Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Giertych - popieram! Powiedzmy pedałom stanowcze nie! |
Chciałbym wyrazić szczerze wyrazy uznania dla Pana Romana Giertycha, który jako jedyny nie bał się przedstawić faktycznych konsekwencji udzielania poparcia dla pedalstwa. Brakuje nam tylko pedałów latających po mieście za rączkę! Co ja powiem za kilka lat mojemu dziecku jak zobaczy takich dwóch popaprańców na ulicy? Poparcie dla tego rodzaju zboczeń wypacza podstawowy model rodziny, który codziennie wpajamy naszym dzieciom! Jestem także zdecydowanie przeciwny adopcji dzieci przez pary homoseksualne. Jest to ogromne zagrożenie dla prawidłowego rozwoju psychicznego każdego dziecka. Zatem, Panie Biedroń, łapy precz od polskich dzieci! Zbudujcie sobie jakiś bunkier pod ziemią i siedźcie tam wszyscy, żeby nikt nie musiał patrzeć na wasze wynaturzenie. Łomżyńscy Podrywacze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Giertych - popieram! Powiedzmy pedałom stanowcze nie! |
Ilu was jest podrywacze. Podrywacie tylki z krzesel, czy siebie nawzajem. Wtpowiadc to najlepiej jest samemu za siebie. Swiat poukladany, wszystko na poleczkach, kazdy chodzi wytypowanymi sciezkami. Zejdz na ziemie, zboczenie?, a moze to choroba, dziekuj Bogu, ze sam sie z tym nie urodziles.
|
|
To, że Giertych jest inny to wiedzą już chyba wszyscy. Nie dość, że miesza ciągle, to jeszcze chwali się swoją głupotą. Mam ogromną nadzieję, że go w końcu wypieprzą z wielkimmmmmm hukiem. Żyjemy w czasach, gdzie istnieje tolerancja, i tak zostawimy. Jeżeli ktoś tak wybrał, ok, jego sprawa, ani go nie popieram, ani mu w tym nie przeszkadzam. A Giertych zrobił to publicznie, i zaszkodził nie tylko sobie, ale i naszym państwu.
|
|
Podrywacze-Lomza a co zrobisz, jeśli Twoje dziecko będzie takie? Będziesz do syna mówił pedale, albo popaprańcu? Pomyśl, bo oni tego nie wybrali, tylko się z tym urodzili. Nie ważne czy to homoseksualista, czy heteroseksualista, każdy jest człowiekiem i ma prawo być szsczęśliwym. Gdybym Giertych był moim ojcem to wstydziłbym się wychodzić z domu. I nie ma co się dziwić, że Polska to jedna wielka dziura, jeśli reprezentują ją ludzie na takim poziomie... Tak to jest, rządża ludzie spragnieni władzy i pieniędzy, a jak ktoś już chce coś dobrego dla Polski i ludzi zrobić, to go wywalają z rządu, bo jeszcze im zaszkodzi... A na jego miejsce błaznów biorą... Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
a mnie to wkurwia że w momentach kiedy jest 100 innych ważniejszych rzeczy do załatwienia w państwie to ten idiota wyskakuje z tymi pedałami i ośmiesza całą Polskę... ale u niego to normalne jak i w całym pojebanym, tanim, policyjnym państwie
|
|
dobrze panie giertych, stop pedałowania!!!
|
|
ja myslalem ze wreszcie cos sie zacznie zmieniac w tym ciemnogrodzie ale patrze ze nic z tego, cofamy sie do sredniowiecza przez takich oszolomow jak ty i roman. naszczescie mnie to wali jak narazie co sie dzieje w tym popapranym kraju, a doladnie to nie kraj jest popaprany a ludzie :) pozdrawiam
|
|
Brawo Giertych ,trzeba to zabić jak robaka , kiedy jeszcze ścierwo się nie rozpleniło na dużą skale w Polsce . Powinien być w Polsce coś takiego jak okres polowań na pedały hahaha :)
|
|
Ludzi innej orientacji seksualnej należy leczyć, a nie modyfikować pod nich prawo czy zwyczaje!! Daleki jestem od radykalnych rozwiązań, ale stanowisko Giertycha popieram, mimo że jako Minister jest tragiczny...
|
|
Sredniowiecze, brak tolerancji, ciemnogród i co jeszcze wymyślicie??!! Moze to, ze Polacy nadal mysla konserwatywnie i wiekszosc stanowczo mowi nie homoseksualistom, to zacofanie?? A moze problem tkwi nie w Polakach, tylko innych "tolerancyjnych" krajach. Niech ktos udowodni mi wine, w moim przekonaniu, ze pary jednej plci nie moga miec do konca takich samych praw jak inni, np prawa do adopcji...
|
|
Może trzeba także dać prawa mordercom, gwałcicielom i pedofilom? Przecież to nie ich wina, że tacy są! Przecież jesteście tacy tolerancyjni... Łomżyńscy Podrywacze
|
|
Panie Giertych - popieram Pana. Homoseksualizmowi mówimy NIE! Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
Nie wierze ze dziecko adoptowane przez takich "2 delikwentów" bedzie normalne.....wybaczcie ale nie wierze. Zatracenie prawidłowych wzorców rodzinnych i wypaczenie w przyszłości gwarantowane! Homoseksualistom zdecydowane NIE!!!!
|
|
DO: Podrywacze-Lomza "Może trzeba także dać prawa mordercom, gwałcicielom i pedofilom? Przecież to nie ich wina, że tacy są! Przecież jesteście tacy tolerancyjni..." To akurat jest ich wina bo to oni wybierają droge swojego życia...I jesli w mlodosci mieli złe towarzystwo to tak to sie moglo potoczyc... ale zalezy to od charakteru i myslenia człowieka ! Wiec z tym co napisales sie niezgadzam ;] Ale wiadomo ze kazdy ma swoje zdanie;]
|
|
witam w ciemnogrodzie. Kupim se pedały dwa, będziemy mieli rower. Dyslektycy - zostali usankcjonowani Dysortografi - zostali usankcjonowani ADHD - zostali usankcjonowani No to mamy pole do popisu dla "psychologów" - pedofile, zoofile, kochający inaczej.............. znajdziemy nowe choroby - "myślący inaczej", "pomroczność jasna", "deusbekizacja", "przyspawana choroba stołkowa", "Śledziomania", "Topczewski show". Jejku jako czuubek czuję się wśród swoich. ściemka wszystkim
|
|
pedalstwo, masoni, żydokumuna, pedofile, gwałciciele.Wszystko wrzucone do jednego worka. Ciemnogród jak sie patrzy. A na teksty w stylu: "delikwenci", "popaprańcy", "pedały" ręce opadają. Parówkowym skrytożercom mówimy NIE!(to w odpowiedzi na tekst Leszka 41) dream on
|
|
Ludzie mylicie pojęcia. Niech pedały sobie żyją w spokoju, ale nie można pozwolić im na propagandę, bo kto wie czy jak tak dalej świat będzie "podążał za postępem" to czy za 100 lat homoseksualizm nie będzie uważany za normalny, heteroseksualiści będą dyskryminowani, a ludzie będą się rozmnażali przez jakiś nowy, wymyślony w przyszłości sposób...To oczywiście czysta hipoteza, ale jeśli dziś pozwolimy propagować homoseksualizm, to ja nie dałbym sobie głowy uciąć, że tak świat nie będzie wyglądał...Dziś tolerancja, za 50 lat homoseksualizm normalny na równi z heteroseksualizmem, a za 100 lat heteroseksualizm nienormalny... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Świat schodzi na psy, a dzieki takim wypowiedziom jakiej udzieliła powyżej violette jest przynajmniej zabawnie, choć propaganda homoseksualizmu do śmiesznych spraw nie należy. violette dyskutować z Tobą nie mam zamiaru, Ty swoje wiesz ja wiem swoje i na tym poprzestańmy.
|
|
giertych to jedno,a brak tolerancji drugie. tolerowac to nie znaczy akceptowac,znaczy tylko,ze pozostaje sie obojetnym dla czyjejs odmiennosci. odmiennej orientacji,religii, narodowosci, odmiennemu swiatopogladowi. wszystko co odmienne jest mi obojetne do czasu,gdy to nie zakluci mojej estetyki,mojego postrzegania ladu,prawozadnosci itd. taki mam na ten przyklad gust,a o nim podobno sie nie rozmawia? wtedy wlasnie dla tych innych i pseudo tolerancyjnych staje sie ciemnogrodzianinem,skinem,antysemita,neonazista,...........i czym tam mnie nazwia. jezeli ja mam odmienne zdanie od tolerancyjnego,to ten staje sie nietolerancyjnym w stosunku do mojej wolnosci i prawa wyrazania w sposob nieskrepowany moich mysli w wolnym kraju w demokratycznej europie?
|
|
Homoseksualizm nie jest żadną chorobą (istnieją jedynie różnorodne, niepotwierdzone teorie pseudo profesorów) jedynie zwykłym zboczeniem. edy
|
|
To w sumie ciekawe... p. Giertych, Roman zresztą jest przeciwko tzw. pedałom a sam co raz daje dupy.... ________ Malachit
|
|
W całości popieram wypowiedż Ja-snie-Pana DiDi
|
|
Do Ja-snie-Pan: Popieram, mam takie samo zdanie na ten temat. Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
"...wszystko co odmienne jest mi obojetne do czasu,gdy to nie zakluci mojej estetyki..." - a kiedy zakłuci np. dwie dziewczyny (les) trzymające się za ręce ? ________ Malachit
|
|
do Malachit czy to jest pytanie o moja estetyke jak postrzegam pare ¨pedalow lub parke lesbijek¨?czy estetyczniejszy dla mnie jest obraz pary przystojnych facetow,czy dwie marne panie?wyrywanie zdania z kontekstu i robienie z tego afery jest domena politykow i dziennikarzy.jezeli brak jest sensacji to sie je tworzy.nastepnie mozna przez dwa tygodnie odwracac kota ogonem i tworzyc tematy zastepcze.blablablabla i to w atmosfrrze skandalu. odpowiadam obrazowo-jezeli mam taki odmienny kaprys¨estetyke¨wytatuowac sobie na genitaliach jakis fajny obrazek to nie jest powod aby okazywac to wszystkim mieszkancom przechadzajac sie np.al.legionow. musialbym liczyc sie rowniez z konsekwencjami takiego czynu,bo obowiazuja nas wszystkich normy pewnych zachowan,sa normy prawne,etyczne,estetyczne.juz tysiace lat temu ludzie wymogli na wspolobywatelach normy zachowania,a to tylko aby byl jakis lad. chrzscijanie maja swoje nakazy,islam ma swoje,zydzi tez,ateistom zagwarantowano normy prawne itd. swiat sie zmienia,ludzie tez i moga robic w domu co sie im podoba . pod warunkiem,ze nie bija zon,bo zupa przypalona,nie wykozystuja seksualnie dzieci swoich i obcych........... a co robia ze swoja koza lub owca to inna bajka,bo gdy ta ostatnia sie gdzies poskarzy to gwarancja jest,ze jej krzywdziciel tez beknie.
|
|
"...facetow,czy dwie marne panie?wyrywanie zdania z kontekstu i robienie z tego afery jest domena politykow..." - zdanie wyrwane z kontekstu - kto robi aferę, naprawdę ciekawi mnie to baaardzo :)) ________ Malachit
|
|
ja choć raz jestem skłonny poprzeć po części Giertycha. Niech sobie pedałki żyją ale w domach. Niech nie wychodzą na ulicę i tego nie pokazują publicznie. A broń Boże adoptować. Najgorszy pomysł jaki można sobie wyobrazić
|
|
Romek spadając na dno swej kariery politycznej chwycił się drażliwego tematu aborcji i pedalstwa, bo jak inaczej zwrócić uwagę społeczeństwa na mierne oblicze swojej partii. A wy ludzie się podniecacie!!! Pomyślcie dlaczego on teraz ten temat poruszył??? mój świat - moja muzyka
|
|
Igrzyska, cały czas igrzyska... ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |