Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życzenia wielkanocne. |
Zdrowych, Wesołych Świąt Wielkanocnych, smaczego jajka, mokrego dyngusa i uśmiechniętego zajączka wielkanocnego, życzę całemu Zarządowi Forum i wszystkim koleżankom i kolegom użytkownikom. Pozdrawiam świąteczne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życzenia wielkanocne. |
Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzę z całego serca wszystkim forumowiczom:) G a z e l a
|
|
maciek to lizus, a 4lomza.pl cenzuruje posty życzący wesołych świąt i czekający na skasowanie tegoż posta jakubb Do Admina! Mimo przykrości jaka mnie spotkała nadal obstaję za 4lomza.pl i tylko o wykazanie poziomu tego portalu mi chodziło w skasowanej wiadomości, jednak ten pogląd przyjdzie mi zapewne ze smutkiem zredefiniować.
|
|
Uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku, przyjaciół wielu i EURO w portfelu, Dyngusa mokrego z serca całego życzę wszystkim! Franio ;))
|
|
Autor: jakubb (---.elomza.pl) Data: 07-04-07 19:55 maciek to lizus, a 4lomza.pl cenzuruje posty Bardzo mi miło. Dziękuję za świąteczny komplement. Pozdrawiam Ciebie jeszcze raz świątecznie.
|
|
Staropolskim obyczajem dużo szynki życzę z jajem miodu pełne antałeczki oraz trochę gorzałeczki no a w Lany Poniedziałek- -na kark wody pełen dzbanek:)
|
|
WESOLEGO ALLELUJA!!!! to ja bella:o)
|
|
|
Wesołych Świąt :)
|
|
Dwa kurczaki w koszu siedzą i rzeżuchę sobie jedzą, baran zioło w szopie pali pewnie zaraz sie przewali, ksiądz za stołem juz sie buja,WESOŁEGO ALLELUJA!!!
|
|
Kto ty jesteś? -Jajeczko. -Jaki znak twój? -Żólteczko. -Gdzie ty mieszkasz? -W skorupce. -W jakim kraju? -W kurzej dupce. Wszystkiego najlepszego z okazji Świat Wielkanocnych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |