Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klub 54 |
Przydaloby sie, zeby ktos otworzyl w Łomży porzadny klub bilardowy i zrobil konkurencje dla Klubu 54. I mysle ze 90% klientow klubu 54 zrezygnowalaby z ich uslug. Lokal zszedl na psy. Obsluga jest gorzej niz tragiczna. Kelnerki uwazajace sie za wielkie damy, a kelnerzy (czy ochroniarze - jak zwał tak zwał) za wielkich bohaterow. Nie bede wytykal palcami. Jedynie wlasciciel ten czarny chlopak jest w porzadku. Wlasnie dlatego ze jest kulturalny i uprzejmy wydaje mi sie ze jest wlascicielem. Reszta zero uprzejmosci i kultury. Chyba oni maja na chleb dzieki nam klientom, a nie odwrotnie. Sam klub mi sie podoba. Wlasnie taka atmosfera mi odpowiada, a nie jakies Yamy. Jedynie kadre wlasciciel powinien zmienic i bedzie lux. Chyba, ze patrzac z drugiej strony dostaja kasy z 700 PLN za swoja prace - jesli tak to zwracam honor i nie dziwie sie ze tak pracuja. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klub 54 |
Ja tam chodzę do ''Centrum'' lub na ''Jadkowo'' i nie narzekam :) ![]()
|
|
Tak, tylko na Jadkowej, w Centrum, czy u Groszka są to małe klubiki z dwoma stołami i niewiele miejsca do posiedzenia. Wiec nie czuc prawdziwej atmosfery klubu bilardowego. No i stoja wlasciciele, wiec nie ma problemu z niemila obsluga.
|
|
kelnerki damy, bramkarz uwazajacy sie za supermana i do tego czarny szef.
|
|
Pomimo, że nie gram w bilard, to miło spędzam czas w "54". Fajna atmosfera, spoko klimacik, a z podanymi tu zarzutami nigdy się nie spotkałem. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
w łomży nie ma nigdzie zadnej porzadnej oblsugi ani w brach pubach "dyskotekach" i nawet w sklepach, bo ludzie mają łomżynska buracko-wiesniacka mentalnosc :)
|
|
dokładnie
|
|
taaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! wchodzi prezes jeden z drugim i na kolana chamy bo może kupję jedno piwo a moi koledzy może po dwa! do 54 chodzę dwa razy w miesiącu, piję, gram przez trzy godziny potem idę do yamy a kończę w rzymiance bo mam już blisko do domu! i wszędzie miałem jakieś spięcia z "ochroniarzami", co do obsługi tak samo! i nie robię z tego większych problemów! a co do stwierdzenia:w łomży nie ma nigdzie zadnej porzadnej oblsugi ani w brach pubach "dyskotekach" i nawet w sklepach, bo ludzie mają łomżynska buracko-wiesniacka mentalnosc :) to sam sobie wystawiasz świadectwo. więcej pokory i luzu zarówno w stosunku do siebie jak i innych! źle Cię obslużyli idź do innego baru czy sklepu i nie uogólniaj bo sam robisz z siebie łomzyniaka buraka-wieśniaka! Bo ja jakoś za taksię nie czuję !!!!!!!!!!!!
|
|
do panow chodzacych na ul.jadkowa. ta ulica zwie sie jatkowa. to od scierwa,ktorym tam kiedys handlowano. czyli od taniej jatki. pozdrowienia dla wszystkich pykajacych w bilki
|
|
ja się nie wypowiadam, ale klima powinna lepiej chodzić w 64, 53 ... sorrry w 54 :)
|
|
nie wazne czy kupujesz 1 piwo czy 20 obsluga powinna byc taka sama. i tu nikt nie musi padac na kolana. obowiązują jakies standardy w obsludze klienta itego powinni sie wszyscy trzymac. :) na pochybel chamom
|
|
no i właśnie !!! standardy powinny obowiązywać w obydwie strony !!! obsługa jest tam taka sama jak w większości barów w białym, wawie czy pomorzu ! chyba że jest się typem zakompleksionym i wszystko co jest większe, inne w innym mieście a najlepiej za granicą jest bardziej super lepsze ;-) na pochybel chamom -bez komentarza racja to nie ma znaczenia ile kto i czego kupuje, ale z kulturą zacznij Ty do kogoś a będziesz miał 99 % szansy że w zamian dostaniesz to samo ! pracując kiedyś 1,5 roku w sklepie w Łomży sam zaciskałem zęby żeby nie odpłacać chamstwem na chamstwo klientów ! chamskich klientów nie mylić z marudnymi, wymagającymi i niezdecydowanymi bo tacy jak najbardziej są czymś normalnym ! pewnie nie uwierzysz ale wiem o czym mówię Z KULTURĄ I UŚMIECHEM ZACZYNAJMY OD SIEBIE A WTEDY TO WRACA A JAK NIE WRÓCI TO ZNACZY ZE TO BYŁ CHAM (ALE NIE KONIECZNIE Z ŁOMŻY - BO TU ZAGĘSZCZENIE CHAMÓW JEST TAKIE SAME JAK WSZĘDZIE)
|
|
Ja lubię 54 za swobodną atmosferę. Sam nigdy nie spotkałem sie tam z nie miła obsługą. No ale zawsze komuś może trafić się gorszy dzień.
|
|
karamba i reszta tam co sie z nim zgadzaja,powiedz jaki jest lepszy bar niz 54?Bo ja to nie znam lepszego niz 54
|
|
karamba powiedz kto cie tak zle obsluzyl i co ci konkretnie w tym 54 zrobil? tak naprawde to prawda jest taka ze to jeden z najporzadniejszych klubow w Łomży,oceniasz kogos po wygladzie i sydajesz opinie publicznie. jestym czestym bywalcem tego klubu i nigdy nie spotkalem sie z nie mila obsluga,czy wrogoscia ze strony ochroniarzy lub ktoregos z szefow.Po za tym barmanki sa wporzadku.Zawsze usmiechniete, mile a w szczegolnosci ta w ciemnych wlosach zawsze usmiechnieta i powie cos zabawnego. jesli komus nie odpowiada to miejsce nie musi tam przychodzic, ludzie troche godnosci dla siebie. pozdrawiam wszystkich sympatykow Klubu 54. obserwator38
|
|
Terrorysta zgadzam sie z toba. Kazdy zaslugoje na taki lokal jak i jego kultura, wiec jesli jestes chamem to klub 54 nie jest dla ciebie, za wysoki poziom. A po za tym nie porownujcie innych klubow typu Jatkowa, Cantrum czy Pub 9 do 54, bo to z prawdziwym klubem nie ma wiele wstolnego, hehe. Jesli ktos nie ma o tym zielonego pojecia to niech nie zabieta glosu i nie oczernia ludzi tam pracujacych i przychodzacych. obserwator38
|
|
Najwięcej pretensji do tego klubu mają dzieciaki, których tam nie wpuszczono. Nie wpuścili i chce się odegrać.
|
|
Prawda jest taka ze klub 54 byl od powstania i bedzie jeszcze dlugo najlepszym klubem!A Laura i Ela sa dobrymi barmankami,a juz nie wspomne o ochraniarzach w porzo !!!
|
|
buehhee a ilu tam jest tych ohcroniarzy?? jak sie nie myle to jeden!!
|
|
Do "ja" chlopie jak nie umiesz liczyc to jest tam 2 bramkarzy, chlopaki wporzadku-praca jak kazda.Ktos musi pilnowac pozadku zeby nie zrobil sie taki syw jak w Alibi, a jak nie pasuje to zacznij chodzic np Pod GRUSZE, do Kufelka-moze dorownasz do poziomu.heh obserwator38
|
|
antyred...masz racje.Podejrzewam ze to jakis malolat probuje zepsuc opinie tego lokalu, pewnie go nie wpuscili bo gowniasz jeszcze mleko mial pod nosem a myslal ze ubierze sie w firmowe ciuchy to sie zakamufluje ze niby tyle hajsu ma. To mi sie tam wlasnie podoba ze dzieci sie nie wpuszcza bo dzieci to w domu powinny siedziec i sie uczyc kultury zanim gdzies sie wypuszcza do ludzi.Jedyny pozadny klub bez dzieciarni. A po za tym co wy chcecie od tej obslugi, barmanki sa fajne-chcieli byscie zeby jakas stara babka stala czy dziadek ktory nie dowidzi i nie doslyszy-eheh. Pozdrowienia dla Terrorysty obserwator38
|
|
Wogole to zeby nie klub 54 to bilard w lomzy bylby nadal na nedznym poziomie,a tak przynajmniej duzo osob nauczylo sie tam grac!Swoja droga wstawili jako piewsi profesjonalne stoly!A co najwazniejsze mamy druga lige w lomzy i klub 54 organizuje wiele turniejow ogolnopolskich
|
|
moim zdaniem czepiacie się bez powodu... jak się wam nie podoba nie przychodźcie, proste. jest to najlepszy lokal tego typu w Łomży. a co do barmanek... człowieku pomyśl -> idziesz do baru z kolegami i chciałbyś, żeby podawała ci browar jakaś stara baba, czy wolałbyś, żeby robiła to młoda dziewczyna??? sorry ale jeśli nie jesteś z "młodzieży romana" to chyba odpowiedź jest prosta... pzdr.
|
|
Oczywiscie, ze wole jak jakas mloda dziewczyna mnie obsluguje, pod warunkiem ze wklada w swoja prace troche entuzjazmu i radosci, a nie "paniusiowania". Z niewolnika nie ma pracownika. A dziewczyna z 54 pomyslila chyba profesje. Co do samego klubu nie mam nic i takze uwazam ze jest jednym z ciekawszych lokali. Dlatego wspomnialem o tym ze ktos moglby sie zainteresowac konkurencja dla 54. Mialby duze szanse powodzenia interesu, poniewaz wielu klientow by wtedy zmienilo lokal. A tak jesli ktos lubi klimaty typu 54 to gdzie ma isc .....
|
|
Niewiem karamba czy jestes zorientowany w dziedzinie konkurencji,ale jak tak to powinienes wiezdziec ze akurat w tym przypadku konkurencja by niezaszkodzila,a co wiecej by byla zdrowa dla tego klubu
|
|
niezdecydowanym proponuje udac sie pod semafor :]]
|
|
Do ''FIN'' Semafor juz dawno zamknienty wiec nie zapraszaj tam;d;d;dahahaha
|
|
karamba o ktorej barmance mowisz tej co sie pomylila z profesja? Uwazam ze nie ma konkurencji dla klubu 54 gdyz ma on swoich stalych klientow-bywalcow ludzktorzy nie tylkoi przychodza sie tam uwalic ale sympatykow tego lokalu w ten klimat trzeba sie wczoc. Czlowieku wez sie zastanow co piszesz-"kelnerki-damy-kelnerzy(czy ochroniarze)-supermeni i do tego czarny szef.....rozmawiales kiedyklwiek z tymi ludzmi, znasz ich chociaz troche ze masz prawo ich oceniac czy ci wyglad zewnetrzny nie pasuje bo moze sam masz w h.. kompleksow, mysle ze powinienes troche nerwosolu zarzyc!Bo sam juz sie gubisz w swoich zeznaniach!!! obserwator38
|
|
skoro barmanka według ciebie udaje wielką damę to może powinieneś jej o tym powiedzieć :) a nie zaraz wyjeżdżać z oceną całego lokalu... to jest klub bilardowy więc nie przychodzi tam 15letnia młodzież chcąca wypić pierwsze w życiu piwo tylko ludzie, którzy mają chęć pograć w bilard. Zgadzam się z poprzednikiem. klub ma swój klimat i jak go nie poczujesz to nie musisz na siłę tam chodzić. proste. pzdr.
|
|
a o LJ nikt nie pamieta ?? przeciez tam tez jest bilardowy stoliczek :D dwa kije sa na bank ale nie wiem czy bile wszystkie :P
|
|
dzieki pietia. Jak to milo kogos madrego posluchac!A co do barmanek to z tego co mi wiadomo to jedna z nich pracowala tam juz wczesniej, a druga kojaze z paru innych lokali z za baru wiec tak naprawde mysle ze nie mogly sie pomylic z profesja osoba z jakims doswiadczeniem w tej dziedzinie chcac nie chcac potrafi sie wykazac za barem, wiec nie wiem o co chodzi karamba.Widze ze ta jedna barmanka musiala cie czyms micno zdenerwowac, nie dala ci swojego nr tel. czy nie byles w jej typie i dala ci to do zrozumienia.chlopie ty sie lecz bo wyczowam poczatki obsesji na punkcie klubu 54. A co do konkurencji dla klubu 54 dodam jeszcze ze przeciez pare noiwych lojali powstalo w tytm czasie np. Pub 9, Labirynt z kregielnia, Retro, i jakos nie zaszkodzilo to klubowi, choc to nie sa duze lokale jesli chodzi o 9 ,w sumie labirynt wiekszy i jakos ludzi nie ogarnal szal grania w kregle i klub nie wypustoszal z tego powodu.54 ma swoich stalych klientow i choc by obok otworzyli super lokal np z Go-Go, czy jaki eksklusiw burdel to jestem pewien na 95% ze nic by sie dramatycznie nie zmienilo, wiec jesli ktos jest zmotywowany do udowodnienia tezy Kaamby to smialo zrobcie konkurencje dla klubu 54 tylko z gory przepowiadam finish szkoda czasu i puieniedzy!!!! obserwator38
|
|
jakim trzeba być imbecylem żeby porównywać 54 z labiryntem czy retro. 54 to typowa bilardownia i z tego się utrzmuje, labirynt to motel hotel i wszystko w jednym oprócz bilardowni, a retro to w 100% wypasiona restauracja z salą na przyjęcia weselne. nie wyobrażam sobie dobrego jedzonka w ciemnym, zadymionym klimacie 54, czy też imprezy z baletami na poddaszu. każdy z tych lokali ma swój klimat i swoich klientów i porównywanie ich jest bez sensu
|
|
Oj znawcy przedmiotu, zwłaszcza terrorysta. Żadna z tych dziewczyn nie ma na imię Laura ani Ela. Jak, to zostawię dla siebie. Bardzo miłe dziewczyny, a i laseczki niczego sobie:) Ja się tym dziewczynom nie dziwię, że czasem nie mają ochoty na szczery uśmiech, choć uśmiechają się nadzwyczaj często. Jak im się trafi kilku łuchów albo buraków od rząd, w dodatku każdy z nich jest prawie jak Casanowa i dziwi, czemu się jeszcze nie rzuciły mu w ramiona. A lokal jest świetny, ma swoją atmosferę i chyba świat musi się zawalić, żeby wyszedł z mody.
|
|
do nina. Nie bulwersuj sie tak bo to nie bylo takie porownanie jak tobie sie wydaje, doskonale wiem ze ani labirynt ani retro nie maja stolow do bilarda ale w przypadku labiryntu chodzilo o calkiem cos noiwego czym sa w lomzy kregle i ludzie na tym punkcie nie oszaleli wiec suma sumarum co kolwiek by nowego powstalo w Łomży nie bedzie to konkurencja zadna dla Klubu 54!!!Takie jest moje zdanie. Antyred mysle ze terrorysta nie chcial uzywac prawdziwych imion dziewczyn dlatego tak je nazwal.Co do barmanek sie zgadzam z toba i nie tylko!pozdro obserwator38
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |