poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CB-radio

Witam chce zakupic sobie cb radio i nie wiem jakie ??i do tego jakas antenka nie zbyt duza. Ile w lomzy jest mobilkow ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CB-radio

Kup se alana 48plus i anteke lemm AT-106 i jak dla nowicjusza to dobry zestaw a antenka ma dobre osiagi. Latalem na takim sprzecie i spisal sie super.

Aco sadzisz o unidenie 520xl i president misisipi

tylko president i to z asc .
to jest to . polecam

Uniden 520xl jest jeden z najprostszych radi cb jakie sa. Podstawowa 40 blokade szumow, PA czyli wykorzystywanie radia jako megafonu ,RF-GAIN plynna czulosc odbiornika. Dobre radyjko jedne z lepszych na rynku i cena nie jest duza. chodzilem na takim radyjku w mobilku z mikrofonem marki densej z echem i z wzmocnieniem i bylo super. Te radyjko chodzilo z antena Lemm AT-1200 troszke dluzsza od lemm AT-106 swego czasu na tym sprzecie antenka byla dobrze dostrojona to przed zambrowem jeszcze nawijalem z Lomza. Jesli chodzi o antenke president misisipi to niemialem okazji przetestowac ale slyszalem ze niezla jest i dobrze sie ja stroi.

P.S. Pozdrowienia dla starych weteranow cb radia "MUSTANGA" I "VOODO" a ty "BINLADEN" nie warjuj na radyjku :)

BAJOOOOOOO

President tylko wyzsza polka, nizsze modele nie warte swojej ceny. Alan 48 dobre radyjko za dobre pieniadze. Uniden 520 xl b.dobre radyjko z podstawowa 40. Osobiscie posiadam m.i.n. Unidena 520 + President Alabama +magnes + mikrofon mass 2018 i zestawik sprawuje sie b.dobrze. Jak nie chcesz wydac duzej kasiorki na radio to bierz unidena.

Kolego bierz jak przedmówcy mówią - Uniden PRO520XL. Ja mam takie radyjko wraz z anteną SIRIO Super Carbonium na uchwycie. Wszystko extra zestojonie i extra chodzi. Kolego pytałeś o jakąś "niedużą" antenkę. To może na początek Hustler IC -100. Też od tego zaczynałem, zjeździłem z tą anteną całe polskie wybrzeże i nie narzekałem. Ale wybór nalezy do Ciebie. Pozdrawiam wszystkich CB-radiowców z Łomży i okolic.

President Jackson :)

kiedyś kożystałem cb radia ale obecnie to chyba tylko kierowcy z tego korzystają

WItajcie kupilem sobie zestawik uniden 520XL i antenke president misisipi i jestem z tego zadowolony bez zadnych szumow slysze rozmowy od stoila do marianowa i taki dystans mi swobodnie wystarcza moze mobile ktozy juz od dawna korzystaja z cb by cos o sobie powiedzili moze sie znamy

Witam , ja natomiast preferowałbym President LINCOLN (uniiden HR2510), President Jakson, Alan 84, jesli o anteny to oczywiscie anteny kierunkowe typu JAGI.Konkretne klamoty POLECAM , moze nie za tanie lale cos za cos. POZDRAWIAM PRZY OKAZJII STARA GWARDIE LIMA OSCAR 161LO59 2LO59 op Adam

Lima Oscar

Alien Jagi kierunkowe nie sa tro oanteny to wi-fi???

Uneden styknie to tego Hustler na magnesie, to tani i dobry zestaw!~!

Uniden oczywiście :P

Mam radio COBRA 19 DX IV + ANTENA HUSTLER i chce go sprzedac nie wiece kto by go chcial kupic ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org