nic nie mówi bo kolo ma markę. Chciałbyś takiego specjalistę? Czy wolałbyś poznać opinie ludzi na jego temat rok temu, pór roku temu i teraz? Czy wtedy też byś komuś zarzucił, że to kryptoreklama? Już starożytni twierdzili, że "wszystko płynie.. " :) Jeśli piszesz o moich błędach to sorry po raz drugi staram się poprawiać to co wyłapuje mozilla.
|
|
Zaczne od konca, do Twojego stylu pisania nic nie mam, chodzilo mi o TERI o ktorej sluch zaginal. Co do trenerow, hmm najlepiej miec wlasna wiedze oraz jesli nie jestes zaspokojony swoja wiedza to trener pomaga. Jednakze jesli trener mowi inaczej, czesto sie myli, efekty nie sa widoczne to wiadomo ze cos jest nie tak. Mozliwe ze "juz nic nie idzie", jest zastoj albo trener fatalnie pomaga. Proponuje szpital zostawic w spokoju, nie wiadomo co lekarze chca i ida ku najprostszemu rozwiazaniu - strajk. PS.: Polecam lekturke http://www.kulturystyka.pl/atlas/
|
|
Hehe znam stronę, polecam też tą: http://www.fbb.pl/. Nie wiem czy zrobiłeś to mimochodem czy nie ale uważam, że przyznałeś mi racje pisząc o fatalnym trenerze. Więc nadal będę oślo uparty, że odświeżanie i pisanie o miejscach użytkowych jest ważne i potrzebne :) pozdrawiam
|
|
odświeżanie i pisanie - ok, ale nie 50 tematow dziennie ;)
|
|
CZESC . SORY NIE MIAŁAM CZASU WEJŚC NA FORUM. A SIŁOWNIA NIE PRZEREKLAMOWANA.JESTEM PO KOLEJNYM TRENINGU.JAK NARAZIE SUPER. CZLOWIEK ROBI WRAZENIE DOBRZE ZORIENTOWANEGO W TYM CO ROBI.PRZEDE WSZYSTKIM KLIMA DZIAŁA!! ŁADNIE ,CZYSTO,SUPER SPRZĘT A TYCH ODŻYWEK ?ZATRZĘSIENIE.JA SAMA RACZEJ TYCH RZECZY NIE STOSUJĘ ALE JAK KTOŚ CHCE TO TAM JEST W CZYM WYBIERAĆ.PEŁNA KULTURA .JAK NARAZIE PODOBA MI SIE ,OBY TAK DALEJ... AHA I WAŻNE ,ŻE NIKT CIĘ TAM NIE ZOSTAWI NA PASTWĘ LOSU.TEN WŁAŚCICIEL ROZTŁUMACZA CI JAKI TRENING I PO ILE CZASU,ŻEBY NIE ZA DUŻO ITD,ITP.OGÓLNIE SIŁOWNIA SUPER.ŻEBY BYŁO JASNE KTOŚ PYTA TO ODPOWIADAM CO WIEM .CHYBA TO NIE JEST ZABRONIONE NAPISAĆ SWOJE WRAŻENIA???
|
|
Chyba nie, Ja tylko nie wiem gdzie ten Relax jest, na jakiej to ulicy? Ile się płaci za m-c korzystania? Chociaż na dobrą sprawę najczęściej z siłowni korzysta się trzy razy w tygodniu czyli jakieś 12 dni :D a nie 30.
|
|
NA DMOWSKIEGO CHYBA 4A TAKI ODZDZIELNY BUDYNEK MIĘDZY BLOKAMI.ZA KARNET ZAPŁACIŁAM 65ZŁ. A POJEDYŃCZE TRENINGI TO NIE WIEM.ALE W 65 ZŁ.MASZ I KLIMĘ I KORZYSTASZ Z AEROBOWYCH ILE CHCESZ A NIE ZA DOPŁATA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |