Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
problem z hp 840c |
drukarka nie pobiera kartek, a jesli juz pobiera to "oddaje" pogniecione lub porozrywane(ale bez zadnych napisów itp.). jaka moze byc tego przyczyna??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: problem z hp 840c |
Przeczyść ja pewnie podajnik zabrudzony
|
|
Mam tę drukarkę. Spróbuj ją rozebrać. Ona naprawdę nie jest skomplikowana. Coś musiało się zabrudzić albo coś wpadło i blokuje jakiś element. Moja jak sie psuje to z pięści i działa.
|
|
Też mam ten model i jeśli już to mam ważniejsze problemy od wyżej wymienionego. Czasami HP 840C drukuje jakieś kilkanaście stron hieroglifów w niezrozumiałym języku i nic nie można właściwie zrobić poza naciśnięciem przycisku ON/OFF... :)
|
|
Hieroglify - znana sprawa :P. Mi jak się drukują to od razu wyciągam wszystkie kartki żeby miała problem. Wtedy resetuje kompa i wszystko ładnie chodzi. Drukara ma swoje lata więc może jej odbijać. Tylko nie wiem czy to wina drukarki czy kompa :/
|
|
wałeczki ktore biaga kartke trzeba przeczyscic skoro krzywo wciaga kartke to pewnie z jednej strony sie wałek slizga i nie bierze rownomiernie
|
|
polecam HP1410
|
|
a ja 3820 ;)
|