niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dermatolog w Łomży ?

Witam mam pytanie czy ktoś zna jakiegoś dobrego dermatologa w Łomży lub najbliższej okolicy, bo Pani dr do której chodziłam dała mi preparat, który strasznie wysyszył mi skórę i dzięki niemu dostałam wysyp na twarzy. Nie mam wielkich problemów ze skórą, ale chcę miec idealną na ślub. Będe wdzięczna za pomoc :-) Pozdrawiam

magia_2

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dermatolog w Łomży ?

o Boże .......... to teraz żeby wogóle wyjść za mąż trzeba chodzić intensywnie do dermatolga ?? Kiedy ten ślub ??

ADALL

Nie ma dobrego w Łomży. Naprawdę nie ma. Szukaj w Białymstoku.

W środy przyjeżdza z Białegostoku dr Kamińska i przyjmuje na Kazańskiej tam gdzie labolatorium medyczne Acer. Nie znam telefonu, ale nie trzeba się zapisywać wystarczy przyjść o 17 i czekać w kolejce. Polecam

Słyszałem że jak krowa poliże to skóra staje się gładka!

leo to pies a nie krowa ;)

No tez a po co zaraz krowę wykorzystywać do medycyny niech lepiej daje mleko a ty zgłoś się do dr. Łapińskiej (kiedyś była kierownikiem poradni w szpitalu) przyjmuje bezpłatnie na umowę z NFZ ul. Ogrodowa 6 - przy parku od strony policji i napewno Ci pomoże.
Na prywatnych białostoczaków to radziłbym uwazać bo zaraz na wymyśla ci badań wcale nie koniecznych tylko po to abyś kase płacił

Thx Wam za podpowiedź, a ślub 22 września jak wszystko będzie już załatwione:-) Chociaż przy dzisiejszych cenach odechciewa się wesela... Ps. do Adalla : Nie nie trzeba jeśli ktoś nie chce zadbać dla swojego dobra to wogle nie chodzi...To nie tylko dlatego, że wychodze za mąż, ale m.in... Wolę iść do dobrego dermatologa niż później "męczyć" twarz pudrem na codzień :-) Zresztą uważam, że zarówno kobiety jak i mężczyzni powinni dbać o stan skóry...Pozdrawiam i 3majcie się ciepło

magia_2

na ubezpieczenie - w większości aktualne również na 2007 rok
http://213.76.161.254/inf/index.php

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org