Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca za granicą |
Szukam pracy za granicą . Nie boje się ciężkiej pracy, potrzebuje wyższego wynagrodzenia niż mam w Łomży. Może ktoś mi podpowie , gdzie mam się udać. Szukam tylko poważnych ofert, a te z gazet jakoś nie budzą zaufania. Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca za granicą |
Polecam udać się do Ochotniczego Hufca Paracy na ul. Szosa Zambrowaska /stare przychodnie/ do pokoju numer 1. Z tego co wiem sa oferty legalnej pracy w Niemczech i Francji, a wyjazdy juz w maju. Do Urzędu Pracy nie masz co iść bo od stycznia 2007 prace sezonowe przejeły OHP. Życzę powodzenia szyszunia
|
|
The Game: i masz rację, pogadaj ze swoimi znajomkami, oni tam na pewno kogoś mają, czy to w USA, czy w Irlandii, a na mur beton w WB. Jest mały warunek, kesz na miesiąc pobytu za dach nad głową (mniej więcej tyle trwa rejestracja) i do pracy. Stosunek w zarobkach. 7 lat pracy w Polsce do 1 roku pracy w uczciwym kraju (po odtrąceniu podatków, ichnich zusów i bez karmienia pań z urzędu pracy). Aha tam załatwiłem pracę tylko dla brata, tak mu funtami oczy zarosły, że nie chce mnie biedaka znać. Nie mam mu za złe, wysłałem jemu ostatnio tuszonkę wieprzową. ściemka wszystkim
|
|
Dzięki za podpowiedzi. Problem mały ze znajomymi. Pracują w Polsce, i nie mają głowy do wyjazdów. Więc udam się może do OHP. Mam też telefon na pieczarki, ale gościu się nie odzywa. Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |