Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amerykańskie krasawice |
Holliday Inn... Dyskoteka, klub - typowo amerykański. Wybraliśmy się z Filipem by popatrzeć na krasawice wybitnej urody. I wiecie co - gdybym tylko taki miał wybór to do końca życia pozostałbym w dziewictwie. Dziewczyny tam obecne są żywym dowodem na to że Darwin sie mylił - one nie pochodzą od małpy, ale od słonicy... Młode, twarze drobne, delikatne - ale reszta ciała!!! Koszmar... Naprawdę trzeba nie mieć instynktu samozachowawczego by się tak upaść!!! Polki leciutko przy tuszy w porównaniu z typową amerykańką są chorobliwie chude, po prostu szkieletory. Ale jest i plus... w polskim klubie tak jak w polsce wszyscy na ciebie patrzą - jak jesteś ubrany, jak się zachowujesz. w amerykańskim pełen luz - nikt się niczemu nie dziwi. Pełna tolerancja. Kocham was Polskie dziewczęta, waszą kobiecość, delikatność... Jesteście wspaniałe... No i w odróżnieniu od Amerykańek macie jakieś normy moralne... A to dużo!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amerykańskie krasawice |
DaSto no widzisz - i tak źle i tak niedobrze. Brać się za Polkę i wpajać jej pewne zachowania czy odchudzić jakąś Amerykankę ? Oto jest pytanie :))))))))))) Pozdrawiam
|
|
hmm a o jakich zachowaniach mowisz??? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Mówię o tej "pełnej tolerancji", o której pisze DaSto, że posiadają ją Amerykanki... Pozdrawiam
|
|
...to raczej nie jest "pełna tolerancja", tylko "pełna obojętność"... ...jak to powiedział kiedyś mój kumpel, który zawsze ubierał się nietypowo (w Polsce też)... ...w Polsce miał problem bo był wysmiewany, tam na tomiast nikt nie zwraca na niego uwagi... ....tolerancja polega na akceptacji tego co się widzi, a nie na niezauważaniu... --- PGG
|
|
...poza tym, z zupelnie innej strony patrzac, co Ty MrS chcesz zmieniac w "naszej" narodowej mentalnosci ( z ktorej ponoc wszedzie juz slyniemy) ?:))) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Chcę żebyśmy pili więcej wódki :-PPP Hehe! Pozdrawiam
|
|
A te Amerykanki to tyją od tego ich psiego żarcia (proteiny, antybiotyki, aspartam, genetyczne przeróbki, dodatki powodujące ciągłe łaknienie-wszystko żeby więcej sprzedawać!). Ten ich "luz" to nie luz tylko ogłupienie. Są bardziej manipulowanym społeczeństwem niż Rosja za Stalina - tak napisał autor- Amerykanin. To, co piszę - to wiedza z opracowań i od mojej rodziny z USA - sam tam nie byłem- wolę starą Europę. Zbych
|
|
Zbychu-a ja tam byłem i już dawno to co ty dziś piszesz zauważyłem. Pełna prawda. Nad tym ogłupianiem ktoś od dawna pracuję i wcale na Ameryce nie zkończy. To już jest w wielkim stopniu w tej uni do której my tak pędzimy. Pamiętasz tę wielką radość pana prezydenta nie wszystkich polaków i jego świty po referendum? Czy nie było to wynikiem ogłupiania?
|
|
DaSto-nie lubię uogólnień, więc wcale nie podoba mi się Twoja wypowiedź. W Stanach nie wszystkie Amerykanki są grube i głupie i nie wszystkie Polki smukłe i piękne. Pomieszkaj tam dłużej-może wtedy uznam, że chociaż trochę znasz ten kraj, gdzie kukurydza dojrzewa;) Dodam tylko, że byłam w USA, mieszkałam trochę i wiem, że pierwsze wrażenie może zostać całkiem zmienione. I to w zupełnie niespodziewanym kierunku. A
|
|
Nie chciałbym przesądzać - bo nie jestem znawcą Amerykanek, ale jest zawsze coś, co rzuca się w oczy i o tym zapewne pisze DASto. Zawsze są wyjątki- tak jak nie wszyscy Polacy są prymitywnymi pijakami, ale tak nas widzą w niektórych krajach. Uogólnione negatywne sądy są bolesne, a te pozytywne znowu mogą sprawić zawód. To samo życie... Zbych
|
|
W Ameryce w polskim klubie tez wszyscy na ciebie patrza.Mlode dziwczyny so piekne czy to polki czy amerykanki itp.. Tylko potem amerykanki tyja, bo nic nie robia, a Polki chudna i niszcza sie od pracy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |