Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dermatolog w Łomży ? |
Witam mam pytanie czy ktoś zna jakiegoś dobrego dermatologa w Łomży lub najbliższej okolicy, bo Pani dr do której chodziłam dała mi preparat, który strasznie wysyszył mi skórę i dzięki niemu dostałam wysyp na twarzy. Nie mam wielkich problemów ze skórą, ale chcę miec idealną na ślub. Będe wdzięczna za pomoc :-) Pozdrawiam magia_2
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dermatolog w Łomży ? |
o Boże .......... to teraz żeby wogóle wyjść za mąż trzeba chodzić intensywnie do dermatolga ?? Kiedy ten ślub ?? ADALL
|
|
Nie ma dobrego w Łomży. Naprawdę nie ma. Szukaj w Białymstoku.
|
|
W środy przyjeżdza z Białegostoku dr Kamińska i przyjmuje na Kazańskiej tam gdzie labolatorium medyczne Acer. Nie znam telefonu, ale nie trzeba się zapisywać wystarczy przyjść o 17 i czekać w kolejce. Polecam
|
|
Słyszałem że jak krowa poliże to skóra staje się gładka!
|
|
leo to pies a nie krowa ;)
|
|
No tez a po co zaraz krowę wykorzystywać do medycyny niech lepiej daje mleko a ty zgłoś się do dr. Łapińskiej (kiedyś była kierownikiem poradni w szpitalu) przyjmuje bezpłatnie na umowę z NFZ ul. Ogrodowa 6 - przy parku od strony policji i napewno Ci pomoże. Na prywatnych białostoczaków to radziłbym uwazać bo zaraz na wymyśla ci badań wcale nie koniecznych tylko po to abyś kase płacił
|
|
Thx Wam za podpowiedź, a ślub 22 września jak wszystko będzie już załatwione:-) Chociaż przy dzisiejszych cenach odechciewa się wesela... Ps. do Adalla : Nie nie trzeba jeśli ktoś nie chce zadbać dla swojego dobra to wogle nie chodzi...To nie tylko dlatego, że wychodze za mąż, ale m.in... Wolę iść do dobrego dermatologa niż później "męczyć" twarz pudrem na codzień :-) Zresztą uważam, że zarówno kobiety jak i mężczyzni powinni dbać o stan skóry...Pozdrawiam i 3majcie się ciepło magia_2
|
|
na ubezpieczenie - w większości aktualne również na 2007 rok http://213.76.161.254/inf/index.php
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |