Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najwyższy budynek w Łomży |
No właśnie. Która budowla w Łomży może poszczycić się mianem najwyższej ? Łomżyńska Katedra ? Kościół Miłosierdzia Bożego czy Wieża Ciśnień ? Wieżowce w okolicach ulicy Małachowskiego a może nowo budowany kościół na południu ? Posiada ktoś jakieś sensowne informacje na ten temat ? Aha, pamiętajcie - najwyższy, nie najwyżej położony budynek w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najwyższy budynek w Łomży |
MPEC ten komin na bawełnie,tak mi się wydaje.
|
|
Moim zdaniem mój blok xD ![]()
|
|
Komin MPECu :D tak mi sie wydaje sie .... ale nie poprawiajcie mnie bo od tego jest policja i straż miejska, od tego oni są, od tego są oni, od tego są xD www.level6.yoyo.pl
|
|
1 komin mpecu 2 nadajniki tv przy szosie(ale to chyba nie budynek:)) ) 3 komin po bawełnie
|
|
Wieża Ciśnień może jedynie konkurować w kategorii "najwyżej położony":)
|
|
Może trzeba do UM napisac? ...
|
|
kiernek trudno nazwac komin budynkiem czy nadajnik, a co do najwyższych budunków to wiezowce z wielkieej plyty na żeromskiego i na porucznika łagody - pozatym wieża ciśnień też się kwalifikuje
|
|
z ta wieżą ciśnień to coś wam się pomyliło, ja nawet o niej bym nie pomyślał, przecież to może konkurować ze zwykłym blokiem 4-piętrowym... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Najwyżej jest Brzezio, potem Sroka, następnie Klima, skolei Choina, zważyć trzeba ...................... długo nic Wierzbowski, następnie,Brzezio, Sroka, Klima, potem, potem Brzezio..............................Ups sorrki, Państwo................jejku no od alkoholi. ściemka wszystkim
|
|
czuubek masz calkowitą racje hahahaha
|
|
"Ptysiu80" Trzeba by zapewne w "PRAWO BUDOWLANE" zerknąć i rozgraniczyć budynki od budowli. Te pierwsze typu pospolity kołchoz łatwo zinwentaryzować po ilości pięter. Nie wiadomym jest oczywizda katedra, etc. Pozostałe może ktoś ambitny pomierzy. Pozdrowienia. Ciekawy temat. ADALL
|
|
ptysiu00 ty to jednak zyjesz tym forum !! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Jeśli budynek to zdecydowanie szpital ! ![]() ________ Malachit
|
|
posesja na cmentarzu. Z tej perspekty wszystko inaczej wygląda ;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |