Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znieczulica |
Witam. Znajomy opowiedzial mi dzisiaj historyjkę: Dawno dawno temu... :-) Rzecz się dziala dzisiaj na przystanku autobusowym na przeciwko szkoły drzewnej - koles ok 45 lat jechał sobie spokojnie na swoim rowerze i, no wlasnie i to jest zastanawiajace. Jakis rosły małolat z daszkiem do tyłu zatrzymal goscia i kazal mu: "wyp... z roweru bo mu przyp....li". Poszarpali sie tak przez chwilę i całe szczęscie ze 10 podjechała bo małolat stwierdził - cytuje: A ch...j Ci w du...e pojade autobusem. Podobno było pare osób na tym przystanku i co??? zero reakcji, więc mam takie małe pytanko czy takie zachowania stały sie juz normą, małolaci robią co chcą???. Totalna znieczulica .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znieczulica |
dobra stoje na przystanku i mu pomagam. potem po paru siniakach i zeznaniach na komendzie psiaki sie pytaja i po co sie odzywales??? po kilkunastu dniach przychodzi pismo do poszkodowanego ,ze z powodu niewykrycia sprawcy przestepstwa postepowanie zostaje umorzone a rower trafia na liste skradzionych i moze sie kiedys znajdzie:P taka Polska wlasnie:P znieczulica na najwyzszym szczeblu bigi2004
|
|
raczej od rodzicow typa z daszkiem do tylu pozew o odzszkodowanie w zwiazku z pobiciem... -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Niestety tak jest i nie widać aby to miało się zmienić.
|
|
a czemu ten Twój kolega temu Panu nie pomógł ??
|
|
jw. '' a czemu ten Twój kolega temu Panu nie pomógł'' ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |