piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Misski w Łomży za gratis!

Witajcie!

Chyba zacznę znów bywać w salonikach i przedpokoikach życia (duchowego) naszego miasteczka nad wysychającą rzeczką.

Nie mam glowy do piękności (ciała, ciała). Tak się rozanieliłem na myśl o anielskiej muzyce KRAN-u jutro w Yam Cafe, że zapomniałem o anielskiej urodzie łomżanek, śniadowianek i okolicznianek. A właśnie na dniach...

Każdy chłop prawdziwy (jak ja, bo ja swoje dziouchy posyłam na musowo) posyła i swoje dobytki na CASTING do największego, najbardziej prestiżowego i najpiękniejszego konkursu piękności MISS POLONIA 2004!

Jak sie laska bedzie opierać, to przybić nad alkowo te liste zapytań:

1. Czy ma od 18 do 24 wiosen (jak sie zdradzi, że w tech granicach, to keine grenzen i mus iść);

2. Czy uważa, że może obalić chłopa na łeb swojo kraso (jak uważa, to pognać na CASTING za frajer, niech obala i inszech!);

3. Czy ma kwit na pełnoletniość (jak ma, to niech w niego zasunie swojo fotkie dodatkowo i posuwa do KORONY);

4 Czy wie, gdzie je KORONA? (jak wie, że przy Piłsudskiego 127 w Łomży, za toramy, to nie zbijać z pantałyka - to bedzie tam);

5. Czy wie, że jak nie poleci do ty KORONY w te sobote 20 marca od dzisionty rano do pirszy po południu, to drugi taki raz sie nie trafi we wtem roku?

Jak se poczyta i zrozumi, co nad alkowo chlop goździem wydrapał, to ma szanse być zauważono. A wtedy i może jako Missko zostanie? I jeszcze jo we "Współczesny" pokażo albo w innem bezcennem organie?

MRD

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Misski w Łomży za gratis!

A poza tym wszyscy w domu zdrowi, jak mam nadzieję?

Fracik

Dobrze godo ;P

Pozdrawiam

Co za idiotyczny konkurs dla "pustaków" !

Czy są już znane finalistki tegorocznego konkursu piękności ?

czy są gdzieś dziewczyny z łomży w tych rankingach ?

Ja byłam.
Mają się odezwać telefonicznie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org