Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
erotick night |
Mam pytanie wie ktos ile ksoztuje wstep jutro do atomu...? jest tam imprezka wiec na pewno nie za free! Prosze o szybko odpwoeidz i powstrzymanie sie od glupich, niepotrzebnych kompentarzy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: erotick night |
pewnie z 10 złotych..... ____ ^_^
|
|
ja bym dwa, no może 1,5 zeta. ściemka wszystkim
|
|
erotick to jakiś wyraz pochodny od erotic?
|
|
Jeśli chodzi o pomoc to trafiłas w złe miejsce heh... Tutaj każdy potrafi sie kłocic,wyzywać itp =) Napewno w autobusach i na ścianach w Łomzy wisi pełno plakatów ,wystarczy zobaczyć =) Pozdrooo
|
|
No i co,że wiszą plakaty jak na nich ceny za wstęp nie ma. Możecie sami zobaczyć: www.klubatom.com
|
|
Woow, erotic show, za 1,50,- kurde, mnie to taniej kosztuje jak pod prysznic idę ze swoją starą, a to urodziwa kobita. ściemka wszystkim
|
|
do ceny biletu dolicz cene dwoch okrąglakow, paczke gum, i ze dwie paczki fajek :D i JAZADA JAZDA !!!!!!!!!!!!!!! WIXAXXXXXXXXXAAAAAAAAAAAA WIIIIIIIIXAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Re: erotic night |
glupia nie ejstem na ogloszeniach patrzylam nie ma na stronce tez nie dlatego tutaj pytam ale jak zwykle w lomzy sami pomocni ludzi i odpoweidza! zamaist pomoc to tylko sie madrzycie i bledy wytykacie bujajcie sie
|
|
JAZDA SCIERWOJADY !!!!!!!!!!! WIXA WIXA WIXAAAAAAAAAAWIXAAAAAAAAAAWIXAAAAAAAAAAWIXAAAAAAA [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
czuubek : "Woow, erotic show, za 1,50,- kurde, mnie to taniej kosztuje jak pod prysznic idę ze swoją starą, a to urodziwa kobita." rozbrajasz mnie :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |