Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPG Łomża |
Pytanie do wiedzących: 1a. Czy ktoś z WAS ma sprzęt do ustawienia gazu z badziewną centralką STAG2-L? 1b. Czy ktoś z WAS ZNA serwis który MA taki sprzęt i może ustawić parametry takiej centralki? 2. No i potrzebny jeszcze by był analizator spalin, żeby dopiąć całość. Oczekuję pomocy. Nie oczekuję informacji, że komuś się coś wydaje, lub że ktoś wie gdzie są instalatorzy LPG. Wystarczająco wydaje mi się bez czyjejkolwiek pomocy i wiem gdzie są jakieś serwisy z gazem. Z góry dziękuję za konkrety. :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPG Łomża |
Mak-Rob, ul. Senatorska 13, obok III LO, na pewno Ci pomogą, pracują od 8.00 do 17.00.
|
|
Zadzwoń do gościa ma na imię Sylwek, powinien Ci pomoc 662 262620 Pozdrawiam i powodzonka.
|
|
nie znam jeszcze osoby ktora by otrzymała pomoc na tym forum bo tu tylko umieja ludzi zjechac. ja nie mam takiego sprzetu ale znam bardzo dobrego fachowca jak inni "fachowcy" nie daja rady nazywa sie andrzej i mieszka w Jarnutach i ma tam warsztat POLECAM
|
|
Do twojego sterownika nie potrzeba żadnego sprzętu - jest to poprostu atrapa elektroniki. Wszystko reguluje sie recznie za pomoca śruby i w parowniku. Osobiscie polecam zakład SIMPLEX-GAZ w Piatnicy na NOWOPROJEKTOWANEJ 1. Jedziesz jak do mleczarni ul. Wesołą i odbijasz na prawo w ul. Nowoproj... Tam napewno Ci pomogą. Pozdrawiam
|
|
dzięki wielkie za konkrety :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
polecam zakład SIMPLEX-GAZ w Piatnicy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |